تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
یک زن قاضی قبل از انقلاب:

۱۹۰۰ قاضی زن داریم، اما بدون حق رأی نهایی

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کل کشور حدود ۱۹۰۰ قاضی زن داریم، ولی هیچ کدام اداره‌کننده یک شعبه و رای‌دهنده نهایی نیستند.

  رویداد۲۴ قبل از انقلاب اسلامی ۳۳ زن به شغل قضاوت در کل کشور وجود داشتند که اجازه رای دادن مستقیم در پرونده‌های قضایی به آن‌ها داده شده بود. مهیندخت داوودی که حالا معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران است یکی از آن ۳۳ زن است. او که سال‌ها است در مناصب مختلف قضایی مشغول به کار است معتقد است افزایش قضات زن بعد از انقلاب به نفع زنان بوده است.

داوودی  با بیان اینکه ایجاد دادگاه‌های ویژه زنان چندان موضوع جالبی نیست، می‌گوید: «در دادگاه تجدیدنظر خانم مدنی حضور دارند و نقش مستشاری دارند و رای هم می‌دهند، اما با شریعت ما تطبیق نمی‌کند که زنان قاضی رای نهایی بدهند.»

او می‌گوید که در کل کشور حدود ۱۹۰۰ قاضی زن داریم، ولی هیچ کدام اداره‌کننده یک شعبه و رای‌دهنده نهایی نیستند؛ «زنان در مناصبی همچون دادیار، بازپرس، مشاور دادگاه، مستشار، دادیار دیوان کشور، معاون سرپرست مجمتع، معاون رییس کل و معاون دادستان، به کار گرفته شده‌اند.»
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۹
2
0
خوب معلومه چرا چون قضاوت زن جایز نیست شرعا
چرا؟
چون زن احساساتیه میتونه تشخیص بده ولی توی حکم دادن امکان احساساتی شدنش زیاده مخصوصا اگه کسی که حکمش اعدامه مثلا زنش با بچه ی شیرخوار شب بره در خونه ی این قاضی!
پس قاضی زن می تونه قاضی تحقیق باشه ولی قاضی حکم نه.
والسلام
نظرات شما