تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

برای احیای برجام ۲۰ روز بیشتر فرصت نداریم

یک مقام ارشد دولت آمریکا با اشاره به مذاکرات احیای برجام که در وین از سر گرفته شده است، گفت: «این دور، دور حساسی است. ما واقعاً در مرحله نهایی هستیم.»

احیای برجام

  رویداد۲۴ سی ان ان نوشت: به گفته سه مقام امریکایی، دولت بایدن بر این باور است که تا پایان فوریه (۲۰ روز دیگر) فرصت دارد تا توافق هسته‌ای ایران را نجات دهد، در غیر این صورت آمریکا باید مسیر خود را تغییر دهد و تلاش‌های تهاجمی را برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای آغاز کند.

یک مقام ارشد دولت آمریکا با اشاره به مذاکرات احیای برجام که در وین از سر گرفته شده است، گفت: «این دور، دور حساسی است. ما واقعاً در مرحله نهایی هستیم.»

یک مقام دیگر آمریکایی گفت: «هیچ چیز در مورد ایران هرگز به شکل خط مستقیم پیش نمی‌رود، اما ما به یک لحظه تعیین کننده می‌رسیم.»

مقامات آمریکایی می‌گویند «ما پیشرفت کردیم و فهرست اختلافات را به چند اولویت کلیدی در هر همه طرف‌ها کاهش دادیم. به همین دلیل است که اکنون زمان تصمیم گیری‌های سیاسی است.»

خبرگزاری تسنیم نوشت: شواهد زیادی حاکی از آن است که طرف آمریکایی هنوز به تصمیم‌گیری‌های سیاسی برای بازگشت به تعهدات برجام و رفع تحریم‌ها نرسیده است، به‌عنوان مثال، روز گذشته «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران برای پاسخگویی به سؤالات نمایندگان جمهوری‌خواه درباره برجام در جلسه استماعی در کنگره حاضر شد.

منبع: انتخاب
برچسب ها: مذاکرات برجام
نظرات شما