سیلاب در خراسان رضوی / دو نفر فوت کردند؛ یک نوجوان مفقود شد
رییس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر خراسان رضوی گفت: یک نوجوان ۱۳ ساله در سیلاب شهرستان خواف مفقود شده است و عملیات جست و جوی وی ادامه دارد.
رویداد۲۴ حسن گودرزی روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: گزارش مفقودی نوجوان ۱۳ ساله در سیلاب ظهر امروز ساعت ۱۲ در روستای رزداب بخش سلامی شهرستان خواف به نیروهای هلال احمر اعلام شده است.
وی اضافه کرد: عملیات جست و جو از دقایقی بعد از اعلام مفقودی توسط تیمهای امداد و نجات سیلاب در حال انجام است، اما تا کنون اثری از این نوجوان پیدا نشده است.
او ادامه داد: جست و جو برای یافتن این نوجوان توسط نجاتگران و امدادگران هلال احمر خراسان رضوی درجریان است.
بیشتربخوانید: تشدید بارشها در تهران/ احتمال وزش باد شدید
روز یکشنبه جاری شدن سیلاب در شهرستانهای خواف و رشتخوار جان دوتن را گرفت.
طبق پیشبینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی سامانه بارشی که از روز شنبه این هفته در استان فعال شده تا پایان روز چهارشنبه به فعالیت خود ادامه میدهد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط