واکنش علمالهدی به حمله رژیم صهیونیستی به مراکز هستهای ایران
رویداد۲۴ آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار مضجع شریف امام رضا(ع)، اظهار کرد: دشمنان ما با دو ابزار به جنگ ما آمدند و جز اینها برای دشمن هیچ چیز باقی نمانده است.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه دشمن میداند که انقلاب با جان مردم آمیخته شده است و تفکیک این انقلاب از مردم امکان پذیر نیست، ادامه داد: در هفتههای اخیر رژیم صهیونیستی یک لاف عظیمی را مطرح کرد که قصد حمله به مراکز هستهای ایران را دارد، دفعه پیش تاریخ حمله را هم تعیین کرده بود و غلطی نکرد و این بار همه آن را مسخره کردند.
توطئه و تحریم، دو ابزار باقیمانده در دست دشمن
وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاه نمیکند تا آمریکا و اسرائیل هر غلط و جسارتی که میخواهند بکنند، اگر خطایی از آنها سر بزند دیگر اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند و نابودی خود را تسریع کرده است، اکنون تنها ابزار در دست دشمن فتنه و تحریم است.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه دشمن میخواهد در یک بحران اجتماعی توطئه خود را انجام دهد، تکمیل کرد: این توطئهها دو خنثی کننده دارد، اول اینکه مردم هوشیار ما گول این توطئهها را نمیخورند و دوم هوشیاری مسئولان است.
امام جمعه مشهد متذکر شد: دو موضوع با این اقدام حاذقانه مسئولان شکل گرفت، اول اینکه یک مشکل حل شده و دوم اینکه دولت یک اعلامیه با مفهوم اینکه این دولت پای کار مشکلات مردم است.
وی اضافه کرد: تحریمها ابزار دوم است که تازه هم نیست، ۴۰ سال است که تحریم هستیم و به قول مقام معظم رهبری مقابله با تحریم دو حالت دارد، اول اینکه تحریمها لغو شود که دشمن خونخوار سنگ دل این کار را نمیکند اما راه دوم خنثیسازی تحریم است، باید برنامهای در اقتصاد خود پیش بگیریم که تحریم اثر نداشته باشد، مانند زمانی که به لبنان سوخت فرستادیم و فرانسه تحریم خود را از روی لبنان برداشت.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه امید است با تکیه بر تواناییهای خودمان به زودی تحریمها بیاثر شود، تکمیل کرد: دشمن ما امروز به مذاکره با ایران محتاج است و راهی جز این ندارد، اگر ایران تشخیص دهد که باید موضع دفاعی بگیرد هیچ کشوری در دنیا پاسخگوی آن نیست.
فرد خوبی برای مذاکرات انتخاب شده است
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: ایران بر منطقه مسلط است و با تکان خوردن ایران منطقه تکان میخورد، شکر خدا فردی برای مذاکرات انتخاب شد که بیش از ۱۰ سال است که بر ۱+۵ آگاه و برجام را زیر و رو کرده است و میداند ما با هر چیز به جز لغو تحریمها مخالف هستیم، عزت ایران و جمهوری اسلامی به برکت اهل بیت و مردم است.
بیشتر بخوانید: یک دهه اظهارات عجیب و غریب علم الهدی در مشهد/ از «خوردن اشکنه به جای مرغ» تا «مخالفت با شهروندی و گردشگری» +جدول
نباید با نگاه از بالا به پایین با یک فقیر برخورد شود
آیتالله علمالهدی در خطبه عبادی نماز جمعه مشهد گفت: کلام ما در خطبه اول در رابطه با تقوای عملی در تعامل با همسایه بود و گفته شد امام سجاد در صحیفه سجادیه، ۱۹ مولفه به صورت دعا برای تعامل با همسایه بیان کردهاند.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه ۱۱ مورد از این مولفهها گفته شد، ادامه داد: مولفه دوازدهم را امام سجاد(ع) «رفع نیاز قبل از درخواست» بیان میکنند که متاسفانه حتی برخی افراد خیّر هم این اخلاق را دارند که تنها در قبال درخواست نیازمند به او کمک میکنند، منتظر ماندن برای ذلت نشان دادن کسی از رذایل اخلاقی انسان است.
وی افزود: پیش از اینکه فرد تقاضایی بکند باید به او آنچه که لازم دارد بدهیم چرا که درخواست کردن باعث ذلت فرد میشود و این درست نیست، نباید با نگاه از بالا به پایین با یک فقیر و مستأصل برخورد داشت.
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: انسان وقتی بر زندگی همسایه خود اشراف دارد میداند که چه زمانی دست او خالی است و متوجه میشود هنگام تنگدستی برای او حادثه بدی رخ داده است، انسان باید طوری با مشکل همسایه برخورد کند که گویا آن مشکل، مشکل خود اوست.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه اگر این اتفاق بیفتد جامعه اسلامی زیبا و امن میشود، تکمیل کرد: امام سجاد(ع) در مولفه سیزدهم میفرماید اگر همسایه بداخلاقی دارید راه درمان آن بداخلاقی با همسایه نیست بلکه باید رفتار شایسته داشته باشید.
وی با تاکید بر گذشت در مقابل ظلم، اضافه کرد: این گذشت فضای زندگی ما را در فضایی امن قرار میدهد، اگر ظلم را با ظلم جواب دهیم آرامش از هر دو همسایه گرفته میشود، امام سجاد میفرماید در مقابل همسایه استراق سمع نکنید، لغزش او را قبول کنید و ببخشید، طوری با همسایه برخورد کنید که همسایه شما را یک انسان صبور بشناسد.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه ارتباط خود را با همسایه بهخاطر یک رفتار جاهلانه وی قطع نکنید، عنوان کرد: مولفه چهاردهم در برخورد با همسایه حسنظن به آن است، اولین اثر بد بدبینی به دیگران متوجه خود انسان است چرا که انسان با دلواپسی در این دنیا نمیتواند زندگی کند و شیرینیای در آن وجود ندارد البته این به معنای احتیاط نکردن نیست، گاهی حسنظنها از روی سادگی است.