تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
محسنی اژه ای:

هاشمی پیش از انتخابات اولین کسی بود که اعلام کرد باید مراقب بود تقلب نشود

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: آقای هاشمی پیش از انتخابات اولین کسی در داخل کشور بود که اعلام کرد باید مراقب بود تقلب نشود.
رویداد۲۴حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: آقای هاشمی پیش از انتخابات اولین کسی در داخل کشور بود که اعلام کرد باید مراقب بود تقلب نشود.

 حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه، شب گذشته با حضور در جمع طلاب مدرسه معصومیه قم، طی سخنانی به تبیین وقایع 88 پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ابتدای سخنانش اظهار کرد: از جمله مسائل و اموری که خداوند در قرآن بسیار زیاد انسان را به آن توجه داده، خداباوری است؛ اینکه انسان به این نتیجه برسد مسبب اصلی در همه امور خداوند است و قدرت لایزال الهی بر همه قوا سیطره دارد.

وی ادامه داد: اگر ما قدرت خداوند و وعده الهی را باور کردیم و پس از ایمان، حدود الهی را رعایت کردیم و تقوا پیشه ساختیم، نصرت خداوند شامل حامل ما می شود.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه یکی از جلوه های قدرت الهی و نمایان شدن وعده خداوند یوم الله 9 دی است، گفت: نهم دی ماه روزی نیست که قابل انکار باشد و در این روز هر فردی که در صحنه حاضر بود و یا از طریق رسانه ها این صحنه باشکوه را دید، متوجه شد که قدرت خداوند در این روز تجلی پیدا کرده و به همین سبب ما این روز را یوم الله می دانیم و خداوند را شاکریم که فتنه بزرگی را از سر مردم دفع کرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به حوادث 88 گفت: اگر بخواهیم به صورت ساده قضیه را مطرح کنیم باید بگوییم که انتخاباتی در کشور برگزار شد که از لحاظ مشارکت و شور مردمی بسیار کم نظیر بود. در این انتخابات یک نامزد پیروز شد و برخی نامزدها رای لازم را کسب نکردند؛ اما در مراحل بعد شاهد بودیم که برخی از کاندیدهایی که در این انتخابات آرای لازم را کسب نکرده بودند، اعلام کردند در این انتخابات تقلب صورت گرفته و خواستار ابطال آن بودند.

وی با بیان اینکه طبق یک قاعده عقلی هر مدعی باید برای ادعای خود سند و دلیلی متقن ارائه دهد، گفت: ما به افرادی که بحث تقلب را مطرح می کردند، اعلام کردیم که دلیل شما برای تقلب چیست؟ آنها دلایل مختلفی را ارائه دادند. برای نمونه اعلام کردند ما رای نیاوردیم؛ پس تقلب صورت گرفته است و ما آنها را خطاب قرار دادیم که این مورد مطرح شده از جانب شما آیا دلیل قانع کننده ای است؟

معاون اول قوه قضائیه افزود: یکی از کاندیداهای دیگر گفت که من در دوره قبلِ کاندیداتوریم، رای بیشتری آوردم و چون در این انتخابات کمتر رای آوردم، پس تقلب صورت گرفته است و این استدلال فردی بود که خود را کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری کرده بود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: یک مورد هم از جانب آقای هاشمی رفسنجانی به نقل از آقای ری شهری بعنوان دلیلی بر تقلب مطرح شد که بنده آن را در جلسه ای که با حضور عده ای از مسئولان عالی نظام در آن مقطع زمانی تشکیل شد، مطرح کردم و به آقای ری شهری گفتم شما وزیر اطلاعات این کشور بودید. چطور شد وقتی موضوعی را شنیدید، آن را به آقای هاشمی منتقل کردید؟ مطلب را از افراد و نهادهای ذیربط پیگیری می کردید و حتی آن افراد را برای ارائه توضیحات احضار می کردید. در آن جلسه آقای ری شهری گفت که من چنین چیزی را نگفته ام.

وی تصریح کرد: آقای دیگری ادعا کرده بود که در یکی از شهرهای استان کرمان در روز رای گیری در قبل از ظهر صندوق رای را دزدیده اند و به یک خانه منتقل کرده اند و آرای مورد نظر خود را در آن ریخته اند و دوباره آن را بازگردانده اند. در واقع مطالبی که آنها به عنوان دلیل و سند مطرح می کردند، از این دست ادعاهای بی پایه و اساس بود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: من در آن مقطع به عنوان وزیر اطلاعات در آن جلسه حضور داشتم و اگر چه استدلالات آقایان بسیار بی پایه و اساس بود، اما آنها را پیگیری کردم.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه بیان داشت: این آقایی که می گوید در روز روشن صندوق رای را دزدیده اند، خب ما همه در ایران زندگی می کنیم؛ آیا چنین چیزی ممکن است که در روز رای گیری، در روز روشن، صندوق رای را بدزدند و سپس برگردانند؟ در جایی که آنها ادعا می کردند صندوق رای دزدیده شده، هم نیروی انتظامی حضور داشت وهم اعضای هیات های اجرایی و نظارتی انتخابات حضور داشتند و بطور حداقلی در هر زمان از رای گیری 10 فرد در محل اخذ رای حضور داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: آنهایی که ادعای فوق الذکر را مطرح کرده بودند، اعلام کردند که دادستانی هم از این موضوع مطلع است. ما خوشحال شدیم که در این مورد پرونده ای در دادستانی تشکیل شده بود و بعد از آنکه تحقیق کردیم و از نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات درخواست کردیم که از همه حوزه ها بررسی انجام شود، مشخص گردید که چنین اتفاقی یعنی دزدیدن صندوق رای صورت نگرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: همان آقایی که آن دروغ های بزرگ را منتشر کرد و اکنون در حصر است، خودم با او صحبت کردم؛ او مدعی بود که صندوق های دو طبقه ای تدارک دیده شده که در طبقه زیرین آنها آرایی خاص وجود دارد و در طبقه بالایی آنها آرای مردم قرار دارد. من به آن آقایی که این ادعا را مطرح کرده بود، گفتم آیا شما معتقدید که تمام صندوق های اخذ رای دو طبقه بودند؟ سپس به آن فرد گفتم: شما جزو مسئولان نظام بودید و با همین سیستمِ رای گیری به پست ها و مناصب حکومتی رسیدید؛ چگونه این ادعاهای بی اساس را مطرح می کنید؟!

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: در دوم خرداد سال 76 که دولت و وزارت کشور به اصطلاح در دست نیروهای  جناح راست بود، نامزد جناح مقابل پیروز انتخابات شد و در انتخابات سال 84 که دولت و وزارت کشور در دست جناح مقابل بود، شاهد پیروزی احمدی نژاد بودیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در آن جمع و در آن جلسه من به آنها گفتم که شما چون شبهه دارید، ما پیگیری می کنیم وگرنه ادعاهایی که شما مطرح می کنید، بسیار بی پایه و اساس است و قابلیت پیگیری را ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به برنامه ها و نقشه هایی که در موسسات آمریکایی در راستای جنگ نرم برای ایجاد کودتای مخملی در ایران تدارک دیده شده بود، گفت: یکسال و نیم قبل از انتخابات سال 88 طراحان پروژه براندازی به این نتیجه رسیدند که جنگ سخت و تحریم های اقتصادی در مورد ایران جواب نمی دهد؛ بنابراین از راه انتخابات وارد شدند و پروژه انقلاب مخملی خود را کلید زدند و حتی چنانچه نامزد اصلاح طلبان در این انتخابات هم رای می آورد، آنها باز هم پروژه خود را ادامه می دادند و گفته بودند این پروژه نباید متوقف شود.

معاون اول قوه قضائیه گفت: 8 ماه قبل از انتخابات بصورت رسمی ابتدا از خارج کشور و سپس برخی از افراد در داخل اعلام کردند که احتمال می دهیم که در انتخابات ایران تقلب صورت گیرد و اعلام کردند که انتخابات در ایران آزاد نیست. برخی از آنها می گفتند که باید در انتخابات ایران ناظران بین المللی حضور داشته باشند. دقت کنید که این موارد در 8 ماه قبل از انتخابات مطرح می شد؛ حال آنکه آن آقای روحانی که در آن انتخابات کاندیدا شد، کاندیداتوری خود را در آذرماه اعلام کرد و یا آن آقای دیگری که کاندیدا شد، در جناح و طیف خود هنوز در کشاکش بودند و کاندیداتوریش مشخص نبود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: آقای هاشمی رفسنجانی  اولین کسی بود که اعلام کرد باید مراقب بود که تقلب نشود؛ بر چه اساس و قرینه ای وی این موضوع را مطرح کرد؟

معاون اول قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت اطلاعات از مدت ها قبل از برگزاری انتخابات برای رصد اتفاقات و تحولات پیرامونی انتخابات گفت: وزارت اطلاعات برای همه انتخابات یک سری ستادها را تشکیل می دهد؛ اما ما برای آن انتخابات به سبب اینکه احتمالاتی داده می شد، ستادها را زودتر از موعد تشکیل دادیم و در تمام حوزه ها که احتمال  می دادیم بعدها موضوعاتی پیرامون آنها مطرح شود، چتر اطلاعاتی خود را گسترانیدیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به موارد دیگری که در جلسه مزبور مطرح شد، گفت: من در آن جلسه گفتم هر فردی که مدعی تقلب است، حاضرم بر مبنای استدلالاتِ او با او بحث کنم؛ چرا که با توجه به اقدامات اطلاعاتی که از مدت ها پیش صورت گرفته بود، مطمئن بودم تقلبی در انتخابات صورت نگرفته است.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: بعدها که مشخص شد در انتخابات تقلب صورت نگرفته است، آقایان اعلام کردند که ما نمی گوییم در اخذ و شمارش آراء تقلب صورت گرفته، بلکه می گوییم دولتی که روی کار بوده، با امکاناتی که داشته باعث شده مردم به یک نامزد خاص گرایش پیدا کنند؛ خب این امر نفی نشدنی است و در همین دولت هم ممکن است یک نفر بگوید چرا منشور حقوق شهروندی را در مقطع فعلی منتشر کرده اید.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: البته بعید هم نیست هر دولتی به این امور فکر کند؛ اما این امور بیانگر تقلب در انتخابات نیست.

وی در ادامه به نقل یکی از جلساتی که با مدعیان تقلب در انتخابات داشت، پرداخت و گفت: در یک شبی که ساعت از حدود 10 هم گذشته بود، شخصا به نزد یکی از این آقایان رفتم. او ابتدا من را نمی پذیرفت و می گفت می خواهم استراحت کنم؛ اما من به هر طریق ممکن موفق شدم با او در آن شب جلسه برگزار کنم. در آن جلسه مسائلی بین ما مطرح شد. من به آن فرد گفتم اگر 10 درصد از صندوق های اخذ رای بازبینی شود و مشخص گردد که شما رای نیاورده اید، آیا این امر را قبول می کنید؟ آن فرد گفت: نه؛  سپس به او گفتم: اگر همه صندوق های اخذ رای را بازبینی کنیم و مشخص گردد شما رای نیاورده اید، آیا قبول می کنید؟ آن فرد مجددا گفت: نه. سپس من به او گفتم: این حرف و نظر شما بی قانونی و بدعت است.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: سپس به آن فرد گفتم: اگر انتخابات باطل شود و دوباره انتخابات برگزار گردد و شما رای نیاورید، آیا انتخابات را قبول دارید؟ آن فرد مجدد پاسخ داد: نه؛ خب نظام باید در این شرایط چه می کرد؟ ما گاهی مسائل را فراموش می کنیم؛ می خواهند ظالم را مظلوم نشان دهند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: مقام معظم رهبری شخصا با یکی از این نامزدها صحبت کردند و به او گفتند: شما منتخب امام بودید؛ شما قانون اساسی را قبول دارید؛ سپس فرمودند: ممکن است شما شروع کننده این ماجرا باشید، اما قطعا امور به دست کسانی دیگری می افتد. البته این فرمایشات رهبری را نقل به مضمون عرض می کنم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: سپس در مرحله بعد نمایندگانِ این آقایان دعوت شدند و عده ای از آنها اکنون در دولت، وزیر هستند؛ برخی از آنها با صراحت گفتند که ما نمی گوییم در انتخابات تقلب صورت گرفته، بلکه می گوییم  انتخابات مهندسی شده است.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: بسیاری از دلسوزان نظام نزد این آقایان رفتند و به آنها گفتند که قرائن و شواهد نشان می دهد که قضیه جور دیگری است. در آن مقطعِ زمانی هنوز بحث اوج نگرفته بود و هنوز سردمداران آمریکا و اروپا وارد ماجرا نشده بودند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در آن مقطع زمانی شاهد بودیم که برخی از ایرانیان خارج کشور و همچنین برخی خارجی ها تحت عناوین مختلف از جمله توریست وارد کشور می شوند و متوجه شدیم که برخی از این سفرها هدایت شده است.

وی اظهار کرد: با وجود اینکه این قرائن و شواهد به آن آقایان توضیح داده می شد و با وجود آنکه مقامات آمریکایی و اروپایی مستقیما وارد ماجرا شده بودند اما آن آقایان حاضر نبودند خط خود را جدا کنند.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به دستوری که در آن ایام از سوی آمریکایی ها به مدیران برخی شبکه های اجتماعی برای جلوگیری از قطع این شبکه ها در ایران داده شده بود، گفت: برخی از افرادی که در آن ایام از انگلیس بازگشته بودند و در میان آنها برخی آقازاده ها هم وجود داشتند، هسته های چند نفری درست کرده بودند و در آنها برخی اراذل و اوباش را هم قرار داده بودند و به آنها آموزش می دادند که چگونه با نیروی انتظامی و احیانا نیروهای بسیجی مقابله کنند؛ همچنین برخی ستادهای انتخاباتی قبل از انتخابات به کانون هایی برای آموزشِ استفاده از سلاح سرد و شورش خیابانی تبدیل شده بود. 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: وقتی ماجرا در آن ایام جلو رفت، مقامات آمریکایی و اروپایی به قدری امیدوار شدند که به صورت آشکارا به موضع گیری پرداختند و منافقین هم با تابلوی خود به میدان آمدند و جریان های معارضِ ابتدای انقلاب هم سردرآوردند و به هتک حرمت مقدسات و ماه های رمضان و محرم پرداختند.

وی ادامه داد: در آن ایام شعارهایی بی ربط با موضوعات و مسائل انتخاباتی مطرح کردند و بر ضد اسلام و اصل ولایت فقیه هم شعار دادند و حتی شعار سر دادند که نه غزه، نه لبنان؛ خب چه کسی این حرف ها را می زد؛ با تمام این تفاسیر و با وجود تمام این قرائن و شواهد آنها حاضر نبودند که مرز خود را جدا کنند و از این قضایا برائت جویند.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: من نمی توانم قضاوت کنم که آیا سران فتنه از ابتدا با آمریکا همدست بودند یا نه؛ اما آنچه که مسلم است، این است که پس از آنکه تمام این مسائل روشن شد و مشخص گردید که اصل انقلاب و اسلام زیر سوال رفته است و به اموال مردم تجاوز شده است و عده ای بی گناه کشته شده اند، باز سران فتنه کماکان موضوع را ادامه دادند و این امر خیانت و جنایت بود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به دروغ ها و تهمت هایی که سران فتنه مطرح می کردند، اظهار داشت: یکی از سران فتنه مدعی شد که به 7 نفر تجاوز شده است؛ متاسفانه به گونه ای فضا سازی کرده بودند که برخی مردم این دروغ آشکار را باور کرده بودند.

وی ادامه داد: یکی از موارد مورد ادعای این فرد دختری بود که مدعی بودند تنها فرزند خانواده ای است که پدر خانواده، شهید شده است و عموها و دایی های او هم جزء شهدا هستند. مدعی بودند که این فرد پس از آنکه در پشت بام منزلش الله اکبر سر داده است، توسط نیروهای بسیجی دزدیده شده و به او تجاوز صورت گرفته. همچنین مدعی بودند برای اینکه آثار جرم از بین برود، در بخشی از بدن او اسید ریخته اند و سپس او را کشته اند و بدون اطلاع خانواده اش در یک قطعه از بهشت زهرا دفن کرده اند.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: سپس آمدند برای این دختر در مسجد قلهکِ تهران مجلس ختم برگزار کردند و در آگهی تحریم او هم عکس پدر و عموها و دایی هایش که ادعا می کردند شهید شده اند را به چاپ رساندند و همین آقایانی که الان در حصر هستند، در آن مجلس ختم شرکت کردند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: در آن کمیته سه نفره ای که تشکیل شده بود، به آن آقا اعلام کردم که بیایید درباره این ادعاها بررسی کنید. سپس به آنها گفتم اگر تحقیقات صورت گرفت و مشخص گردید که موارد ادعایی شما درست نبوده، آیا حاضرید اشتباه خود را به هر طریقی که صلاح می دانید، اعلام کنید؟ آنها هم گفتند: بله؛ حاضریم این کار را انجام دهیم.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: سپس بعد از تحقیقات صورت گرفته، ثابت شدکه آن دختری که آقایان برایش مجلس ختم گرفته بودند، اولا زنده است؛ ثانیا اصلا دستگیر نشده؛ ثالثا پدر این دختر اصلا شهید نشده بود؛ بلکه سالها قبل در اثر سکته قلبی جان خود را از دست داده بود. همچنین مشخص گردید که این فرد تنها فرزند خانواده خود هم نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: آن دختر پیدا شد و پرونده پزشکی او هم آورده شد و همه چیز مشخص گردید. سپس ما به آن آقایان گفتیم که آیا اکنون حاضرید به اشتباه خود اعتراف کنید؟ اما آنها حاضر نشدند.

وی در ادامه بیان داشت: در مورد دیگری ادعا کردند که در یک زیرزمین در رابطه با پسری یک عمل منافی عفت انجام گرفته و حتی ویدیوئی از اعتراف آن پسر در اختیار داشتند و آن را به عنوان مدرک ارائه دادند و ما هم اعلام کردیم که این موضوع را مورد تحقیق قرار می دهیم.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: به محض اینکه این فردِ مدعی از جلسه بررسی خارج شد، من با توجه به شناخت و تجربیاتی که داشتم، متوجه شدم که این فرد تحت تسلط عده ای دیگری قرار گرفته و این احتمال را دادم که یا این فرد را از کشور خارج می کنند و یا او را می کشند؛ لذا در آن مقطع که دادستان کل کشور بودم، با افراد آشنا به سیستم تماس گرفتم  و خواستار پیگیری جزئیات شدم و مشخص گردید که همان فردی که قضیه دختر مورد اشاره را مطرح کرده بود، از دفتر آقای فلانی با آن پسر تماس گرفت و به او گفت که خود را مخفی کند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بعدا با تحقیقاتی که انجام گرفت، مشخص گردید که اصلا نیروهای بسیجی در ماجرا دخیل نبودند؛ بلکه یک انسان فاسد را اجیر کرده بودند تا این کار را انجام دهد.

معاون اول قوه قضائیه اظهار کرد: موارد فوق الذکر جزئیات و بخش های ریزی است که نشان می دهد آنها چه اهدافی را دنبال می کردند و اینکه چه کسانی نظام را تهدید می کردند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه سخنانش با بیان اینکه پروژه نفوذ دشمن ابعاد مختلفی دارد، گفت: در پروژه نفوذ به فرد نفوذ کرده جاسوس اطلاق نمی شود؛ اما خطر این فرد بسیار بیشتر از یک جاسوس است. این فرد ماموریت پیدا می کند تا در فلان اداره یا سازمان نفوذ کرده و در تصمیمات مسئولان آنها اثر بگذارد.

وی بیان کرد: در پروژه نفوذ فرد نفوذ کرده نه تنها اطلاعاتی نمی گیرد، بلکه اطلاعاتی را هم در اختیار برخی افراد می گذارد. در این پروژه استدلال طراحان این است که  من و عامل من و سفارت من مستقیما وارد ماجرا نمی شویم؛ بلکه از خودتان یک فرد را به عنوان عامل انتخاب می کنیم.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه با اشاره به مباحثی که پیرامون حصر سران فتنه مطرح می شود، گفت: برخی افراد چنین مطرح می کنند که اگر اینها مجرم هستند، آنها را محاکمه کنید؛ باید گفت که اینها زمانی به حصر رفتند که جریان دشمن روشن شد و هشدارها و دلسوزی ها وساطت ها انجام گرفت؛ ولی به آن اعتنایی نکردند. وقتی همه جریان های ضد انقلاب داخل و خارج  پیوند برقرار کردند و علنا در مناطقی از شهر تهران از جمله شهرک غرب شعار براندازی سر دادند و همه این موارد را نظام تحمل کرد، در برهه ای اقداماتی در منطقه صورت گرفت که مشخص شد این جریان درونی با آن اتفاقات منطقه ای هماهنگ است و آنها تصمیم دارند اگر برنامه ریزی هایشان جواب نداد، کار را به جاهای سخت تر بکشانند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای اذعان کرد: آقایان برای 25 بهمن 89 فراخوان دادند؛ این در حالی بود که انتخابات در خرداد 88 برگزار شده بود. بنابراین کاملا روشن شد که یک جریان برانداز وارد ماجرا شده است. در این شرایط شورای عالی امنیت ملی که به موجب قانون اساسی یکی از وظایفش تصمیم گیری پیرامون مسائل امنیتی کشور است، تصمیم  حصر را اعمال کرد.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه دستگاه قضا آمادگی محاکمه سران فتنه را در صورت تشخیص شورای عالی امنیت ملی دارد، گفت: قطعا با توجه به اسناد و مدارک متقن و شواهد و قرائنی که وجود دارد، سران فتنه در صورت محاکمه محکوم می شوند؛ البته میزان کمّی و کیفی حکم آنها در  دادگاه مشخص می گردد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: چندی پیش اصل مصوبه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر حصر سران فتنه را انکار کردند؛ این در صورتی است که برخی اعضای فعلی شورای عالی امنیت ملی در آن مقطع هم عضو شورا بودند.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بابک
|
Japan
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۹
0
1
جناب محسنی محمودجان شما دو مرحله انتخابات درسالهای88و 92برگزار کرد چرا شمارش ارا درسال 88با43میلیون شرکت کننده6ساعت طول کشید ودرسال 92با 34میلیون شرکت کنندهفتادودوساعت چرا رهبر رای مردم حق الناس خطاب کردند2
نظرات شما