تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹
دکتر طبرسی:

عدم امکان ارائه خدمات به بیماران کرونایی در بیمارستان صحرایی/ کمبود دستگاه‌های اکسیژن رسانی در بیمارستان‌ها

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: بیمارستان صحرایی به دلیل نیاز ویژه بیماران کرونایی به اکسیژن با حجم بالا، امکان ارائه خدمات به آنها را ندارد ضمن اینکه در حال حاضر برخی بیمارستان ها با کمبود دستگاه اکسیژن رسان روبرو هستند.

آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران

رویداد۲۴ پیام طبرسی در گفتگو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران با اشاره به نیاز تعطیلی کامل شهر تهران در روند مقابله با کرونا اظهار داشت: چاره کار در حال حاضر برای مدیریت این بحران، تعطیلی مانند ایام عید است تا بتوان فشار بیماری را کم کرد.

زیرا اجرای محدودیت ها عملا غیر قابل کنترل است و بر اساس تجربه های اخیر نه تنها با افزایش مسافرت ها، بلکه با کاهش فاصله اجتماعی در وسایل حمل و نقل عمومی نیز مواجه شدیم. اگر فعالیت های قابل دورکاری از این امکان استفاده نکنند نمی توان تراکم مسافران در حمل و نقل عمومی را کنترل کرد.

تختهای ICU دیگر جا ندارد

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه ظرفیت بیمارستان ها به شدت کاهش یافته گفت: تعداد مبتلایان به شدت افزایش داشته است و ما دیگر جایی برای برخی از بیماران در ICU نداریم و مجبوریم این بیماران را در بخش بستری کنیم. متاسفانه تعداد تخت ها محدود هستند و با افزایش شیوع بیماری دیگر گنجایش پذیرش بیمار را نداریم.

وی درباره بیمارستان صحرایی افزود: لفظ بیمارستان صحرایی به دلیل نیاز ویژه بیماران کرونایی به اکسیژن با حجم بالا، لفظی غلط است و در واقع خدمات اکسیژن رسانی را نمی‌توان در بیمارستان‌های صحرایی ارائه داد. ما بیشتر نیازمند کنترل بیماری هستی تا اینکه تخت را بیشتر کنیم.

کمبود دستگاه های اکسیژن رسانی

طبرسی دستگاه‌های بیمارستان مسیح دانشوری را برای بیکاران بستری کافی خواند و افزود: بیمارستان مسیح دانشوری، مرکز ریه تهران است و از این بابت مشکلی در حوزه دستگاههای اکسیژن رسانی وجود ندارد؛ اما در دیگر بیمارستان ها وضعیت این گونه نیست و گاهاً دستگاه ها نیاز به تعمیرات دارند و به دلیل حجم

بالای بیماران این مشکلات بسیار شدید تر نمایان می شود.


بیشتر بخوانید: ستاد مقابله با کرونا: تعطیل نکردن‌ها سیاسی است تا علمی


افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای در خطر هستند

فوق تخصص بیماری های عفونی بیشترین آمار ابتلا و فوت کرونا را مختص به کهنسالان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از جمله مشکلات قلبی، ریوی، فشارخون و چاقی خواند و افزود: با تمام این تفاسیر افرادی وجود دارند که بدون اینکه مشکل زمینه ای داشته باشند به این بیماری مبتلا و متاسفانه فوت کردند.

آمار کودکان مبتلا به کرونا در آمار اصلی نیست

وی درباره آمار ابتلای کودکان به کرونا اظهار داشت: معمولاً ابتلا کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال به این بیماری به دلیل بی علامت بودن و خفیف بودن در آمار اصلی نیست . این دسته از افراد اغلب احتیاج به بستری پیدا نمی کنند. طبیعتاً تعطیلی‌مدارس در کاهش ابتلای کودکان بی تاثیر نیست؛ اما اقدامات صورت گرفته بایستی با یکدیگر هم جهت و هم راستا باشند. افزایش مسافرت ها درکنار تعطیلی مدارس دردی را درمان نمی‌کند.

متاسفانه به واسطه مسافرت های اخیر موج بیماری تا اواسط آبان ادامه دارد و اگر با افزایش حجم مسافرت ها در یکشنبه آینده مواجه شویم موج این بیماری تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت.

وی اظهار امیدواری کرد: تمهیدات سختگیرانه پلیس در مقابله با کسانیکه قوانین بهداشتی را رعایت نمی کنند بتواند عاملی در کاهش شیوع کرونا باشد.

فقدان کادر درمان؛ تضعیف روحیه

طبرسی با اظهار تاسف از اینکه بسیاری از کادر درمان به واسطه این بیماری مبتلا یا فوت شده اند گفت: دکتر زارع رئیس بیمارستان لبافی نژاد که یکی از مفاخر پزشکی کشورما بودند با ابتلاء به کرونا فوت کردند که اتفاقاتی از این نوع باعث کاهش روحیه کادر درمان شده و آنها را به شدت منقلب می کند.

وضعیت انتشار ویروس از کنترل خارج شده است

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره انتشار ویروس در کشورمان گفت: تنها چند استان از شرایط مطلوبی برخوردارند و تقریباً اکثر استان های کشور وضعیت قرمز را تجربه می کنند. در حال حاضر ۲۴۵ شهر ایران قرمز است.

ماسک خیس کارایی ندارد

طبرسی در انتهای این گفتگو بر الزام استفاده از چتر و خشک نگه داشتن ماسک تاکید کرد و روزهای بارانی را روزهایی پرخطر برای ابتلاء به کرونا دانست.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما