تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

سرلشکر سلامی: دشمنی که دم از مذاکره زیر سایه تهدید می‌زند، ملت ایران را نشناخته است

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: دشمن فریبکارانه دم از مذاکره مستقیم زیر سایه تهدید می‌زند که معلوم است که ملت ایران را نشناخته درحالی‌که ملت ایران عمیقاً دشمن خود را می‌شناسد و هرگز به سخنان ظاهری او توجه نمی‌کند.

سرلشکر سلامی: دشمنی که دم از مذاکره زیر سایه تهدید می‌زند، ملت ایران را نشناخته است

رویداد۲۴| سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی امروز در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید باکری و شهدای عملیات خیبر و بدر در محل مصلای امام خمینی (ره) تبریز اظهار داشت: این لحظات، لحظات بسیار زیبا، دلنشین و سرشار از روحانیت و معنویت است. در واپسین لحظات یکی از روزهای ضیافت الهی و در آستانه ورود به سالروز میلاد با سعادت کریم اهل‌بیت (ع) این عید بزرگ را به‌تمامی خواهران و برادران، تبریک می‌گویم.

وی با اشاره به علاقه و ارادت خاص خود به مردمان آذربایجان تصریح کرد: این دیار، سرزمین مردان و زنان بزرگی است که در شکل‌دهی به هویت دینی ملت بزرگ ایران و در پیش‌گامی قیام‌های بزرگ، نقشی برجسته و درخشان ایفا کرده‌اند. روح مقاومت در سرزمین ایران، مدیون مجاهدت و پیشگامی آذربایجان است.

سردار سرلشکر پاسدار سلامی تصریح کرد: روح مقاومت در سرزمین ایران، مدیون مجاهدت و پیش‌گامی مردان این دیار است. دیاری با عالمان بزرگ که در کهکشان پرستاره فقاهت و اجتهاد، جایگاه رفیع به خود اختصاص داده‌اند. عالمانی که در ترویج معارف اسلامی همواره پیشقدم بوده‌اند.

سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات‌های بدر و خیبر با تجلیل از رشادت‌های شهید مهدی باکری، گفت: «شهید باکری فقط یک فرمانده نظامی نبود، بلکه یک نابغه در فرماندهی، نفوذ کلام و برانگیختگی رزمندگان بود. او با رفتار، اخلاق و اخلاص خود، دل‌ها را تسخیر می‌کرد و فرماندهی را به هنری الهی تبدیل کرده بود.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نقش مردم تبریز در حوادث سال ۸۸ افزود: «مردم تبریز در ۹ دی ۸۸ پیشران رفع فتنه بودند و عزت را به انقلاب بازگرداندند. آن‌ها با بصیرت و آگاهی، در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی، حماسه‌ای ماندگار خلق کردند.»

فرمانده کل سپاه همچنین اهمیت قهرمانان ملی در هویت‌بخشی به جوامع را یادآور شد و گفت: «ملت‌ها و جوامع با قهرمانانشان شناخته می‌شوند. شهدا و رزمندگان ما، نام ایران اسلامی را در تاریخ ماندگار کرده‌اند.»

وی در پایان با تأکید بر نقش آگاهی و ایمان در پیشرفت جوامع تصریح کرد: «آگاهی و ایمان، دو بال حرکت یک جامعه هستند. هر ملتی که این دو ویژگی را داشته باشد، هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را متوقف کند.»

 سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات‌های بدر و خیبر، با ذکر خاطره‌ای از آخرین دیدار خود با شهید مهدی باکری، از شخصیت والای این فرمانده دلاور یاد کرد و گفت: «مردی که زره‌اش پشت نداشت و جبینش به سمت دشمن بود، شهید باکری بود. او همیشه پیشتاز در میدان نبرد و آماده برای فداکاری بود.»

فرمانده کل سپاه در ادامه، با اشاره به جایگاه معنوی و اخلاقی این شهید بزرگوار افزود: «شهید باکری بر قله فضیلت‌ها نشسته بود. او تنها یک فرمانده نظامی نبود، بلکه یک الگوی برجسته برای تمامی آزادگان جهان بود.»

وی همچنین تأکید کرد که نقش این شهید، فراتر از مرزهای ایران است و اظهار داشت: «شهید باکری یک قهرمان بزرگ ملی است، نه فقط برای ایران، بلکه برای امت اسلام. او الگویی از شجاعت، اخلاص و ایثار بود که نامش همواره در تاریخ مقاومت اسلامی خواهد درخشید.»

سرلشکر سلامی در پایان، با ادای احترام به مقام شامخ شهدای عملیات‌های بدر و خیبر، از همه ملت ایران خواست که راه شهدا را در مسیر دفاع از ارزش‌های اسلامی و ملی ادامه دهند. 

حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات‌های بدر و خیبر با تأکید بر نقش شهدا در عزت و اقتدار ایران اسلامی گفت: «شهدا مسیر عزت کشور را افتتاح کردند. راهی که آنان گشودند، همان مسیری است که امروز ایران را به قله‌های اقتدار رسانده است.»

وی با اشاره به ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت در کشور، افزود: «شهادت، آغاز یک مسیر پایان‌ناپذیر است. شهدا زنده‌اند و آثار وجودی‌شان هیچ‌گاه محو نمی‌شود.»

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امنیت، اقتدار و اعتبار امروز ایران مرهون فداکاری شهداست، تصریح کرد: «اگر ملت ما امروز ایمن، مقتدر و معتبر شناخته می‌شود، این عزت به برکت خون‌هایی است که در راه خدا بر زمین ریخته شد.»

سرلشکر سلامی در ادامه به تأثیر عمیق رشادت‌های رزمندگان در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: «بچه‌هایی که در جنگ بر زمین افتادند، در حال ساختن یک شکوه برای ایران بودند. آن‌ها با جان‌فشانی‌هایشان، پایه‌های عزت و عظمت این سرزمین را مستحکم کردند.»

وی در پایان تأکید کرد که راه شهدا همچنان ادامه دارد و ملت ایران هرگز یاد و آرمان‌های آنان را فراموش نخواهد کرد.
 
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات‌های بدر و خیبر، با تأکید بر جایگاه شهدا در حفظ استقلال و اقتدار کشور اظهار داشت: «اگر شهدا نبودند، سرنوشت کشور ما مثل برخی کشورهای امروز بود که آن‌ها را تحت سیطره دشمن می‌بینیم. این رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا بود که ایران اسلامی را از سلطه بیگانگان و توطئه‌های مستکبران نجات داد.»

وی در ادامه، با اشاره به بدعهدی قدرت‌های جهانی تصریح کرد: «دشمنان بدعهدند، هیچ پیمانی را به رسمیت نمی‌شناسند. تجربه نشان داده است که تکیه به وعده‌های دشمنان، راهی برای حفظ استقلال و عزت کشور نیست.»

فرمانده کل سپاه همچنین با اشاره به نقش شهادت در عبور ایران از بحران‌های مختلف افزود: «اگر توانستیم تنگنای تحریم‌ها را پشت سر بگذاریم، در برابر تهدیدات نظامی دشمنان ایستادگی کنیم و با گروه‌های تکفیری مقابله نماییم، این همه به برکت شهادت شهیدان ما است. این خون‌های پاک بودند که مسیر مقاومت را برای ما هموار کردند.»

سرلشکر سلامی در پایان بر ادامه راه شهدا و تکیه بر قدرت درونی کشور تأکید کرد و گفت: «راه شهدا همچنان زنده است و ملت ایران با ایمان، بصیرت و ایستادگی، اجازه نخواهد داد دشمنان به اهدافشان دست یابند.»

منبع: دانشجو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سردار سلامی ، دشمن
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
0
8
جناب سردار یک چیز رو حتما باید دقت کنید شما الان در دوره ای که داری زندگی میکنی با بیش از ۴۰ سال پیش خیلی فرق کرده آن زمان با یک مرثیه آهگگران جوونا و نوجوونا خام و جوگیر میشدن و هجوم می بردن جبهه البته آن دوره این همه دزدی و فساد و اختلاس و نفاق در ارکان نظام وجود نداشت .
الان حاجی با اون زمان آنقدر فرق کرده که یک دانش آموز دیپلمه باندازه یه استاد دانشگاه آن دوره بلکه بیشتر اطلاعات داره.
مخلص کلام اینکه جناب سردار جنابعالی حتی نمی توانی از طرف کل خانواده ات حرف بزنی یا تصمیمی بگیری چون نه قانونا مجاز هستی نه عرفا و نه شرعا شما فقط اختیار یک نفر رو داری وآن هم خودتی.
با این اوصاف چطور خودت رو وکیل وصی مردم ایران جا می زنی و از طرف اونا حرف می زنی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
0
8
مسئولان موقع خوردن و خدمت که می‌شود مردم ایران رو نمیشناسند و مردم لبنان رو می‌شناسند
زمان جنگ و رنج که میشه خودشان را پشت مردم ایران قائم میکنند
آقازاده هاتون رو بفرستید جنگ
اسرائیل چند ایرانی رو کشته و تصادفات چند ایرانی رو کشته؟
نظرات شما