تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۲۵ نظر

چرا برنده باش از تلویزیون حذف شد؟/ در پشت پرده برنامه گلزار چه خبر بود؟

اگر «برنده باش» را دیده باشید، متوجه می‌شوید که بیشتر شرکت‌کنندگان از شب‌بیداری‌ها و همکاری خانوادگی برای شرکت در این مسابقه حرف می‌زنند. حالا که با کمک محمدرضا گلزار، مجری برنامه، کسب ۵ میلیون تومان کم‌‏وبیش قطعی است تلاش‏‌ها برای به دست آوردن این مبلغ بیشتر هم شده است.
چه شد که برنده باش از تلویزیون حذف شد؟
رویداد۲۴ سرانجام حاشیه‌های شکل گرفته هفته‌های اخیر پیرامون مسابقه «برنده باش» نتیجه داد و این برنامه پنج‌شنبه شب از کنداکتور شبکه سه حذف شد. چند ساعت قبل از پخش این برنامه اعلام شد که «برنده‌باش» روی آنتن نخواهد رفت و جای آن پشت صحنه مسابقه «عصر جدید» پخش می‌شود.

ماجرا از این قرار است که در هفته‌های اخیر انتقادات فراوانی نسبت به عملکرد صدا و سیما و رویکردش به درآمدزایی از اپلیکیشن‌ها در رسانه‌ها منتشر شد و در روز‌های پایانی هفته گذشته آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی در پاسخ به یک استفتا درباره برنامه «برنده باش»؛ این برنامه را مصداق قمار دانست و همین باعث شد تا موج جدیدی از انتقاد‌ها شکل بگیرد.

بعد از این اتفاق رهبری هم به این ماجرا حساسیت نشان دادند و به حذف چنین شیوه‌هایی برای درآمدزایی تذکر دادند. نتیجه این تذکر جدی، دستور عبدالعلی علی‌عسکری رئیس سازمان صدا وسیما به اداره کل بازرگانی این سازمان بود. رئیس صدا و سیما در دستور خود نوشته است: «با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مورد فرهنگ کار به مناسبت روز کارگر، نسبت به بروز و ظهور رسانه‌ای اسپانسر‌هایی که مانع این فضیلت هستند تجدید نظر کنید.»

حاشیه‌ها از آغاز

مسابقه «برنده باش» از همان شروع با جنجال‌ها و حاشیه‌ها همراه بود؛ از میزان بالای جایزه گرفته تا نحوه اجرای مجری آن. اما آنچه بیشتر از همه بحث‌برانگیز شد شیوه‌های دریافت امتیاز از طریق خرید سوالات بود. بررسی شرایط رسیدن نفرات نخستین به حضور در برنامه برنده باش، نشان می‌دهد که متقاضی باید بین ۳ تا ۴ میلیون امتیاز بگیرد.

امتیازاتی که با دادن جواب درست به سوالات به دست می‌آید. پاسخ درست به سوالات اپلیکیشن این برنامه ۱۰۰ امتیاز دارد که برای رسیدن به رقم ۵/ ۳ میلیون، باید ۳۵ هزار سوال را به درستی پاسخ داد؛ سوال‌هایی که بسته به تعداد خرید، قیمت آن متفاوت و بین ۴۰ تا ۸۰ تومان است. علاوه بر این هزینه نصب اپلیکیشن را نیز باید افزود. البته حساسیت‌ها به این برنامه از تقلب جشنواره جام جم و تقلب در آرای مردمی برای انتخاب بهترین برنامه آغاز شد و در نهایت حذف عادل فردوسی‌پور از شبکه سه با دستور علی فروغی فضای منفی را شکل داد.

فتوا‌ها و تاکید‌ها

بعد از حاشیه‌های شکل گرفته روز گذشته آیت‌الله مکارم‌شیرازی در کلاس خارج فقه خود توضیح بیشتری داد. به گزارش سایت تابناک این مرجع تقلید گفت: این اتفاق شایسته نیست و نباید در کشور اسلامی این‌گونه اتفاق‌ها رخ دهد؛ گفته می‌شود که آن سازمان دچار تنگنای اقتصادی و مالی است و این کار‌ها برای درآمدزایی انجام می‌شود، نباید از راه مال حرام و غیر مشروع دنبال درآمدزایی باشیم. اکنون با پیوند خوردن تاکیدات صریح رهبری، حجت بر همگان تمام شد که این مجموعه مسابقات قمار و بخت‌آزمایی که در تلویزیون رایج شده نه تنها از نظر شرعی حرام است، بلکه با دیدگاه‌های رهبری در تعارض آشکار است.»

رد ابهام شرعی از سوی مدیر شبکه سه

علی فروغی مدیر شبکه سه روز گذشته ضمن ارائه توضیحاتی درباره ابهام شرعی مطرح شده درباره جوایز برنامه «برنده باش» از تغییر اسپانسر این برنامه خبر داد. به گزارش روابط عمومی شبکه‌سه، علی فروغی پیرامون برنامه‌های اسپانسرمحور گفت: با توجه به رهنمود اخیر رهبر معظم انقلاب و به تبع آن دستور رئیس سازمان صداوسیما در سازماندهی اسپانسر‌ها و تعامل با معاون محترم سیما، تصمیم بر این شد تا سازوکار اسپانسری که پشتیبانی مالی برنامه «برنده باش» را انجام می‌دهد، اصلاح و ظرفیت‌های جدیدی به این برنامه اضافه شود.

وی افزود: در همین راستا، با این تغییرات پیش‌برنده از این پس مردم نقش‌آفرینی بیشتری در برنامه «برنده باش» خواهند داشت.

او در پایان در مورد شبهه شرعی مطروحه اضافه کرد: همان‌طور که مرجع بزرگوار در جلسه درس خارج فقه فرمودند: اگر محل تامین جوایز مسابقه از محل وجه دریافتی از شرکت‌کنندگان مسابقه تفکیک شده باشد، مشکل شرعی ندارد. در همین راستا، با توجه به سابقه دیرینه سازمان در این گونه برنامه‌ها و بررسی‌های شرعی لازم، از همان ابتدا پیش‌بینی شده بود که محل تامین جوایز از برآورد مصوب در شبکه باشد و نه وجه احتمالی دریافتی از شرکت‌کنندگان؛ لذا مفروض استفتا مصداق این برنامه نیست.

شائبه حاشیه‌سازی طرفداران فردوسی پور

در ساعت‌های گذشته برخی اظهارنظر‌ها علنی شدن این جریان را به گردن هواداران برنامه رقیب «برنده باش» یعنی نود انداختند و داستان حذف عادل فردوسی‌پور از شبکه را در این قضیه دخیل دانستند.

غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای نظارت بر صداوسیما در گفتگویی درباره اینکه گفته می‌شود طرفداران عادل فردوسی‌پور موضوع برنامه «برنده باش» را با استفتا از آیت‌الله مکارم‌شیرازی برجسته کردند، جواب روشنی نداد، اما گفت: با توجه به تاکیدات علما، تکلیف است برنامه‌هایی که شکل برد و باخت دارند و از مصادیق قمار به حساب می‌آیند، صداوسیما جلوی آن‌ها را بگیرد. وی درباره تاثیر عدم شفافیت در درآمدزایی سامانه‌های «ستاره مربع» بر فراگیر شدن استفاده از این روش‌ها در برنامه‌های تلویزیونی گفت: این بحث‌های سلیقه‌ای مدیران است البته عوامل دیگر هم می‌تواند نقش داشته باشد.

عضو شورای نظارت بر صداوسیما درباره پشت پرده سامانه‌های «ستاره مربع» گفت: ارزیابی خاصی نداریم، اما هر کس اطلاعاتی دارد که می‌تواند به ما در ارزیابی و نظارت کمک کند، برای ما بفرستد. وی در پاسخ به این سوال که آیا گزارشی از صداوسیما درباره میزان درآمدزایی سامانه‌های «ستاره مربع» اخذ شده است، توضیح داد: «این یک پیشنهاد است که این موضوع بررسی و شفاف‌سازی شود. البته دیوان محاسبات حسابرسی دارد.»

برنده باش چه می‌کرد؟

فرمول مسابقه «برنده باش» از اول کاملا اقتصادی به نظر می‏رسید: شما برای شرکت در این مسابقه اپلیکیشنی را نصب می‌کنید. اول ماجرا به شما پنج سوال داده می‌شود. جواب مثبت به هر سوال ۱۰۰ امتیاز دارد و جواب غلط ۵ امتیاز منفی. اما اگر به سوالات جواب ندهید چه؟ ۲۰ امتیاز مثبت! طبق قانون مسابقه، هشت نفری که بیشترین امتیاز را دارند وارد مسابقه می‏شوند. پس شما باید امتیاز جمع کنید. چطور؟ با خرید بسته‌هایی که در اپلیکیشن موجود است؛ بسته‌هایی با قیمت‌های متنوع از ۲۵۰۰ تومان تا ۲۰ هزار تومان.

شما می‌توانید این بسته‌ها را بخرید، جواب سوالات را ندهید و امتیاز بگیرید؛ بنابراین شما با خرید بسته‌ها امتیاز جمع می‌کنید بدون اینکه هدف اصلی «برنده باش» محقق شود. عجیب‌‏تر اینکه اگر در یک هفته شما به صدر فهرست نیایید و جزو چهار منتخب نشوید برای هفته‏‌ی بعد دوباره باید از اول تلاش کنید؛ بنابراین این بازی پوچ تا ابد ادامه دارد!

اما این ادعا که برنده باش به کتابخوانی کمک می‌کند هم جالب است. اصولاً چه نوع کتابی برای شرکت در این مسابقه باید خوانده شود؟ دایره‏‌ی سوالات از حشره‏‌شناسی تا تاریخ جنگ‏‌های قبل میلاد مسیح و آزمون هوش و ریاضی و پزشکی است. تنها حل‏‌کنندگان جدول هستند که می‌‏توانند از پس این نوع سوال‏ها بربیایند. وگرنه هر نوع مطالعه‏‌ی آزاد هم شما را به مباحث تخصصی درباره‌‏ی اصطلاحات زمی‌ن‏شناسی یا تاریخ حکمرانی پاپ‏‌های ایتالیایی نمی‌رساند.

ولی اصلا تعجب نکنید، اگر ادعای افزایش کتاب‌خوانی را کنار بگذارید و کمی گذشته را به یاد بیاورید متوجه می‌شوید که قبل‌‏تر هم چنین مسابقاتی در ایران و جهان برگزار می‏‌شد. مسابقه‏‌هایی درباره‏‌ی اطلاعات عمومی که البته جوایز آن به این شکل تقسیم نمی‌‏شد و هوش شرکت‌کننده بیشتر از عجز او مقابل مجری توجه جلب می‌کرد.

چرا به تلویزیون اعتراض می‏‌کنند؟

مدت‏‌هاست که بسیاری بر این عقیده‏اند رسانه ملی تبدیل به محلی برای اجرای مسابقات بخت‌آزمایی شده است. بالا رفتن استفاده از اپلیکیشن‏ها و ستاره‏‌مربع‏‌ها به قدری زیاد شده که دیگر هیچ برنامه‌ای بدون مسابقه امکان تولید ندارد.

درحال‏‌حاضر بخش اصلی درآمد تلویزیون از طریق همین مسابقات تأمین می‌شود؛ اما حالا کار به جایی رسیده که علما، کارشناسان و مقامات بلندپایه هم به این شرایط معترضند و بر این عقیده‏اند که تلویزیون با برگزاری مسابقات بخت‌آزمایی بدون پشتوانه علمی و با سوالات سطحی عیار خود را پایین آورده است. از میان ده‏‌ها برنامه‌ای که روی آنتن می‏رود بسیاری از آن‌ها به بهانه‌‏های مختلف سوالات پیامکی و غیرپیامکی از تماشاگران می‌‏پرسند و به آن‌ها جایزه می‌دهند. واقعا مشخص نیست منشاء درآمد این برنامه‌ها دقیقا از کجاست.

گزارش‌هایی که در این باره منتشر شده نشان از این دارد که برگزاری مسابقات این‌چنینی و استفاده از سرویس‏‌های پیامکی سود کلانی را نصیب سرویس‏های ارزش افزوده می‌کند که بخش زیادی از آن هم به سازمان صدا و سیما می‌رسد. در این سرویس‏هایی که به ستاره‏ مربع‏ها معروف است، کاربران باید از اپلیکیشن‏های مشخصی استفاده کنند که در مراحل اول بدون هزینه است، اما در مراحل بعدی باید برای استفاده از بخش‏های مختلف این اپلیکیشن‏ها پول بپردازند.

حتی اگر استفاده از آن‌ها رایگان هم باشد، همین بالا بودن تعداد کاربران و استفاده آن‌ها از سرویس‏های دیگر مانند پرداخت قبض یا جابجایی پول از حساب بانکی سود زیادی را نصیب شرکت‏هایی که این سرویس‏ها را ارائه می‌دهند، می‌کند. به همین دلیل است که صدا و سیما این روز‌ها تبدیل به محلی برای تبلیغ این اپلیکیشن‏ها و استفاده از این سرویس‏های اینترنتی شده است. انگار اصل‏ و اساس برنامه فقط تولید و استفاده از این سرویس‌‏ها و اپلیکیشن‌‏هاست و بقیه کار‌ها فرمالیته و نمایشی است.

دقیقا شبیه همان اتفاقی که در دور اول مسابقه «برنده باش» رخ داد. سوالات این مسابقه آنقدر سطحی و آسان و دم‏دستی طراحی شده بود که مورد اعتراض کاربران و تماشاگرانی قرار گرفت که به پای این برنامه نشسته بودند. در ابتدای ساخت برنامه «برنده باش» با جایزه ۲۰۰ میلیونی همین اعتراض باعث تغییر روند برنامه شد؛ و دست اندرکاران تصمیم گرفتند مسابقه کتاب‏خوانی را هم به آن بیافزایند تا کمی انتقادات به آن فروکش کند. هاشم رضایت تهیه‏‌کننده برنامه با اشاره به این موضوع گفته است: «طرح کتابخوانی که اخیراً به برنامه اضافه شده مورد استقبال بالای مخاطبان قرار گرفته از این رو ما در هر برنامه یک کتاب برای علاقه‏‌مندان معرفی خواهیم کرد و امیدواریم از این طریق بتوانیم به افزایش سرانه مطالعه کشور به سهم خود کمک کنیم.»

همان زمان بود که جایزه ۲۰۰ میلیونی هم بعد از اعتراضات به ۱۰۰ میلیون کاهش پیدا کرد. رضایت دراین باره هم عقب‌نشینی کرد و گفت: «از دیگر نکته‌‏هایی که مطرح می‏شد این بود که جوایز سطح بالای برنامه کمتر در دسترس است که به این نتیجه رسیدیم سطح جایزه اصلی برنامه را به صد میلیون برسانیم. در این صورت خواهید دید که در مجموع شرکت‌کنندگان مسابقه جوایز بیشتری را خواهند برد. همچنین درباره پله‏‌های امن مسابقه دو تغییر وجود دارد؛ پله اول ۵ میلیون امتیاز تغییری نکرده، ولی پله دوم به ۲۰ میلیون و پله سوم یا آخر به ۱۰۰ میلیون تغییر داده شده است.»

در واقع نه رقابت درستی در جریان بود و نه قرار بود تماشاگران با تماشای آن چیزی دستگیرشان شود و احیانا بر اطلاعات عمومی آن‌ها افزوده شود. معلوم نبود طراحان این سوالات از چه منابعی یا بر چه اساسی این‌ها را طرح می‌کردند. اشکال به این سوالات بار‌ها جنجال به پا کرد و در فضای مجازی دست‏به‌دست شد.

تا جایی که دست‏اندرکاران برنامه ناچار به توضیح درباره آن شدند. امیر ابیلی مسئول سوالات «برنده باش» این اشتباهات را طبیعی دانست و ناشی از غلط تایپی و خطای انسانی اعلام کرد: «در ۵۰ قسمت پخش شده «برنده باش» بیشتر از ۱۵۰۰ سوال خوانده شده، فرآیند طرح و ارسال سوالات هم یک فرآیند کاملا انسانی است. یعنی یک تیم طراح، سوالات را طرح می‏کنند، بنده از بانک سوالات که بالای ۲۰ هزار سوال در آن هست، دست به انتخاب سوالات مناسب برای طرح در برنامه می‏زنم. چون در طراحی سوال در حجم بالا، بسیاری از سوالات لاجرم ارزش مطرح شدن در برنامه‌ای مانند «برنده باش» را پیدا نمی‏کنند.

بعد از انتخاب سوالات، نظرات تهیه‌کنندگان و مجری برنامه هم در انتخاب سوالات نهایی طبعا موثر است تا سوالات نهایی مشخص شود. یعنی از مرحله اول طرح تا مرحله نهایی که ضبط برنامه است، امکان خطا در مراحل مختلف وجود دارد، آن هم برای سوالی که جوابش ۴ ثانیه یا ۶ ثانیه است که یک تایپ غلط هم می‏تواند کار را خراب کند! حالا با وجود این حجم از سوالات مطرح‌شده وجود یک یا دو غلط یعنی نزدیک به صفر تا ۰.۲ درصد خطا. خب این درصد خطا مثلا از خود کنکور بعداز چهل سال برگزاری یا از همین کتاب‌‏های کنکوری کمتر است.»

این مسابقه که می‏‌خواست به یکی از پربیننده‏‌ترین برنامه‌های تلویزیونی تبدیل شود و خاطرات خوش «مسابقه هفته» را برای تماشاگران زنده کند حتی نتوانست مشابه مسابقات دو دهه گذشته تلویزیون با اجرای مرحوم منوچهر نوذری یا مرحوم کمال‏الحق سلامی هم باشد و پخش آن‌ها نه هیجانی برانگیخت و نه شگفتی ایجاد کرد. همه این‌ها در حالی بود که در نسخه‏‌های مشابه که در کشور‌های همسایه یا سایر ممالک از تلویزیون پخش می‌شود، آنقدر رقابت سخت و دشوار است که برای رسیدن به آن جایزه میلیونی باید مراحل طاقت‌‏فرسا و پیچیده‏ای را با سوالات غامض و بسیار سختی پشت سر گذاشت و طبیعی است که این کار از همه برنمی‌‏آید و همین سختی‏‌هاست که آن جایزه را با ارزش و حلال می‌کند.

اسپانسر برنده باش کیست؟

اسپانسر مسابقه «برنده باش» این روز‌ها فعالیت زیادی در عرصه فرهنگ و هنر دارد. سرمایه او هم در پروژه‌‏های سینمایی و هم تلویزیون گسترده شده است. نام سجاد علیجانی برای اولین بار در فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم» مطرح شد.

سازندگی؛ این فیلم یکی از پرهزینه‏ترین فیلم‏های سینمای ایران است که اخبار مربوط به دستمزد بازیگرانش حسابی سروصدا به پا کرد و حتی پای تهیه‏کننده‏اش را هم برای پاسخگویی درباره این حاشیه‏ها به سازمان سینمایی باز کرد. مهران مدیری، محمدرضا گلزار، لیلا حاتمی، ویشکا‌آسایش، مانی حقیقی، پژمان جمشیدی و. بازیگران این پروژه هستند.

بعد از این فیلم علیجانی به تلویزیون آمد و به عنوان اسپانسر در برنامه «برنده باش» حضور داشت.

برنامه‌ای که به‌واسطه حضور محمدرضا گلزار و چگونگی شرکت در آن و جوایزش یکی از پرهزینه‏ترین برنامه‌های تلویزیونی است.

گفته می‌شود بخشی از سرمایه علیجانی در فیلم «رحمان ۱۴۰۰» هم به کار گرفته شده است. این روز‌ها نام علیجانی به‌طور مرتب شنیده می‌شود. عده‏ای او را اسپانسر جشنواره جهانی فجر می‏دانند، اما رضا میرکریمی دبیر این جشنواره از او به عنوان اسپانسر جشنواره ملی فجر نام می‏برد. او سرمایه‌گذار اولین فیلم بلند سروش صحت با عنوان «جهان با من برقص» هم است.
 
منبع: فرادید
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۵
سعید حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
16
14
.
اگر نیت شون واقعا بالا بردن سطح علمی و تشویق کتابخانی بود

خیییلی ساده

میتونستند یک کتاب علمی ، دینی ، تحقیقی و یا هرچیز دیگری را معرفی میکردند
و
پس از یک ماه فرصت ، مسابقه ای اجرا کنند

دقیقا مثل مسابقات کتابخانی محلات..!!!


ولی مشخصه که کاسه ای زیر نیم کاسه است
که علما هم زحمت کشیدند و زدند کاسه و کوزه شون رو شکستند..!!!! ( خنده )

.
پاسخ ها
مانلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
عزیزم هیچ کاسه ای زیر نیم‌کاسه نبوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
4
19
یه برنامه خوبی که هست اونم حذف مکنن
حمیدرضانوروزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
3
19
نزدیک به دوهفته بیخوابی ومخارج خریدسوال تاسقف حدودیک میلیون واسترس و...حالا که رتبه ۴۰روکسب کردم برنامه حذف شد.کی جوابگوخرج وزحماتم میشه؟اگه برنامه اشکال شرعی داشت چراازاول جلوشونگرفتن.چراهمیشه تومملکت ماکه دم ازخداواسلام میزنن اینقدربه ملت ظلم میشه.اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۳
هم وطن درکت می کنم والا ماها که بیکار هستیم برای اینکه از سواد و دانسته هامون درامدی داشته باشیم به هر دری زدیم خب وقتی جوون کار درست حسابی نداره به این چیزا دلشو خوش میکنه و امیدوار میشه هرچند باطل
ماکانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
2
20
واقعا براتون متاسفم اول برنامه نود و اینم از برنده باش
ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۲
3
18
بابا برنامه به این خوبی به معلومات آدم اضافه میشه
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۵
1
7
این مسئله چند جنبه دارد :1» این چندین سال چطور بسیاری از افراد دولتی یا شخصی به ثروتهای زیادی رسیده اند2» چرا قانون ما که فریاد ادعای عدالت اجتماعی دارد با این افراد برخورد نمیکند 3» واقعا در صدا و سیما چند برنامه درست میشود که بتواند اینقد مخاطب داشته باشد ، یجورایی هم باید از دست اندرکاران این برنامه هم قدردانی بشه ،4» تو این چند ساله انگار مسئولان مملکت رو رها کردن ، بنظر میرسه هر کی بفکر خودشه بفکر این باشید اگر کشورمون آسیب ببینه هیچ کس در امان نمیمونه ،،،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۶
6
11
براتون خیلی متأسفم.
اون موقع تا حالا کجا بودن حالا یه دفعه ورود میکنن.
میدونی من رتبه ۲ رو آوردم و این همه خرج کردم اما حالا هیچ خبری نیست همش زیر سر خودشه خدا کنه اون و همچون آدمایی که توی مملکت ما هستن به حق این ماه عزیز ریشه شون نابود بشه...الهی آمین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
ببند
مانلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
بی شعور به اقای گازار چه مربوت احمق بی کله تو روتبه ی ۲رو اووردی وانقدر خری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
چه ربطی به ایشون داشت ایشون خیلی هم خوبن خوب الان برو تو هفت خان شرکت کن
ترامپ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۶
3
15
واقعا برای شما متاسفم من خیلی از این برنامه خوشم آمده بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
2
10
باسلام وخسته نباشید اخه چرا??????
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
1
5
سلام، بعد چند هفته بیخوابی و هزینه حدود ۶ میلیون ، بالاخره تونستم با رتبه ۱ روز هفتم فروردین ۹۸ برنده اپ بشم، اخه لعنتی ، اگر مشکل داشت چرا ازاول گذاشتین پخش بشه، چرا گذاشتبن حدود ۶۰ هزار نفر سوال بخرن هزینه کنن و وقت بزارن بعد یهویی همه چی خراب میشه، اخه کلاهبردارا چرا عذابمون دادین، بعد از ایهمه تبلیغات یهو جمعش میکنین، یعنی صدا سیما فقط میخواست پول مردمو بالا بکشه و همین... بابا بقران به امید اینکه شرکت کنم و مبلغی برنده بشم، تا بتونم بدهیهامو بدم، انگشتر خانمم رو فروختم تا بتونم هزینه کنم و اخرش هم اینطور شد، دارو ندارمو بردین، زندگیمو نابود کردین، همتون دزدین، بقران همتون دستتون توی یک کاسه هست، ای وای
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
4
7
خدا مرگتون بده تلویزیون دوتا برنامه خوب داشت اونم حذف کردن اصلا دوست ندارن مردم ایران شاد باشن فقط برنامه های افسردگی پخش میکنن تلویزیون تون هم به درد خودتون میخوره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
بیخود کردی اینقدر پول دادی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
0
2
........
آریا
|
Japan
|
۰۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
2
5
بزرگترین بدبختی این ملت جهالته همین الان کامنتارو بخونه یک نفر مشخص میشه چه مردم سطحی نگرو بی سوادی داریم
از چندصد هزار نفر ادم مرحله مرحله پول میگرفتن که به 4 نفر زور بزنه روی هم رفته 20 میلیون بدن !
یعنی 1 میلیارد جمع میکردن از جیب مردم بدبخته زبون نفهمه ساده ! که به 4 نفر نفری 5 تومن 10 تومن بدن
خدا بهتون عقل بده که هرچی میکشیم صدقه سر این گاو هایی هستش که نمیفهمن چطور درستشون میکنن
الانم که این برنامه دزدی و رضا گلزار شارلاتان جمع شده به جای تشکر دارن چرت و پرت میگن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۳۱
2
0
چرا پخ ش کردین گندش بزنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
0
6
اگه مملکت اسلامیه چرابانکهاربامیگیرن کسی دنبال فتواواصلاح سیستم بانکی نیست درصورتیکه بانکهاخون مردم رو توشیشه میکنن ،چیه درامدبانکهازیاده پوله دیگه پول معلومم نیست توی جیب کیامیره وام دربانکها مساوی رببببببببا...
پاسخ ها
ناشناس
| Japan |
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
والله دست هر کی میره دست کارمند های بانک ها نمیره، خدامیدونه اون بالا بالا ها چخبره، وقتی نزدیک ۵ میلیارد دلار به راحتی گم میشه معلومه دیگه چه خبره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
0
2
خیلی ببخشیدا شایدم دارم اشتباه میگم میگن از بیت مال تمام هزینه ها جوایز داده میشد خوب مگه این پولا مال مردم نبود آخرش که میرفت تو جیب همین مردم جلوشو گرفتین که چی بیت مالو نگهدارین پیش خودتون که حالا یه روزی جهت رفاه مردم استفاده شه پس کو ما که ندیدم
مانلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
1
2
خیلییییی خرین یعنی خیلی خرین چرا اخه چرا مگه چی دادشته که قمار خونه بوده اقای شیرازی فتفای بیخود میدین انگار هر وقت حوصلتون میره یه چیزی میگین
آراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
0
3
آخه حیف نبود برنامه ی به این خوبیه رو برداشتن
نظرات شما