تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
آخرین وضعیت سیل در کشور؛

تداوم بارش‌ها در کشور تا چهارشنبه/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیل در البرز/ مسدود شدن ۲۲ محور مواصلاتی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز با اشاره به اطلاعیه هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی، گفت: احتمال طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیل در استان وجود دارد.

رویداد۲۴ داود نجفیان، با اشاره به اطلاعیه‌ها و اخبار منتشرشده از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی فعال به استان البرز، اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده براثر ورود این سامانه بارشی احتمال طغیان رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراهه‌های استان و وقوع سیلاب در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به این مهم لازم است همه اعضای کارگروه سیل، فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های خدمات رسان وامدادی تمهیدات لازم را بی اندیشند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز، دستگاه‌های خدمات رسان باید نسبت به اطلاع‌رسانی پیش‌بینی‌های هواشناسی به مسافران نوروزی اقدام کنند.

محور رودبار - ایرانشهر بازگشایی شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان گفت: مسیر رودبار جنوب - ایرانشهر که به دلیل جاری شدن سیلاب مسدود شده بود با تلاش راهداران بازگشایی شد.

مسعود جمیلی شبانگاه یکشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: با توجه به جاری شدن سیلاب در بستر و محل آبنما‌های محور ارتباطی رودبار جنوب به ایرانشهر از شامگاه گذشته (شنبه) با هدف ایجاد ایمنی تردد، این مسیر مسدود شده بود.

وی با بیان اینکه وجود آبنما‌های متعدد در این محور موجب قطع تردد در هنگام بارندگی‌ها می‌شود، بیان کرد: از اوایل امشب با حضور راهداران در این محور تردد برقرار شد.

جمیلی با اشاره به مسدود شدن راه‌های ارتباطی شهرستان قلعه گنج گفت: پس از فروکش کردن سیلاب، عملیات بازگشایی این مسیر‌ها انجام می‌شود.

وی از آمادگی کامل مجموعه راهداری برای بازگشایی مسیر‌های قلعه گنج خبر داد و افزود: تا زمانی که سیلاب فروکش نکند نمی‌توان عملیات بازگشایی را در محور‌های این شهرستان انجام داد.

مرکز مدیریت راه‌ها با شماره تماس ۱۴۱ آماده دریافت گزارش‌های تخریب محور‌ها و اطلاع رسانی از وضعیت جوی جاده‌ها برای مسافران و رانندگان است.

اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان را تحت پوشش دارد.

بارندگی در بیشتر مناطق کشور ادامه دارد/ احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها

بارش در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب، جنوب، مرکز، دامنه‌های زاگرس، سواحل خزر و دامنه‌های جنوبی البرز شدت بیشتری دارد.

به گزارش سازمان هواشناسی، هواشناسی درباره رگبار، رعد و برق، سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در خوزستان بوشهر، ایلام، کرمانشاه، شرق کردستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، غرب اصفهان و جنوب قم هشدار داده است.

فردا در غرب یزد، غرب کرمان، قم، سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، البرز و شمال تهران رگبار، رعد و برق و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد.

مسافران از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کنند.

با توجه به پیش بینی کولاک برف و احتمال وقوع بهمن امروز و فردا از کوهنوردی در البرز و به ویژه زاگرس خودداری شود.

امروز و فردا دریای خزر و خلیج فارس طوفانی است.

از بعد از ظهر امروز تا چهارشنبه در برخی مناطق جنوب شرق کشور وزش شدید باد همراه با گرد و خاک پدیده غالب است.

ورود فعالیت سامانه بارشی جدید به هرمزگان

با فعالیت سامانه بارشی بارش پراکنده باران در هرمزگان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، موج دوم بارشی امسال از اواخر وقت روز گذشته (چهارم فروردین) وارد کشور می‌شود و طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه، احتمال رگبار پراکنده باران در جزایر غربی استان (کیش و لاوان) و مناطق غربی و شمالی استان (بستک، پارسیان و حاجی آباد) دور از انتظار نیست.

بنا به اعلام اداره کل هواشناسی استان همچنان وزش باد‌های نسبتاً شدید شرقی برروی جنوب وغرب تنگه هرمز همچنین شرق خلیج فارس سبب مواج شدن دریا در این مناطق خواهد شد.

توصیه می‌شود شناور‌های سبک و صیادی از فعالیت در محوده یاد شده خودداری نمایند و تمهیدات لازم را برای تردد ایمن سایرشناور‌ها در نظر بگیرند.

این موج در سایر نقاط استان روز چهارشنبه، ۷ فروردین ماه سبب بارش رحمت الهی خواهد شد.

وزیر کشور: حدود ۵۰ درصد ارتفاع آب در آق‌قلا کاهش یافت

عبدالرضا رحمانی فضلی اظهار کرد: خروجی سد وشمگیر از ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه امروز به ۹۰ متر مکعب بر ثانیه رسید و به دنبال آن ورودی آب به آق‌قلا کاهش یافت. از دو روز گذشته با بازگشایی مسیر‌های جدید و لایروبی در مصب گرگانرود خروجی آب نیز از آق‌قلا در حال افزایش است.

وی با اشاره به اینکه مردم در این مناطق کماکان با مشکل مواجه هستند، بیان کرد: سطح کمک رسانی و اقدامات فنی و مهندسی به شدت افزایش یافته است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: صبح امروز ستاد مدیریت بحران تشکیل شد و در آن تقسیم کار صورت گرفت. اولویت اول ما خروج آب از منطقه آق‌قلا است که این کار به نیرو‌های نظامی با مسئولیت سپاه واگذار شده است. بحث تجهیزات و ماشین آلات به وزارت راه و کمک رسانی‌های غذایی و چادر به هلال احمر واگذار شد و شورای تامین نیز موظف شد که امنیت مناطق سیل زده را با جدیت پیگیری کند.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد در فضای مجازی به شبکه‌ها و سایت‌هایی که هم در استان و هم در سراسر کشور اقدام به پخش اطلاعات نادرست و غلط می‌کنند که بعضاً شاید مغرضانه هم باشد، تذکرات لازم داده شود. اطلاع رسانی هم بر عهده صدا و سیما گذاشته شد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: امکانات لازم برای عشایر نیز به سرعت در حال تامین است.

تخلیه ۹۰ درصد آبگرفتی‌های منازل گنبد کاووس

رحمانی فضلی در ادامه بیان کرد: برخی از منازل مسکونی در گنبد کاووس بین نیم متر تا یک متر آب گرفتگی داشته که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد منازل از آب تخلیه شده و مردم در حال تدارک بازگشت به خانه هایشان هستند.

وی افزود: کمیته‌ای تشکیل شده تا تمامی خسارات در حوزه‌های مختلف اعم از کشاورزی، دامداری، صنعت، مغازه ها، منازل، اسباب و لوازم و ... را ظرف حداکثر ۱۰ روز ارزیابی کنند تا در اسرع وقت بتوانیم به مردم کمک کنیم.

رحمانی فضلی یادآور شد: با توجه به بارش‌هایی که روز‌های آینده خواهیم داشت، وزارت نیرو و هواشناسی ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته باشند تا تصمیمات مورد نیاز اخذ شود.

وزیر کشور ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم منطقه تصریح کرد: این استان به تجلی از وحدت، انسجام، هماهنگی و همکاری تبدیل شده و همه به دنبال حل مشکلات مردم هستند.

توضیح سخنگوی سپاه درباره عملیات موفق انفجار و رهاسازی آب در آق‌قلا: دروغ است، گمیشان مجددا زیر آب نمی‌رود

سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگوی سپاه با اشاره به بررسی‌های فنی و کارشناسی انجام شده در اجرای عملیات تخریب و رهاسازی آب در منطقه شمال شهر آق‌قلا و در مسیر خط آهن گرگان - اینچه‌برون تصریح کرد: نیرو‌های گردان مهندسی و تخریب حضرت ابوالفضل (ع) گروه مهندسی ۴۵ جوادالائمه (ع) نیروی زمینی سپاه به گونه‌ای تخصصی و حرفه‌ای عمل کردند که هیچ آسیبی به خطوط ریلی وارد نشد و با رهاسازی آب انباشت‌شده در منطقه شهر آق‌قلا تدریجاً با شرایط بهتری مواجه و عملیات خدمت‌رسانی نیرو‌های امدادی نیز با سهولت ادامه خواهد یافت.

سخنگوی سپاه خاطرنشان کرد: با اجرای این عملیات و فروکش کردن حجم آب، ارتباط شهر آق‌قلا با روستا‌های شمال این شهر برقرار می‌شود.

سردار شریف با بیان اینکه این اقدام سپاه موجبات خرسندی و خوشحالی مردم آق‌قلا به ویژه ساکنین روستا‌های شمال این شهر و نیز قدردانی علمای اهل تسنن را در پی داشته است، گفت: به رغم برخی شایعات در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه این اقدام منجر به زیر آب رفتن گمیشان می‌شود، باید تصریح کرد، عملیات گروه مهندسی سپاه در منطقه هیچ تاثیری در روند سیلاب گمیشان ندارد.

۲۲ محور مواصلاتی کشور مسدود شد

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از مسدود شدن ۲۲محور در کشور به دلایل مختلف از جمله شرایط جوی خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت: وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت محور‌های مسدود شده کشوربا بیان اینکه تا امروز (دوشنبه)، ۲۲ محور به دلایل مختلف مسدود است، اظهارکرد:محور اولنگ –شاهرود در استان‌های گلستان و سمنان به علت عدم ایمنی کافی فعلا مسدود است همچنین محور دیزین - شمشک در استان‌های تهران و البرز به علت عدم ایمنی کافی نیز غیر قابل تردد است.

وی با بیان اینکه محور پونل - خلخال در استان گیلان به علت ریزش کوه پل مسدود است، گفت: محور سی سخت - پادنا در استان کهگیلویه و بویراحمد و محورگنجنامه - تویسرکان در استان همدان نیز به علت عدم ایمنی کافی مسدود شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در استان کردستان محورفرعی سروآباد - پاوه (گردنه ته ته) به علت یخ زدگی و عدم ایمنی کافی مسدود است، گفت: محور تنکابن فرعی توکله (پل توکله) در استان مازندران به علت سیل و تخریب پل مسدود شده است همچنین در استان مازندران محور چمستان فرعی در کاپی به علت عدم ایمنی کافی مسدود شد.

وی با بیان اینکه محور روستایی نسار شهرستان چرداول در استان ایلام به علت رانش زمین مسدود شده است، گفت: در استان ایلام محورزرنه - سومار به علت عملیات راهسازی مسدود است و محور قدیم چذابه در استان خوزستان به علت بالا آمدن آب دریاچه هور، محور کوهرنگ - مسجد سلیمان (گردنه شاه منصوری) در استان چهارمحال و بختیاری به علت بارش برف و خطر سقوط بهمن مسدود شده است.

رحمانی با بیان اینکه محور شاهرود-آزادشهر (محدوده خوش ییلاق-آزادشهر) در استان سمنان به علت ریزش کوه مسدود است و مسیر جایگزین محور سمنان-فیروزکوه، در محور گرگان-آق قلا در استان گلستان به علت آبگرفتگی، محور دیباج - گلوگاه در استان مازندران به علت آبگرفتگی، جنوب محور‌های دلگان - ایرانشهر و دلگان - بزمان در استان سیستان و بلوچستان به علت طغیان رودخانه‌های محلی، محور خمیر به لنگه در استان هرمزگان به علت بارش باران و طغیان رودخانه، محور فرعی خواجه نفس به گمیشان در استان گلستان به علت بالا آمدن سطح آب و طغیان رودخانه مسدود است.

وی در پایان اظهارکرد: محور دلگان - ذهکلوت در استان سیستان و بلوچستان به علت بارش باران و طغیان رودخانه مسدود است. محور فرعی زیاتعلی - باشنگی در استان هرمزگان به علت بارش باران و طغیان رودخانه، محور ایرانشهر - خیرآباد در استان سیستان و بلوچستان به علت بالا آمدن سطح آب و طغیان رودخانه و محور فرعی ایرانشهر - مهرستان نیز به علت بارش باران و طغیان رودخانه مسدود است.

هشدار هواشناسی برای جاری شدن سیلاب در خراسان شمالی

مدیر کل هواشناسی خراسان شمالی نسبت به احتمال جاری شدن سیل در مناطق جنوب، جنوب شرق و شرق این استان هشدار داد.

مجید بیجندی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این سامانه بارشی از روز دوشنبه فعال خواهد شد و تا روز چهار شنبه در استان مستقر است، گفت: اوج فعالیت این سامانه بارشی از اواسط شب سه شنبه تا چهارشنبه صبح خواهد بود.

وی با بیان اینکه قدرت و فشار این سامانه بارشی از سامانه بارشی چند روز گذشته که موجب جاری شدن سیل در استان شد، بیشتر است، افزود: پیش بینی بارش برف در ارتفاعات نیز وجود دارد.

به گفته بیجندی طی روز‌های مذکور دمای هوا کاهش نخواهد یافت.

وی ادامه داد: وقوع بارندگی‌ها طی این چند روز به صورت رگباری خواهد بود به همین علت پیش بینی احتمال وقوع سیل شده است.

تداوم بارش‌ها در کشور تا چهارشنبه

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم بارش‌ها تا روز چهارشنبه (۷ فروردین) خبر داد.

احد وظیفه در گفتگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت هوای کشور با بیان اینکه براساس آخرین نقشه‌های آینده‌نگری امروز (۵ فروردین) با فعالیت سامانه بارشی در بیشتر مناطق کشور به جز نوار شرقی بارندگی پیش‌بینی می‌شود، اظهارکرد: مقدار بارش در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب، جنوب دامنه‌های زاگرس، سواحل دریای خزر و دامنه‌های جنوبی البرز قابل ملاحظه است.

وی با بیان اینکه سه شنبه (۶ فروردین) گستره بارش علاوه بر این مناطق، شمال شرق کشور را نیز در بر می‌گیرد، گفت: در روز چهارشنبه (۷ فروردین) عمده بارش‌ها در شمال شرق، جنوب و به شکل پراکنده در شمال غرب، غرب و سواحل شمالی پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه ادامه داد: طی این سه روز (دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه) بارندگی به‌صورت باران گاهی همراه با رعد و برق و در برخی مناطق مستعد به شکل تگرگ همچنین در مناطق سردسیر و مرتفع شمال غرب زاگرس مرکزی و امتداد رشته کوه البرز به‌صورت برف خواهد بود.

وی با بیان اینکه طی دو روز آینده خلیج فارس مواج و طوفانی پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر نیز طی روز دوشنبه تا صبح سه شنبه (۵ و ۶ فروردین) مواج است، گفت: امروز در غرب و جنوب غرب کشور وزش باد شدید و از بعد از ظهر دوشنبه تا روز چهارشنبه در برخی مناطق جنوب شرق کشور وزش باد شدید همراه با گرد و غبار پیش‌بینی می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در مورد وضعیت هوای تهران اظهارکرد: در روز سه‌شنبه (۵ فروردین) نیز آسمان تهران ابری خواهد بود و در بعضی ساعات شاهد بارش باران هستیم و در بعد از ظهر احتمال رگبار و رعد و برق وجود دارد. بیشترین و کمترین دما در این روز ۱۱ و ۳ درجه سانتیگراد خواهد بود. در روز چهارشنبه (۶ فروردین) نیز شاهد کاهش تدریجی ابر خواهیم بود. دما در گرم‌ترین زمان به ۱۴ درجه سانتیگراد و در خنک‌ترین زمان به ۴ درجه سانتیگراد می‌رسد.

بسته شدن جاده خرم آباد - پلدختر درپی طغیان رودخانه

رییس پلیس راه لرستان گفت: جاده خرم آباد به پلدختر براثر بارش شدید باران و طغیان رودخانه کشکان بسته شد.

سرهنگ مرتضی چغلوند روز دوشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: براثر بارش شدید باران صبح امروز رودخانه کشکان طغیان کرد که به موجب آن جاده قدیم خرم آباد - پلدختر بسته شد.

وی گفت: جاده جایگزین آزادراه خرم آباد - پل زال می‌باشد که باتوجه به حجم بارندگی پیش بینی می‌شود این مسیر هم بسته شود.

وی از رانندگان خواست که از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

سرهنگ چغلوند همچنین ادامه داد: در گردنه‌های استان لرستان بارش برف باعث لغزنده شدن جاده‌ها شده لذا توصیه می‌شود مسافران برای تردد در جاده‌های استان تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.

وی تاکید کرد: رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی بین خودرو‌ها می‌تواند کاهش تصادفات را به همراه داشته باشد.

بنابر اعلام سازمان هواشناسی از عصر روز یکشنبه تا بعدازظهر روز سه شنبه با توجه به فعالیت امواج اصلی این سامانه بارشی و تقویت مقدار بارش ها، برای همه نقاط استان بارندگی، گاهی رعد و برق و وزش باد قابل ملاحظه تا شدید لحظه‌ای پیش بینی می‌شود.

توصیه‌های مهم هلال احمر به مسافران و ساکنان غرب و جنوب کشور/ به استان‌های درگیر سیلاب سفر نکنید

جمعیت هلال احمر با توجه به هشدار هواشناسی در خصوص ورود سامانه بارشی جدید به غرب و جنوب کشور و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، در اطلاعیه ای، مهمترین نکات و توصیه‌های ایمنی لازم در شرایط جوی ناپایدار را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه ۴ جمعیت هلال احمر آمده است:

«با توجه به اطلاعیه سازمان هواشناسی مبنی بر اینکه سامانه بارشی در غرب و جنوب کشور در حال شکل‌گیری است و طی امروز و فردا (۵ و ۶ فروردین) ضمن تقویت، به مناطق مرکزی و شمال شرق کشور کشیده خواهد شد، از ساکنان این مناطق همچنین مسافران نوروزی که قصد سفر به این مناطق را دارند، خواهشمندیم موارد زیر را جدی گرفته و رعایت کنند:

۱- با توجه به سیلابی شدن مسیل‌ها در مناطق غربی و جنوب کشور چنانچه مقدور باشد، هموطنان از سفر به این مناطق تا عادی شدن اوضاع پرهیز کنند.

۲- ساکنان این مناطق حتی المقدور در خانه بمانند و در صورت اعلام هشدار توسط دستگاه‌های ذیربط محل سکونت خود را به سمت مکان‌های اسکان موقت هلال احمر (در ورزشگاه‌ها، مدارس و…) ترک و در این خصوص با دستگاه‌های امدادرسان همکاری کنند.

۳- با توجه به روستایی بودن و رونق دامداری در مناطق غرب و جنوب کشور، خواهشمندیم از خارج کردن و یا عبور دادن حیوانات اهلی از عرض رودخانه‌ها و مناطق پست و سیل خیز در زمان بارش شدید باران بپرهیزید.

۴- مسافرین نوروزی از چادر زدن در فضا‌های باز پرهیز کنند و در صورت لزوم به مکان‌های سرپوشیده عمومی مراجعه کنند.

۵- به دلیل مواج بودن خلیج فارس لازم است طی روز‌های آینده از سفر‌های دریایی و اتراق در کنار سواحل حتی المقدور پرهیز شود.

۶- رانندگی در شرایط نامساعد جوی باید با احتیاط کامل صورت پذیرد بنابراین مسافران نوروزی در این مناطق لازم است از رانندگی در شب و مسیر‌های فرعی بپرهیزند و هنگام رانندگی مراقب شیب‌ها و پیچ‌های جاده باشند. با دنده سنگین حرکت کنید، چون در این مواقع، ترمز‌ها در آب به‌خوبی کار نمی‌کنند.

۷- در استان‌های لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، ایلام و خوزستان که عشایر زیادی زندگی می‌کنند و در حال جابه جایی و کوچ هستند، می‌بایست در بلندی‌ها و مناطق امن اتراق کنند.

۸- هموطنان در محل زندگی خود لازم است وسایل نقلیه، حیوانات اهلی و اشیای قابل حمل را به نزدیکترین محل مرتفع انتقال دهند.

لازم است در محیط‌های شهری از فاضلاب‌ها و جویبار‌های به‌ظاهر آرام دوری کنید. به‌خاطر داشته باشید جویبارها، کانال‌های فاضلاب، تنگه‌ها و … نیز می‌توانند به‌ناگهان دچار سیلاب شوند.

بنا براعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، در جریان آب راه نروید چرا که ۱۵ سانتیمتر آب در حال حرکت ممکن است باعث بر هم خوردن تعادل شما شود. اگر مجبورید در آب حرکت کنید، از مسیری بروید که آب حرکت نمی‌کند. برای اینکه از استحکام زمین جلو پای خود مطمئن شوید از یک تکه چوبدستی استفاده کنید. هرگز از درختان در معرض سیل به عنوان محل امن استفاده نکنید و هنگام سیل از پل‌های چوبی سست روی رودخانه‌ها عبور نکنید.»

یک کشته براثر بارش‌های سیل‌آسا در لرستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان از کشته شدن یک زن روستایی در کوهدشت براثر بارش‌های سیل‌آسا و آوار ساختمان طویله خبر داد.

غلامرضا آقامیرزایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با اشاره به بارش‌های سیل آسا در لرستان گفت: این بارش‌ها در روستای «سرسنگر» بخش درب گنبد شهرستان کوهدشت منجر به کشته شدن یک زن و مصدومیت یک نفر دیگر شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: حوالی ساعت یک بامداد دوشنبه دو زن که برای نجات گوسفندان خود از طویله در حال تخریب اقدام کرده بودند در زیر آوار گرفتار شدند.

آقامیرزایی افزود: در این حادثه یک زن ۲۰ ساله به نام «پرستو مرادپور» کشته شد و زن دیگر نیز توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان یادآور شد: همچنین در این حادثه ۱۰ راس گوسفند نیز تلف شده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۵
0
0
مردم و مسولان تا تو حلقوم رودخانه ها پیش رفتن و جاده و پارک و ساختمان ساختن بابا این مسیرهایی که از قدیم کنار شهرها خالی می گذاشتن حاصل چندصدسال تجربه بوده الکی نبوده این ها برای مهار همچین سیلابهایی بوده که هر ۵۰ سال ۱۰۰ سال میاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
0
0
کمک؟!
چیزی هم مگه مونده؟
نظرات شما