مزایای خوردن پوست کیوی که نمیدانستید
کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوهای تخم مرغی شکل با پوستی قهوهای رنگ و شبیه به موکت میباشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار میباشد.
رویداد۲۴ بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت میبرند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن میدانند.
ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهمترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.
بیشتر بخوانید: میوههایی که باید با پوست بخورید
۱. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E میباشد.
۲. بیشتر آنتی اکسیدانهای این میوه در پوست آن قرار دارند.
البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو میتوانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آنها اجتناب کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط