روند ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان با شیب تند در حال افزایش است/ مردم ماسک و دستکش هم ندارند
رویداد۲۴ محمد آیتی: ۱۰ روزی است که آمار مبتلایان به ویروس کرونا بهطور قابل ملاحظهای پایین آمده و تعداد فوتیها هم دو رقمی شده است. هرچند آمار روزانه حکایت از روند کاهشی دارد، اما وزرات بهداشت و درمان اصرار دارد بگوید که وضعیت مدیریتشده است و هنوز به مرحله کنترل نرسیدهایم. با این حال قاسم ساعدی، نماینده دشتآزادگان و هویزه در مجلس دهم به هیچ عنوان از وضعیت مدیریتشده ویروس کرونا در استان خوزستان رضایت ندارد و آمار را در این استان و مخصوصاً دو شهرستان دشتآزادگان و هویزه رو به بالا میداند.
ساعدی به رویداد۲۴ میگوید: مدتی است که آمار مبتلایان و حتی فوتیها ناشی از ویروس کرونا در استان خوزستان رو به افزایش است و شایسته است که دولت به این منطقه از کشور توجه ویژهای داشته باشد.
او میگوید: مراکز درمانی استان خوزستان بهطور خاص با کمبود وسایل و تجهیزات و حتی نیروی انسانی متخصص و مرتبط با این بیماری مواجهند و همین عدممدیریت صحیح باعث شده روزانه حدود ۳۰ مبتلا به ویروس کرونا در دو شهرستان دشتآزادگان [سوسنگرد] و هویزه بر تعداد مبتلایان افزوده شود.
رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان یادآور شد: همه شهرستانهای استان خوزستان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنند و با عرض تاسف باید بگویم که این روند با شیب تند در حال افزایش است.
بیشتر بخوانید: در کل سوسنگرد فقط ۲ تبسنج داریم/ هلال احمر میگوید امکانات نداریم، نمیتوانیم کمک کنیم
ساعدی تصریح کرد: بنده دو ماه پیش گله کردم که چرا تبسنج به اندازه کافی در استان وجود ندارد، ولی اکنون دیگر کمبود تبسنج دغدغه ما نیست، زیرا مشکل از این حرفها گذشته است. در حال حاضر باید شهرستانهای استان خوزستان را به آزمایشگاههای تشخیص طبی مجهز کرد تا هر شهرستان بتواند بیماران منطقه خود را شناسایی و درمان کند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی میگوید: اگر آزمایشگاههای تشخیص طبی در هر شهرستان استان خوزستان راهاندازی شود بسیاری از رفت و آمدها به حداقل میرسد، زیرا هفتههاست این مسئولیت به دوش بیمارستان رازی اهواز است و کادر درمانی آنجا نمیتوانند جوابگوی این همه تقاضا باشند.
ساعدی اظهار داشت: باعث تاسف است که بیش از دو ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور میگذرد، ولی مردم و درمانگاههای شهرستانهای دشتآزادگان و هویزه هنوز در تهیه ماسک، دستکش و مواد ضدعفونیکننده مشکل دارند.
نماینده مجلس دهم میگوید: انتظار من این است که آقای رییسجمهور از وزارت بهداشت و درمان بخواهد که آنها به راهاندازی آزمایشگاههای تشخیص طبی در همه شهرستانها روی بیاورند. از طرفی، غربالگری باید علمی باشد نه اینکه از خانوادهها چند سوال ساده شود. اگر این دو کار با سرعت انجام شود حتماً استان خوزستان شرایط بهتری را در روزهای آینده تجربه خواهد کرد.
خوزستان در انتظار ماسک، تهیه ماسک به قیمت مناسب از داروخانه ها آنهم فقط 16500 تومان، با این شرایط اقتصادی و قدرت خرید محدود یک خانواده دو نفری فقط روزی سی سه هزار تومان هزینه ماسک فکر کن مستمری بگیر تامین اجتماعی باشی با ماهیانه یک میلیون و هشتصد هزار تومان فقط نصف دریافتی ماهیانه برای خرید ماسک ماهیانه، آقای رئیس جمهور، مسوولین کجای کارید؟؟؟؟؟