واکنش معاون سیما به ماجرای بازگشت چهرهها به تلویزیون/ همه را نمیتوانیم با یک چوب بزنیم!
رویداد۲۴ محسن برمهانی معاون سیما در آیین تجلیل از خبرنگاران به دو سؤال خبرنگار تسنیم درباره تکلیف ساخت سریال «حضرت موسی(ع)» و بازگشت برخی از چهرهها به تلویزیون که در هفته قبل به حواشی فضایمجازی تبدیل شده بود پاسخ داد.
او در پاسخ به سؤالی درباره بازگشت سلبریتیهایی همچون محمدرضا گلزار و رضا رشیدپور که خبرهایی در فضایمجازی دست به دست شد و موجی از بازتابها را به همراه داشت، تأکید کرد: ما تعارف نداریم در چند ماه اخیر جامعه درگیر جنگ شناختی شد و از این جهت دچار آسیبهایی شدیم. ترکشهایی از این جنگ به ما هم خورده شد طبیعتاً در این میان به چهرههایی که با صداوسیما هم همکاری میکردند. اما ما نمیتوانیم همه چهرهها را با یک چوب بزنیم. چون هرکدام یک فرد متفاوتاند؛ برای مثال فردی با نظام عناد داشته و هدفش چیزی جز مصلحت مردم بوده است؛ یکی به یک جمعبندی رسیده که الان فهمیده اشتباه کرده است. در سال 1388 هم این موارد را داشتیم.
وی افزود: جامعه انقلابی و توده مردم که نگرانی دارند بدانند که صداوسیما خلاف مصلحتهای کشور حرکت نمیکند. کسی که خیانت کرده باشد را قرار نیست وارد فضای صداوسیما کنیم. چون صداوسیما سکویی است که مردم به آن اطمینان دارند.
برمهانی همچنین درباره شروع فیلمبرداری سریال «حضرت موسی(ع)» گفت: سریالهای الف ویژه و فاخر مختصات خاص خودشان را دارند؛ طبیعتاً پیشتولید آنها هم همچون سریالهای معمولی نیست. الان روزانه چند صد نفر از نیروی انسانی کاربلد و مجرب در کارگاههای مربوط به این سریال کار میکنند تا مقدمات کار برای شروع فیلمبرداری آغاز شود. ابراهیم حاتمیکیا کارگردان بزرگی است و برای ساخت این سریال با حساسیت پیش میرود. حاتمیکیا از تکنولوژیجدید امتحان پسدادهای تولید این سریال را بهره میبرد و طبیعی است اقتضائات خودش خاص خود را دارد؛ روندِ سریال به خوبی پیش میرود تا انشاءالله به زودی شاهد کلید خوردن این سریال باشیم.
معاون سیما در پاسخ به سؤالی درباره سند تحول و برخی از شایعاتی که در فضایمجازی منتشر می شود صداوسیما به دنبال بیننده حداکثری نیست، خاطرنشان کرد: ما بر مبنای این سند تحول در سازمان حرکت می کنیم و قدم برمیداریم. چون این سند تحول به ما میگوید که به همه مردم ایران نگاه کنیم. حتماً مخاطب عام مدنظر بوده و طبیعی است وقتی ما برای عموم مردم ایران برنامهسازی میکنیم، باید بدانیم که در طی سالهای گذشته در حوزه نمایشی و غیر نمایشی بخشی از دغدغههای آنها نادیده گرفته شده است. به هر حال ما در جامعهای زندگی میکنیم که سلایق مختلف در آن زندگی میکنند، از این رو برنامهساز و یا سریالساز باید دغدغههای مردم را در اثری که میسازد، منعکس کند و در تولید محتوا همه جامعه را مدنظر قرار بدهد.