تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱۸ نظر

احمد خاتمی: «در جمهوری اسلامی زدن یک تلنگر بدون مجوز، جرم است»

حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی گفت: این اغتشاشات برای دفاع از آن خانمی که فوت کرد، نبوده است چرا که شیوه‌ای منطقی نیست و روسای سه قوه قول پیگیری دادند و نتیجه هم اعلام می‌شود.

احمد خاتمی: «در جمهوری اسلامی زدن یک تلنگر بدون مجوز، جرم است»
رویداد۲۴ عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری گفت: هدف معترضان در فتنه اخیر عقده گشایی از مردم و اسلام و ضدیت با نظام اسلامی بود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی شامگاه دوشنبه در مراسم یادواره شهدا و شب شهادت امام رضا (ع) در جیرفت اظهار داشت: سوزاندن قرآن که تجلی کلام خداست و آتش زدن مسجد و امامزاده توسط معترضان اخیر عقده گشایی از دین و عداوت آن‌ها با آن را نشان داد.

وی هدف دیگر آن‌ها را عقده گشایی از مردم دانست و افزود: از نگاه اغشتاشگران جرم این مردم حمایت از نظام اسلامی است لذا پرچم این مردم که به مزین به الله است را به آتش کشیدند.

خاتمی تاکید کرد: حمله به پرچم مردم و تخریب اموال عمومی از جمله تخریب ۶۰ آمبولانس به معنی برخورد و دشمنی با ملت است لذا آن‌ها می‌خواهند به مردم بگویند چرا شما وفادار به نظام هستید.

امام جمعه موقت تهران هدف سوم معترضان را ضدیت با نظام اسلامی بیان کرد و ادامه داد: در فتنه ۸۸ در عاشورای این سال علیه ولایت فقیه شعار دادند و اردوگاه بحران سازی اخیر همان اردوگاه زمان فتنه ۸۸ شامل آمریکا، رژیم صهیونسیتی، انگلیس، سلطنت طلبان، منافقان و بریدگان از خدا بود.

وی اضافه کرد: بصیرت مردم قابل ستایش است و با حضور گسترده خود بحران را به فرصت تبدیل کردند و به جهانیان اعلام کردند تا آخرین نفس پای نظام اسلامی ایستاده‌اند.

خاتمی با بیان اینکه دشمن می‌خواهد جامعه را ناامن نگه دارد اظهار داشت: کار بی قانونی جرم است و در جمهوری اسلامی زدن یک تلنگر به هر کسی بدون مجوز قانون جرم محسوب می‌شود بنابراین باید همه کار را به دست مسئولان قضایی سپارد.

وی افزود: نشر دروغ و شایعات حتی اگر شایعاتی باشد که دیگران ساخته اند و ایجاد هرج و مرج یا کمک به بروز آن با هر عنوانی گناه محسوب می‌شود.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: این اغتشاشات برای دفاع از آن خانمی که فوت کرد، نبوده است چرا که شیوه‌ای منطقی نیست و روسای سه قوه قول پیگیری دادند و نتیجه هم اعلام می‌شود.

وی گفت: معترضان از یک سال پیش خود را برای اغتشاش آماده کرده بودند در ابتدا خواستند با گرانی‌ها استارت اغتشاش را بزنند نشد، اما نتوانستند و با این قصه استارت زدند.

خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امام راحل از بحران وقوع جنگ فرصت ساخت و انسان‌هایی که در طول هشت سال دفاع مقدس پرورش یافتند در طول انقلاب پرورش نیافتند.

امام جمعه شهرستان جیرفت نیز در این آیین گفت: معترضان در هفته اخیر اقدامات وحشیانه و غیر انسانی انجام دادند که در فتنه‌های گذشته سابقه نداشته است.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سید احمد خاتمی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
9
و در همین جمهوری اسلامی ، دادنِ انواع و اقسامِ مجوز به برخی (!) ، مثل آب خوردن ، راحت و آسان است !!!
بازنشسته تأمین اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
6
پرداخت ۲۳.۶ هزار میلیارد تومان وام بدون ضامن به ۷۰۳ هزار نفر تا پایان مردادماه
و این در حالی است که بنده از بهمن ماه سال 1400 تاکنون هزاران بار در رسانه های اعتراض کردم و هم علیه بانک ها از بانک مرکزی و هم دیوان عدالت اداری شکایت کردم متاسفانه بررسی و رسیدگی نکرده اند چرا؟
بازنشسته تأمین اجتماعی
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
9
تلنگر جرمه لیکن این همه کشته در 2 روز عین ثوابه
بابائی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
10
0
اغتشاشگران اخیر در کشور و با کمک و حمایت مالی آمریکا و متحدانش جنایت کردند و هم دست اقدامات تروریستی زنند.
مشکلات مردم و کشور هم در زمان دولت ناتوان و عاجز حسن روحانی شروع و آغاز شده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
کمی فیلمهای شبکه های اجتماعی از ناارامی های روزهای اخیر را ببینید که بفهمید تلنگر اصلا زده نمی شود!!!
عاصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
9
جناب آقای خاتمی، پس با این حساب تمام این کتک ها و شکنجه ها و کشتارها و قتل های زنجیره ای با مجوز بوده است؟!
بابائی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
5
0
و این در حالی است که عملکرد، رفتار، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی اغتشاشگران مورد حمایت آمریکا و متحدانش هیچ ارتباطی و ربطی به گرانی و بیکاری، حجاب و فوت خانم مهسا امینی ندارد و نداشته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
6
یک موردی را که شما پی گیری کرده و به مردم گزارش داده اید را نام ببر
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
7
روسای سه قوه به شما قول ماستمالی دادند و نتیجه شو همه دیدیم گوش ما دراز نیس بهتره گوشهای خودتونو چک کنید
عجب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
8
60 آمبولانسی که بجای بیمارستان در خدمت کلانتری‌ها و زندانها بودند، تازگی‌ها کلانتری‌ها و زندانهای شما به بیمارستان تغییر کاربری داده یا آمبولانس و ماشبن آتش نشانی و ون و اتوبوس مسافربری رو با خودروی نظامی اشتباه گرفتید، درحالی که بسیاری از شهرهای کشور با کمبود آمبولانس و خودروی آتش‌نشانی و اتوبوس و ون روبرو هستند و شما از وسایل خدماتی برای سرکوب بهره می‌برید
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
8
نتیجه هواپیمای اوکراینی وقتی مشخص شد این هم مشخص می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
3
نتیجه زدن سرباز توسط نماینده سبزه واریا کتک زدن به فلک بستنم سرباز توسط بازپرس در بابل یا نتیجه محاکمه بابک زنجانی و دادگاه اختلاسهای تبری و هواپمای اوکراینی و اختلاسهای زمان احمدی نژاد هر وقت مشخص شد نتیجه دادگاه ایم مرحومه هم مشخص میشه خدا بیامرزتش
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵
0
4
کار بی قانونی جرم است از جرمهای خودتان که انجام دادید چه خبر! کی شما را محاکمه میکند
Mig mig
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
0
3
پس سعید طوسی با مجوز تلنگر میزده؟!!!
بوفالو
|
Netherlands
|
۰۳:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
0
3
فعلا شما به تلنگرهای که زدند نمیخواهید رسیدگی کنید به باتومای که در همین تظاهرات زدند به زنان رسیدگی کنید یکیش در همین سایت گذاشتن با عنوان ویدوئی وحشتناک.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
0
0
آیت الله خاتمی هرگز دروغ نمی گه
بازنشسته تأمین اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
0
1
دولت، مسئولین، مدیران، مسئولان و نمایندگان مجلس در مورد مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور مقصر اصلی بوده وهنوز هم هستند ولی اما در ناآرامی‌های اخیر 100 درصد کار طراحی آمریکا و متحدانش بوده است.
حرف دل همه مردم ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
0
0
وقتی که دولتمردان و مسئولان و نمایندگان مجلس از سال 1392 تاکنون در مذاکره ، توافق هسته ای، برجام و مذاکرات وین و غیره با حامیان اصلی گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، صدام، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همه جانبه همکاری می کنند پس از اغتشاشگران مورد حمایت آمریکا و متحدانش چه انتظار نداریم
نظرات شما