تاریخ انتشار: ۰۶:۵۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

هشدار مهم علی ربیعی به رئیس جمهور: مردم ایران خسته‌اند | نسل جدید نوعی عصیان را تجربه می‌کند | به بازسازی اجتماعی نیاز داریم

ربیعی نوشت: آنهایی که امروز بر سر قانون عفاف و حجاب و مسائلی مثل فیلترینگ و FATF کماکان بر عقاید نادرست خود پافشاری می‌کنند مفهوم فرسودگی اجتماعی را نمی‌دانند و حتی اگر هم ناگزیر از فهم آن شوند باز هم احاله به دشمنی فرضی می‌کنند و همه را به جز خود و سیاست‌های خود مقصر می‌دانند.

هشدار مهم علی ربیعی به رئیس جمهور: مردم ایران خسته‌اند | نسل جدید نوعی عصیان را تجربه می‌کند | به بازسازی اجتماعی نیاز داریم

رویداد۲۴| علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در یادداشتی که روزنامه «شرق» منتشر کرده با ارائه شرحی از وضعیت موجود مملکت و رویکرد مخالفان دولت به مسعود پزشکیان توصیه می‌کند که «فرسودگی اجتماعی» را دریابد.

او با کنایه به نمایندگانی که در راستای مخالفت با رفع فیتلر خطاب به پزشکیان نامه نوشته بودند، نوشته: «من این افراد را می‌شناسم. این جریان وقتی مردم از هرگونه اصلاح و روزنه نویدبخشی ناامید می‌شوند و در پی ناامیدی، سر در گریبان فرو می‌برند و به تعبیری دچار نوعی مهاجرت به درون می‌شوند و به خودتبعیدی در درون می‌روند، امکان می‌یابند تا با حداقل آرا، کرسی‌هایی را در مراکز تصمیم‌گیری به دست بیاورند. موفقیت آنها در رقابت‌ها، فقط از مسیر عقب‌کشیدن مردم از کنش سیاسی و اجتماعی و از ناامیدی مردم به دست می‌آید. اینها محصول آرای وجدان جمعی جامعه ایران نیستند بلکه صرفا محصول ناامیدی جمعی مردم ایران هستند.»

او با اشاره به اینکه «این گروه و جریان با ایجاد اندکی امید در مردم و مشارکت آنها در انتخابات، به پس رانده می‌شوند و این نقطه، آغاز حرکت‌های تخریبی از سوی آنان است» نوشته: «ر این مدت که بر مسند ریاست‌جمهوری نشسته‌اید، به بسیاری از نارسایی‌های اقتصادی و لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر پی برده‌اید. به فرسودگی‌ها و منفی‌شدن نرخ سرمایه‌گذاری در ایران به‌خوبی واقف شده‌اید.... شما به‌خوبی بر این امر واقف هستید که کنترل یک درصد تورم با این ساختار‌های اقتصادی چقدر دشوار است. شما به‌درستی می‌دانید که برای ایجاد یک درصد رشد به چه میزان سرمایه‌گذاری نیاز است. اما من می‌خواهم از پدیده دیگری برای شما رونمایی کنم که شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد و آن فرسودگی اجتماعی است. مردم ایران بسیار خسته‌اند. نسل‌های جدید نوعی عصیان را تجربه می‌کنند. ترمیم این فرسودگی اجتماعی نیازمند بازسازی اجتماعی است. در اینجا نیاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیست هرچند معتقدم بخشی از ناامیدی ناشی از زیست درازمدت در شرایط تحریم است که آثاری مستقیم بر مسائل اجتماعی و سیاسی داخلی داشته است، اما بازسازی اجتماعی و ایجاد امید برای آینده مسیری دشوار است که برای طی این مسیر با موانع بسیاری روبه‌رو خواهید شد.»

ربیعی تاکید کرده که «آن‌هایی که امروز بر سر قانون عفاف و حجاب و مسائلی مثل فیلترینگ و FATF کماکان بر عقاید نادرست خود پافشاری می‌کنند مفهوم فرسودگی اجتماعی را نمی‌دانند و حتی اگر هم ناگزیر از فهم آن شوند باز هم احاله به دشمنی فرضی می‌کنند و همه را به جز خود و سیاست‌های خود مقصر می‌دانند.»

دستیار رئیس جمهور در ادامه نوشته: «این افراد مردم را روزبه‌روز بیشتر ناامید کرده‌اند و شرایطی را به وجود آورده‌اند که در آن، برای هرکسی که بخواهد در ایران تأثیرگذاری منفی داشته باشد زمینه فراهم شده است.»

او در پایان تاکید کرده که «بی‌تردید حضور، مقاومت و فعالیت‌های شما بیشترین خدمت به اسلام، دین خدا، اخلاق، انسانیت و ایران است. ایران نیازمند گذار از شرایطی رو به افول است. خسته نشوید آقای رئیس‌جمهور! بحران‌های بیشتری پیش‌روی شما خواهد بود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
حق گو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
0
0
از دست تو و امثال تو خسته هستند
محبوب از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۸
0
0
اقای ربیعی مردم خیلی وقت است خسته شده اند ولی شما حالا متوجه شده اید و 45 سال با مردم بدر فتاری کردید انواع و اقسام اهانت را به مردم کردید و حالا که اب از سرتان گذشته به فکر بازسازی اجتماعی هستید تازه انهم شما و همفکران شما نه حاکمیت . شما خودتان تندرویهای اوایل انقلاب را به یاد اورید که با مردم چه کردید . مثلی هست می می گویید اگر مسولان به اصطلاح از قران پیراهن بپوشند دیگر مردم قبول نمی کنند ازموده را ازمودن خطاست . شما در دنیا انسانهای نجیبی مثل مردم ایران را از هر قوم و قبلیه کمتر پیدا می کنید مردم ایران برای حفظ نظام 8 سال جنگ کردند هزاران شهید و جانباز دادند و چقدر ازاده داریم محض رضای خدا امار بگیرید ده در صد این خانواده ها از حاکمیت به شدت عصبانی هستند من خودم یکی از انها هستم . مردم ایران در مورد حکومت اسلامی و رفتار حاکمان را نمی دانستند که به نام دین چه بلایی سرشان خواهد امد . مردم دین اسلام را دین مهربانی و گذشت و ایثار می دانستند و به ذهنشان خطور نمی کرد که این حرفها را زمانی می گفتند که قدرت نداشتند و از جیب مردم ارتزاق می کردند و در سخنانشان از ظلم و بی عدالتی و نابرابری و می گفتند ولی الان به این نتیجه رسیدیم که اینها دغدغه دین و مردم را نداشتند بلکه دنبال قدرت و ثروت و مقام بودند . الان مسولان حکومتی از چنان زندگی پر زرق و برق بر خوردار هستند که در خواب هم نمی دیدند ولی برای این کار مردم را فریب دادند و پله های ترقی را بدون داشتن علم و تخصص و سیاست یکی یکی به دست اوردند . ولی این را از یاد برده اند اند که تاریخ ایینه عبرت است و خیلی قدرتمند تر از شما ها در تاریخ بوده اند اگر انسانها ی خوب و مردمی بودند به نیکی یاد می شوند واگر ظالم و ستمگر بودند با لعن و نفرین یاد می شوند . انهایی که مدافع به اصطلاح عفاف و حجاب هستند خیلی ببخشید انحراف جنسی دارند و فقط به فکر مسائل جنسی می باشند اینقدر که انها از حجاب دم می زنند به خاطر لاپوشانی عملکرد غلطشان می باشد . اگر حجاب اینقدر مهم است و دین را فقط به ان گره زده اند چرا مراجع و علمای طراز اول به اندازه انها اشفته نیستند و یا اینکه اینها دایه مهربانتر از مادر شده اند . اقایان مدافع حجاب می دانید عملکرد شما مردم را دین گریز کرده است و دین را در بین مردم خدشه دار کرده یا اطلاع ندارید شما از دین فقط ظاهر سازی را بلد هستید ولی نمی دانید که مردم از فقر و تنگدستی چطور زندگی می کنند . از تن فروشی و کودکان کار خبر دارید شما ها کاسبان دین هستید نه مدافع دین الان اگر یک عالم دینی حرف حقیقت را هم بگوید مردم قبول نمی کنند . چون به نام دین انقدر دروغ گفته شده است که حقیقت در بین ان دروغها گم شده است . خانمی که برای جشن تولدش که در ظاهر حجاب دلخواه شما را نداشت یک خانم زندانی غیر عمدی را ازاد کرد و بدهی انرا پرداخت کرد ایا این خانم به دین خدمات کرده است یا شما ؟ دینداری به لباس و نماز و روزه و نصیحت نیست بلکه عمل می خواهد نه اینکه چون قدرت دارید در بالا نشسته و فرمان صادر کنید که مردم باید دیندار باشند . حوزه های علمیه سالانه هزاران میلیارد با انواع و اقسام نامها بودجه می گریند و این هم اوضاع فرهنگی جامعه است پس معلوم است که کوچکترین خدمتی به دین نکرده اند اقای ربیعی برداشنت من این است که نوشتم سایت محترم اگر من اشتباه می کنم لا افل طی مقاله ای مرا ارشاد کنید .
نظرات شما