بهترین غذا برای سحری چیست؟
سحری وعدهی بسیار مهمی برای روزه داران است چراکه باید انرژی لازم را برای ساعات طولانی تامین کند. درست به همین دلیل، غذایی که ورزشکاران استفاده میکنند نیز باید حاوی مقدار زیادی کالری و کربوهیدرات باشد تا برای ساعات تمرین انرژی لازم برای آنها فراهم شود. از دیگر ویژگیهای یک سحری ایده آل این است که در زمان کمی آماده شود تا بتوانیم بدون زحمت زیاد انرژی خود را برای باقی روز نگاه داریم.
رویداد۲۴ یکی از بهترین غذاها با این ویژگیها میتواند نودالیت باشد که درواقع غذایی شبیه به ماکارانی است که با استفاده از آرد گندم تهیه میشود و محبوبیت بسیاری در سراسر دنیا از شرق تا غرب دارد. طعم خوب، انرژی زا بودن، کم هزینه و کم زحمت بودن نودل از دلایل محبوبیت جهانی این غذا هستند، خصوصا در بین ورزشکاران که از نودل و اسپاگتی به عنوان غذای پایه و اصلی روزانه استفاده میکنند.
اما خوبیهای نودالیت اینجا تمام نمیشود! نودالیت غذایی ست که در زمان بسیار کمتری نسبت به غذاهای دیگر آماده میشود و فقط به ۳ دقیقه زمان و کمی آب جوش نیاز دارد. دیگر لازم نیست نگران این باشید که چطور میتوانید یک سحری لذت بخش را با کمترین زحمت نوش جان کنید. علاوه بر این، نودالیت در ۱۰ طعم مختلف این امکان را به شما میدهد که هربار طعم متفاوتی را تجربه کنید. این طعمها شامل گوشت، مرغ، سبزیجات، قارچ، قارچ و پنیر، سسگوجه فرنگی تند، کاری، ماسالا و زعفران و نهایتا باربکیو میباشند.
این غذای مقوی هم چنین دارای فیبر بالایی است که برای سیستم گوارش مناسب است؛ بنابراین مصرف این غذا منجر به حرکات بهتر روده شده و باعث کاهش بیماریهای گوارشی از جمله یبوست و سنگینی معده میشود. نهایتا میتوان گفت که از دیدگاه تغذیهای نیز میتوان نودل را با سه خصوصیت اصلی معرفی کرد: انرژی زایی بالا، چربی کم و قابلیت هضم آسان.
اما خوبیهای نودالیت اینجا تمام نمیشود! نودالیت غذایی ست که در زمان بسیار کمتری نسبت به غذاهای دیگر آماده میشود و فقط به ۳ دقیقه زمان و کمی آب جوش نیاز دارد. دیگر لازم نیست نگران این باشید که چطور میتوانید یک سحری لذت بخش را با کمترین زحمت نوش جان کنید. علاوه بر این، نودالیت در ۱۰ طعم مختلف این امکان را به شما میدهد که هربار طعم متفاوتی را تجربه کنید. این طعمها شامل گوشت، مرغ، سبزیجات، قارچ، قارچ و پنیر، سسگوجه فرنگی تند، کاری، ماسالا و زعفران و نهایتا باربکیو میباشند.
این غذای مقوی هم چنین دارای فیبر بالایی است که برای سیستم گوارش مناسب است؛ بنابراین مصرف این غذا منجر به حرکات بهتر روده شده و باعث کاهش بیماریهای گوارشی از جمله یبوست و سنگینی معده میشود. نهایتا میتوان گفت که از دیدگاه تغذیهای نیز میتوان نودل را با سه خصوصیت اصلی معرفی کرد: انرژی زایی بالا، چربی کم و قابلیت هضم آسان.
خبر های مرتبط