صدور مجوز ایجاد شبکه های ماهواره ای موسسه آیت الله مکارم شیرازی
تاسیس شبکه های ماهواره ای و رسانه های دیجیتالی، از جمله بندهای اهداف اساسنامه موسسه جهانی ولایت است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
رویداد۲۴-تاسیس شبکه های ماهواره ای و رسانه های دیجیتالی، از جمله بندهای اهداف اساسنامه موسسه جهانی ولایت است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
موسسه جهانی ولایت، به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ و هنر اصیل اسلامی، کمک به رفع نیازهای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و رسانهای در زمینه قرآن و اهل بیت (ع) و پاسخگویی به شبهات و سؤالات و دفاع از اندیشههای متعالی اسلام، تشکیل شده است.
'تأسیس و راهاندازی شبکههای ماهوارهای و رسانههای دیجیتالی در خارج از کشور'، ' تولید و تأمین برنامههای سمعی و بصری و دیجیتالی در راستای اهداف و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران'، ' ایجاد پایگاه اطلاعرسانی با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح'، 'انجام فعالیت های انتشاراتی اعم از نشر مکتوب و الکترونیک بهمنظور انتشار کتاب، سیدی و نشریات تخصصی و فرهنگی به زبانهای مختلف'، 'همکاری و تعامل و برگزاری همایش و فعالیتهای ترویجی بهمنظور تحقق و گسترش اهداف مؤسسه با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران'، ' تولید و عرضه محصولات کامپیوتری و همچنین تولید و عرضه محصولات سمعی بصری در زمینههای علمی معارف اسلامی به زبانهای مختلف، با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح' از جمله اهداف این موسسه در اساسنامه اش قید شده است.
بر پایه این گزارش مؤسس مؤسسه، آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی است.
'تأیید سیاستهای کلان مؤسسه'، 'نظارت عالیه بر فعالیتهای علمی- پژوهشی، فرهنگی، هنری و رسانهای مؤسسه'، ' تعیین و نصب اعضای حقیقی هیأت امنا'، 'تأیید رئیس مؤسسه با پیشنهاد هیأت امنا'، ' تأیید پیشنهاد هیأت امنا درخصوص تعیین شورای مؤسسه' و ' تأمین منابع و امکانات لازم برای فعالیت مؤسسه' از وظایف و اختیارات موسس عنوان شده است.
به گزارش روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای برخورداری از خرد جمعی هیأت امنایی متشکل از شخصیتهای برجسته علمی، فرهنگی، حوزوی و رسانهای با تأیید مؤسس به مدت پنج سال برگزیده میشوند.
مدیر حوزههای علمیه یا یکی از اعضای محترم شورای عالی حوزه علمیه، رئیس حوزههای علمیه خواهران یا یکی از اعضای هیأت امنای حوزه علمیه خواهران، رئیس جامعة المصطفی العالمیه یا یکی از اعضای هیأت امنای آن، نماینده سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، 9 نفر از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه ترجیحاً آشنا به امور رسانه و با انتخاب مؤسس، اعضای هیات امنای این موسسه هستند.
در صورت انحلال مؤسسه در زمان حیات مؤسس هیأت تسویه سه نفره به پیشنهاد هیأت امنا و مرکز صدور مجوز تعیین و عهدهدار امر تسویه می شوند و بعد از تعیین تکلیف تمامی دارایی ها و بدهی ها، وصول مطالبات و استیفای حقوق، تأدیه دیون مؤسسه، باقیمانده آن در اختیار شخصیت حقوقی مدرسه علیبنابیطالب به شماره ثبت ۱۱ قرار خواهد گرفت تا در راستای گسترش ولایت اهل بیت(ع) با توجه به ماده ۵ اساسنامه مصرف شود و درصورتی که پس از وفات مؤسس منحل شود، باقی مانده به شورای عالی حوزه منتقل میشود.
منبع: ایرنا