تاریخ انتشار: ۰۶:۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

ستاد امر به معروف یا تشکیلات حزب سیاسی؟

چگونه می‌توان اطمینان حاصل کرد که منابع مالی، انسانی و تجهیزاتی در خدمت حزبی که آقای دبیر در آنجا دبیرکل است، قرار نگرفته و نخواهد گرفت؟

ستاد امر به معروف یا تشکیلات حزب سیاسی؟

رویداد ۲۴| دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، هرکجا که قرار می‌گیرد، در سمت راستش رسایی می‌ایستد و سمت چپ او محمدرضا میرشمسی معاون اجتماعی و اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر. خودش اخیر به عنوان عضو شورای مرکزی شریان انتخاب، و از سوی اعضا به عنوان رئیس شورای مرکزی حزب شریان انتخاب شده است. 

حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری آکردی به عنوان دبیرستاد امر به معروف وقتی از سوی خبرنگار روزنامه اصولگرای فرهیختگان با پرسش روبه رو شده است، ضمن شخصی کردن موضوع به روزنامه فرهیختگان حمله می‌کند و ازاساس حزب بودن شریان و حضورش در شورای مرکزی را انکار می‌کند.

او با بیان اینکه: «شریان حزب نیست؛ شبکه‌ای راهبردی است» تنها به عضویتش در هیات موسس این حزب اشاره کرده می‌گوید: «بنده عضو هیات موسس شریان هستم و افتخار می‌کنم که با جذب بخشی از بدنه جوانان انقلابی مشغول فعالیت هستیم»

این درحالی است که او اخیرا در انتخاباتی که با حضور اعضای این حزب برگزار شد به عنوان عضو شورای مرکزی و بعد رئیس این شورا انتخاب شده است. حزبی که دبیرکل ظاهری آن ابوالقاسم جراره و دبیرکل اصلی آن نایب رئیس است.

حزبی که در اولین جلسه بسته شدن نطفه آن در سیاست ایران، شاهد حضور علنی و پشت پرده یکی از وزرای جوان و جویای نام ابراهیم رئیسی بودیم. کسی که همین حالا هم در رقابت با اصولگرایان چشم به صندلی زاکانی در شهرداری تهران دوخته است.

موضوع اینجا، اما بحث انتخابات آینده شورای شهر نیست. مساله انکار رابطه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با این حزب است. مهمتر از آن انکار اصل خود حزب به عنوان یک نهاد سیاسی که آن را انکار می‌کنند.

جریان پایداری بعد از آنکه توسط یک وزیر دولت رئیسی به راه افتاد مورد انتقاد جریان اصولگرایان قرار گرفت که دارای پروانه فعالیت سیاسی نیست. اما آنها بلافاصله رفتند و در فاصله‌ای کوتاه مجوز خود را دریافت کردند. ۲۲ آذر ۱۴۰۲ و تنها دو ماه مانده به انتخابات مجلس دوازدهم، رئیس کمیسیون ماده ۱۰ احزاب خبر مجوز این حزب را در رسانه‌ها منتشر کرد.

اما بیایید ببینیم رابطه میان این حزب سیاسی و یک نهاد غیرانتخابی با بودجه‌هایی که ذیل آن «کلینیک ترک بی حجابی» ساخته میشود، چیست؟ علاوه بر دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر که رئیس شورای مرکزی این حزب سیاسی است، محمدرضا میرشمسی معاون اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور هم نایب رئیس این حزب است. اما نکته اینجاست که میرشمسی در واقع «معاون دستگاه‌های اجرایی» این ستاد امر به معروف هم هست.

از همین رو در برخی از استان‌ها نیز افرادی از زیرمجموعه این ستاد را در شریان می‌بینیم. به عنوان مثال در جلسه «شورای شریان استان سمنان» حجت الاسلام سفیدیان و حجت الاسلام انصاری نیا از ستاد امر به معروف و نهی از منکر، به عنوان میهمانان ویژه شرکت می‌کنند.

همچنین در جلسه شریان در استان کهگیلویه و بویراحمد حجت الاسلام حمزه پیشقدم؛ دبیر ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر این استان نیز در جلسه حاضر میشود.

گفتنی است در جریان برگزاری نشست خبری نشست خبری گزارش عملکرد ستاد امر به معروف خبرنگار روزنامه فرهیختگان از طاهری آکردی درباره ارتباطش با حزب شریان سئوال می‌کند، اما او با شخصی کردن مساله پاسخ می‌دهد: «روزنامه فرهیختگان به کجا وابسته است؟ آیا پشت شما فلان آدم سیاسی نیست؟ پس بگوییم این روزنامه ابزار دست او است؟»

او همچنین انکار می‌کند که اساسا شریان یک حزب سیاسی است. از همین رو می‌گوید «شریان حزب نیست؛ شبکه‌ای راهبردی است.»

دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر البته حضور در هیات موسس شریان را تایید کرده، اما از فعالیت‌های گسترده در قالب شورای مرکزی، ریاست شورای مرکزی و حضور در جلسات گوناگون این حزب در استان‌های مختلف کشور سخنی به میان نمی‌آورد.

سئوال اصلی این است: چگونه می‌توان اطمینان حاصل کرد که منابع مالی، انسانی و تجهیزاتی در خدمت حزبی که آقای دبیر در آنجا دبیرکل است، قرار نگرفته و نخواهد گرفت؟

گفتنی است ریاست این ستاد بر عهده جناب آقای کاظم صدیقی است که بدون اطلاع و خواسته ایشان زمین‌های مرغوب ازگل به نامشان زده شده بود.

منبع: امتداد

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما