تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹

حسینی میلانی: مسائل شهرداری و سرا‌های محلات در قالب گفتگو‌های سه‌جانبه باید حل شود

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران تاکید کرد: رویکرد مدیریت شهری حذف و از دست دادن مدیران سرا‌های محلات نیست بلکه هدف ساماندهی آن‌ها و خروج از وضعیت بلاتکلیفی کنونی است، اما این کار همانند وضعیت مباحث کارگری و کارفرمایی، باید در قالب گفتگو‌های سه‌جانبه حل و فصل شود.
حسینی میلانی
رویداد۲۴ سید آرش حسینی میلانی صبح امروز در گفتگو با برنامه رادیو پارک شهر درباره اعتراضات مدیران سرا‌های محلات گفت: هدف راه‌اندازی سرا‌های محلات از ابتدا ارائه خدمات اجتماعی به شهروندان بوده است. در واقع، شهرداری از طریق سرا‌های محلات خدمات مورد نیاز شهروندان را ارائه می‌داده است؛ مانند بحث آمادگی در برابر زلزله یا ارائه خدمات در زمان شیوع ویروس کرونا.

وی با بیان اینکه قانونگذار در زمان ایجاد سرا‌های محلات، فعالیت این نهاد را به شکل خودگران تصویب کرده است، اظهار داشت: سرا‌های محلات باید دخل و خرج خودشان را در بیاورند، اما شهرداری هم تسهیلات و کمک‌هایی را به آن‌ها ارائه می‌دهد. این مسئله موجب شده تا از گذشته ابهامات حقوقی و قراردادی در مدیریت سرا‌های محلات ایجاد شود که تاکنون حل نشده است.

نائب رئیس ستاد هماهنگی شورایاری‌ها ادامه داد: ابهامات موجود موجب نگرانی طرفین شده است؛ به این شکل که پرسنل و مدیران سرا‌های محلات نگران آینده شغلی خود هستند و از سوی دیگر، شهرداری هم متولی استخدام آن‌ها نیست.
بیشتر بخوانید: واکنش سازمان بازرسی به اظهارات محسن هاشمی درباره پرونده خط ۷ مترو
حسینی میلانی ستاد هماهنگی شورایاری‌ها را متولی سرا‌های محلات ندانست و تصریح کرد: متولی سرا‌های محلات شهرداری است، اما چون شورایاران اعضای اصلی هیات امنای سرا‌های محلات را شامل می‌شوند، مسائل سرا‌های محلات به نحوی به ستاد هماهنگی شورایاری‌ها هم منعکس می‌شود.

وی با اشاره به رایزنی‌های انجام شده از سوی ستاد هماهنگی شورایاری‌ها با مدیریت شهری خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با مدیران شهرداری داشته‌ایم، تاکید شده است که باید شرایط اقتصادی دوران کرونا را مدنظر داشت چراکه بسیاری از خدمات سرا‌های محلات که درآمدزا بوده‌اند اکنون مانند سابق نیست و باید راهکار‌ها و تسهیلاتی را مدنظر قرار داد تا این شرایط جبران شود.

این عضو شورای شهر افزود: باید فرصتی را برای گفتگو با طرفین و اخذ ۱۰۰ درصدی نظرات داد تا دیدگاه‌ها به یکدیگر نزدیک شوند و به نقطه‌ای نرسیم که با طومار و تجمع بخواهیم کار پیش برود.

حسینی میلانی با تاکید بر اینکه انجام گفتگو و تعامل به صلاح شهر است، ابراز داشت: فرایند گفتگو میان نمایندگان سرا‌های محلات با شهرداری آغاز شده است هرچند که از ستاد هماهنگی شورایاری‌ها برای حضور در این جلسات دعوتی به عمل نیامده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره چرایی رویکرد تجاری به سرا‌های محلات بیان کرد: شهرداری نگران است که با کارکنان سرا‌های محلات رابطه استخدامی پیدا کند و این مطالبه هم از سوی مدیران سرا‌ها وجود دارد که شرایط شغلی با ثباتی داشته باشند و این در حالی که است سرا‌های محلات یک نهاد اجتماعی خودگردان بوده و پرسنل آن، جزو کارکنان شهرداری محسوب نمی‌شوند.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که چرا مدیران سرا‌های محلات استخدام شهرداری نمی‌شوند، یادآور شد: شهرداری با مازاد نیروی انسانی بسیار قابل توجهی روبه‌رو است. سیاست کلی شورای شهر، مدیریت شهری و وزارت کشور هم بهینه‌سازی نیروی انسانی است که محدودیت‌های زیادی برای استخدام را به وجود می‌آورد.

حسینی میلانی اضافه کرد: رویکرد مدیریت شهری حذف و از دست دادن مدیران سرا‌های محلات نیست بلکه هدف ساماندهی آن‌ها و خروج از وضعیت بلاتکلیفی کنونی است، اما این کار همانند وضعیت وضعیت مباحث کارگری و کارفرمایی، باید در قالب مذاکرات سه‌جانبه حل و فصل شود.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما