تاریخ انتشار: ۰۷:۳۲ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

جالی خالی زنان در دربی و عقب‌گرد در دولت پزشکیان!

روزنامه شرق با انتقاد از برگزاری دربی در ورزشگاه امام خمینی اراک نوشت: خالی‌گذاشتن چهار هزار صندلی در این ورزشگاه و محروم‌کردن زنان از تماشای این بازی، نقطه مثبتی در کارنامه فوتبال ایران نیست. در نگاهی بالاتر، تأکید بر بهانه همیشگی «مهیانبودن زیرساخت» هم نمی‌تواند با شعار‌های دولت پزشیکان همخوانی داشته باشد.

جالی خالی زنان در دربی و عقب‌گرد در دولت پزشکیان!

رویداد ۲۴| روزنامه شرق با انتقاد از برگزاری دربی در ورزشگاه امام خمینی اراک، نوشته: «ورزشگاه اراک گنجایش ۱۲ هزار نفر تماشاگر را دارد که آن‌طر که شایعه شده قرار است فقط هشت هزار بلیت برای این بازی فروخته شود. دومین مورد ناراحت‌کننده همین بخش است؛ بازی‌ای که در ادوار تاریخ در زمره پرتماشاگرترین بازی‌های لیگ محسوب شده حالا قرار است فقط با حضور هشت هزار تماشاگر برگزار شود که نمی‌تواند در شأن چنین دیدار مهمی قلمداد شود. نقطه تاریک هم غیبت احتمالی تماشاگران زن در این بازی است.»

این روزنامه اصلاح‌طلب با طرح این سوال که «آیا بازگشت به عقب در کار است؟» نوشته: «اگرچه مسئولان امر در این زمینه عنوان کرده‌اند مهیانبودن زیرساخت دلیل غیبت زنان در ورزشگاه است، ولی واضح است که اتفاق فصل گذشته، اثرش را بیش از هر موضوع دیگری گذاشته است به طوری که حالا مسئولان ورزشی اراک می‌گویند مسئله ورود زنان به ورزشگاه از دست آن‌ها خارج شده و شورای تأمین استان باید در این زمینه تصمیم‌گیری کند. چنین محرومیتی اگرچه در فصل گذشته نصیب زنان اراکی شده، ولی به نظر می‌رسید با شروع فصل جدید محدودیت‌ها برداشته شود؛ خاصه آنکه مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال هم پیش از شروع بازی‌های لیگ برتر در این دوره هشدار داده بود که دیگر ورود زنان به ورزشگاه «اختیاری» نیست و تبدیل به یک «الزام» شده است. این‌ها همگی ذیل این مورد قرار می‌گیرد که دولت مسعود پزشکیان هم از راه رسیده و زمام امور را به دست گرفته است.»

«شرق» ادامه داده: «نیاز به واکاوی و بررسی برنامه‌های مسعود پزشکیان یا وعده‌هایش نیست تا مشخص شود که رسیدگی به مسئله زنان و برداشتن محدودیت‌های موجود بر سر راه آنها، در غالب شعارهایش خودنمایی می‌کرد. ورود زنان به ورزشگاه شاید به زعم عده‌ای که مخالف شکل‌گیری کامل این ماجرا هستند، خواسته اصلی زنان جامعه نباشد، ولی راهی برای رفع تبعیض و فرستادن پالس‌های مثبت به آسیا و جهان است که چنین مقوله‌ای از سوی جامعه و دولت پذیرفته شده است. بدیهی است که چنین پالس‌هایی می‌تواند در آینده فراهم‌کننده موضوعاتی دیگر از جمله حل مسئله میزبانی برای تورنمنت‌های احتمالی باشد. واضح است که عکس این مسیر، پیامدی منفی دارد. کما اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال هم پیش از این در چند نوبت به این موضوع اشاره مستقیم کرده‌اند که اگر چنین مواردی حل‌وفصل نشود، می‌تواند عواقبی برای فوتبال ایران داشته باشد. با چنین پیش‌فرضی، بهتر است همین امروز که مسئولان امر قرار است برای دربی تشکیل جلسه داده و اتخاد تصمیم کنند، مقوله ورود زنان به ورزشگاه‌های ایران، از جمله همین شهر اراک را هم یک بار برای همیشه حل کنند و آن را به موارد استثنا گره نزنند. خالی‌گذاشتن چهار هزار صندلی در این ورزشگاه و محروم‌کردن زنان از تماشای این بازی، نقطه مثبتی در کارنامه فوتبال ایران نیست. در نگاهی بالاتر، تأکید بر بهانه همیشگی «مهیانبودن زیرساخت» هم نمی‌تواند با شعار‌های دولت پزشیکان همخوانی داشته باشد.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما