تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش تند فرزند آیت‌الله بهجت به طلبه قمی: با عکس گرفتن از ناموس مردم می‌خواهید جامعه را اصلاح کنید؟

علی بهجت گفت: وقتی شما بخواهید با گرفتن عکس ناموس مردم، جامعه را اصلاح کنید نتیجه‌اش همین می‌شود که می‌بینیم. خودت را درست نکرده‌ای و بر نفس خودت مسلط نشده‌ای، حالا می‌خواهی بروی دیگران را اصلاح کنی؟

واکنش تند فرزند آیت‌الله بهجت به طلبه قمی: با عکس گرفتن از ناموس مردم می‌خواهید جامعه را اصلاح کنید؟
رویداد۲۴ جماران با علی بهجت، فرزند مرحوم آیت الله بهجت به بهانه حادثه اخیر در درمانگاهی در قم گفتگو کرده است.

به گزارش جماران، بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

کار هر دو زشت بود؛ هم کاری که طلبه کرد و هم عکس‌العملی که خانم انجام داد.

طلبه باید سرش را پایین بیندازد و تا وقتی خودش را مهذب نکرده وارد این مسائل نشود. طلبه‌ای که مقید نباشد خودش را مهذب کند چگونه می‌تواند جامعه را مهذب کند؟!

از کجا بفهمیم که قصد قربتی در این کار وجود داشته است؟! ثانیا در کجای اسلام چنین قصد قربتی درست است؟!

تبعات منفی این کار همین جامعه‌ای است که ساخته‌ایم. آقا (آیت‌الله بهجت) می‌فرمودند؛ کسی که مهذب و اصلاح نکرده غلط است که به فکر اصلاح دیگران باشد.

وقتی شما بخواهید با گرفتن عکس ناموس مردم، جامعه را اصلاح کنید نتیجه‌اش همین می‌شود که می‌بینیم. تبعات منفی آن همین واکنش‌ها و عکس‌العمل‌های منفی است که در جامعه شاهد آن هستیم. خودت را درست نکرده‌ای و بر نفس خودت مسلط نشده ای، حالا می‌خواهی بروی دیگران را اصلاح کنی؟ آن هم با گرفتن عکس و...؟ خودت را نتوانستی اصلاح کنی، جامعه را می‌توانی اصلاح کنی..! غلط است به فکر اصلاح جامعه باشی اگر خودت را اصلاح نکرده باشی.

در این‌جا علاوه بر نگاه کردن می‌خواهد از او عکس هم بگیرد و تصویر او را هم داشته باشد. خب اگر مصداق صور قبیحه باشد آیا نباید تو را به‌خاطر داشتن صور قبیحه سرزنش و بازخواست کنند؟ داشتن صور قبیحه، آن‌هم در گوشی یک طلبه، جرم نیست؟


بیشتر بخوانید: انتقاد آیت‌الله فاضل لنکرانی از ماجرای درمانگاه قم: عکس از کسی که حتی منکری را هم انجام می‌دهد خود منکر است


گیر اصلی کار این است که؛ خودمان را درست نکردیم می‌خواهیم جامعه را درست کنیم. این دنباله همین است. اساس آداب این قضیه امر به معروف و نهی از منکر) را درست کردی؟

مقلد کدام مرجع تقلید هستی که به تو فتوا داده و اجازه داده که اگر خانمی با چنین وضعی بود تو می‌توانی از او عکس بگیری و بگویی منظورم این است که مثلا او را معرفی کنم؟ گفت؛ کسی با نامحرم حرف می‌زد، گفتند چرا با نامحرم حرف می‌زنی، گفت دارم حمد و سوره‌اش را درست می‌کنم. اول برو اصل قضیه را درست کن اگر تابع شرع هستی اگر هم خدای ناکرده تابع هوا و هوسی که خب، بحثی نیست.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس از کسر حساب بانکی خانم‌های بد حجاب سخن گفت این روش‌ها آیا نتیجه مطلوبی خواهد داشت؟
شاید این‌ها تصور می‌کنند اگر رفتند در مجلس با چنین احکامی (کس از حساب خانم‌های بدحجاب)، قانون به نفع بشر می‌نویسند. در حالی‌که چنین احکام و قانونی که به شرع ربط دارد را خدا و مجتهد می‌نویسد.

سیره علمای ما مشخص است. در کتاب‌ها و در رساله‌های عملیه نوشته شده است بروید ببینید. ببینید در کجای بحث امر به‌معروف و نهی از منکر نوشته شده است که عکسش را بگیری و ببری؟ خداوند عاقبت همه ما را ختم به‌خیر کند.

منبع: جماران
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حجاب اجباری
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
0
7
در مورد همچین وقایعی خیلی دیر سکوت خودتان را شکستیدمردم از امثال شما بیشتر انتظار حمایت داشتن
نظرات شما