ماجرای شکایت از حسین قدیانی چه بود؟
ماجرای اختلاف حسین قدیانی با مولاوردی
اما ماجرا از چه قرار بود؟ سیزده آبان ماه ۱۳۹۶ مصادف با پانزده صفر و در آستانه راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) شهیندخت مولاوردی که آن زمان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی بود در پستی که در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد، نسبت به رعایت کردن نظافت در مسیر راهپیمایی اربعین تذکر داد.
از آنجا که امر به معروف و نهی از منکر در اسلام و اعتقادات شیعه از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و تذکر به رعایت نظافت نیز یک اقدام اخلاقی محسوب میشود، گمان آن میرفت تا مدعیان مسلمانی به جای مقابله و توهین، نسبت به اصلاح رفتار خود اقدام میکردند. اما آن زمان موجی از رفتارهای سیاست زده بر علیه مولاوردی به راه افتاد که از هرگونه توهین و ناسزا به وی ابایی نداشتند.
یکی از افرادی که تندترین و توهین آمیزترین کلمات را برای نشان دادن سطح فهم خود از این اقدام اخلاقی اسلامی مولاوردی نشان داد، حسین قدیانی بود. او با انتشار مطلبی به پیوست پست مولاوردی نوشت:
(قدیانی پس از چندساعت این پست را از صفحه اینستاگرام خود حذف کرد)
بعد از آن ماجرا، معاونت حقوقی ریاست جمهوری به اتهام توهین به مقامات و مامورین دولتی از حسین قدیانی شکایت کرد و پس از گذشت تقریبا دوسال حکم اولیه برای وی صادر شد که البته در مرحله تجدید نظر میباشد.
در همین حین یاران قدیانی نیز سکوت نکرده و همچنان بر طبل انحراف برداشت خود میکوبند
اینکه چرا یک تذکر ساده برای نظافت اینطور به یک هجمه سیاسی و توهین به دستیار ویژه سابق رئیس جمهور تبدیل شد را نمیتوان از سر غیرت دینی برداشت کرد. بر فرض هم که از غیرت دینی باشد، آیا دین مبین اسلام مجوز توهین به یک مسلمان را برای تذکری جهت رعایت کردن نظافت میدهد؟ یا برداشت برخی از دین و غیرت دینی با توهین و تخریب معنی میشود؟
پیش از این نیز هجمهها و تخریبهای بی انصافانه و بدون سندی علیه شخص مولاوردی به راه افتاده بود که باز هم با هیاهویی پوچ، به هیچ تبدیل شد.
حسین قدیانی از بسیجیان و اصولگرایانی است که نامش با هتاکی به مقامات کشور خصوصا اصلاحطلبان پیوند خورده است. او فرزند شهید اکبر قدیانی است.
بیوگرافی حسین قدیانی
حسین قدیانی از ابتدای بهمن ماه سال ۸۸ فعالیت خود را به عنوان مدیر سازمان بسیج دانشجویی کشور آغاز کرد و پیش از این نیز در دانشگاه خواجه نصیر تهران مدتی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه مشغول به کار بود و مدتی هم به عنوان قائم مقام زاکانی که مسئول سازمان دانشجویی کشور بود، کار میکرد.
بیشتر بخوانید:ماجرای شکایت از حسین قدیانی چه بود؟
حسین قدیانی که برخی او را منتسب به جریان حزب الله میدانند، از تندروهایی است که عمدتا با مصاحبه و توییت علیه اصلاحطلبان و دولت روحانی، آنها را مورد نقد و توهین قرار میدهد. او البته در برخی از مواقع اصولگرایانی همچون مصباح را هم مورد تفقد و توهین قرار میدهد. او از نزدیکان حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان است.
حسین قدیانی و حمله به آیتالله مصباح
حسین قدیانی چندی قبل با انتشار یادداشتی طولانی در کانال تلگرامی خود، آیت الله مصباح را مورد نقد قرار داد که با واکنش یاران و نزدیکان مصباح مواجه شد. او در بخشی از یادداشت خود نوشت: «حضرت آقا! در روزهای گذشته مجبور شدم حق روحانی برخاسته از مؤسسهی تکفیریپرور مصباح را آنجور که لایقش بود، کف دستش بگذارم. آن آخوند برآمده از مؤسسهی مصباحیسم، اگر برای خود این حق را قائل است که نگران ده سال بعد من باشد، من هم این حق را برای خود فریضه میدانم که از او بخواهم عوض این نگرانی بیخود، نگران ساعت ده شب کس و کار خودش باشد. اگر در اسلام مؤسسهی مصباح، آن نگرانی از سر خیرخواهی است، پس چرا نگرانی مرا حمل بر اهانت میکنند؟ حضرت آقا! خوب بدانید که در سلول به سلول بدنم، منزجرم از کسانی که با ریش، تیغ میزنند. از امثال همین روحانی عاری از شرف و شعور که روزهای گذشته، کامنت منحوسش مسبب اشک مادرم شد. کیستند اینها که خود را با خدا عوضی گرفتهاند؟ به راستی! این آخوندهای مصباحساز کیستند.»
همین یادداشت واکنش اصولگرایان و در نهایت عقب نشینی و عذرخواهی قدیانی همراه بود.
برخی از کاربران توییتر در واکنش به این حتاکی نوشتند: «قدیانی هنوز دارد توهین میکند. بیشرمانهتر و وقیحانهتر. بزرگترهایش نه موضع میگیرند و نه افسارش را میکشند. نمیتوانند؟» کاربر دیگری هم نوشت: «آقایانی که از حسین قدیانی نویسنده هتاک بیادب و لجن نویس نسبت به علامه ذالفنون مرحوم مصباح یزدی با سکوتتون و دفاع از مطالب گذشتهاش در پستوهایتان دارید ازش حمایت میکنید، به والله در گناه او مباشرت دارید.»
حسین قدیانی همچنین در سال ۹۲ و ۹۶ به کسانی که از حسن روحانی در انتخابات حمایت کرده بودند، توهین کرد.
اما مشکل اصلی قدیانی اینه که یادش رفته روش انتقاد از ارکان نظام توی رسانه عمومی با مدلی که توی جمع خصوصی تر انتقاد می کنیم فرق داره
بالاخره توی رسانه عمومی اگر قراره پشت پرده خودفروختگی مسئولین بلندپایه نظام رو افشا کنیم باید محتاطانه حرف بزنیم
بنی صدر لعنتی را هم مدتها طول کشید تا نفوذی بودنش را به مردم ثابت کردند و بیرونش کردند
آگاه کردن مردم از عمق خیانت مسئولین خودباخته در مقابل فرهنگ غرب کاریه که با عجله پیش نمیره، بلکه طول می کشه
شاید کلمات به کاربرده شده توسط آقای قدیانی (آنهم در بعضی جاهایی از جمله) صحیح نباشه ولی اصلش صحیح است و به نظر من امر به معروف و مطالبه گری است .
خواهشاً این دفعه چند دستگی نداشته باشیم