تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

استقبال آذر منصوری از موضع سرپرست دانشگاه تهران در مقابل اعتراضات اخیر

رئیس جبهه اصلاحات با استقبال از موضع حسینی، سرپرست دانشگاه تهران نسبت به اعتراضات دانشجویی اخیر نوشت: این نوع مواجهه با معترضان می‌تواند مانع سوء استفاده بدخواهان و موج سوارانی شود که هر اعتراض مدنی را به خشونت می‌کشانند.

استقبال آذر منصوری از موضع سرپرست دانشگاه تهران در مقابل اعتراضات اخیر

رویداد۲۴| قتل امیر محمد خالقی در جریان یک سرقت و خفت‌گیری با موجی از اعتراضات دانشجویی همراه شد، چراکه دانشجویان ساکن کوی دانشگاه پیش از این بار‌ها نسبت به امنیت آن منطقه هشدار داده و خواستار پیگیری شده بودند. از این رو قتل دانشجوی جوان موجب ناراحتی و عصبانیت آنها شده است. برخورد حراست و نیرو‌های امنیتی با تجمع آنها، اما مساله را با پیچیدگی‌هایی مواجه کرد. در این بین شاهد واکنش و اظهارات قابل توجه حسینی، سرپرست دانشگاه تهران بودیم که با صراحت به نقش لباس شخصی‌ها اشاره کرد.

استقبال آذر منصوری از موضع سرپرست دانشگاه تهران در مقابل اعتراضات اخیر

این نحوه واکنش و سخنان او بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت و با واکنش‌هایی همراه شد. مثلا آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات با انتشار ویدیوی از سخنان حسینی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «باید از حضور به موقع دکتر حسینی سرپرست دانشگاه تهران و همدلی او با دانشجویان معنرض به قتل #امیرمحمد_خالقی که مظلومانه پرکشید، تشکر کرد. این نوع مواجهه با معترضان می‌تواند مانع سوء استفاده بدخواهان و موج سوارانی شود که هر اعتراض مدنی را به خشونت می‌کشانند.»

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
1
1
شماها خودتان جز خشونت طلبان و بدخواهان هستید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
سگباز موج سوار
نظرات شما