گزارش رویداد۲۴ به بهانه بایکوت خبری کاندیداتوری رییس دولت نهم و دهم در رسانه های اصولگرا
کابوس احمدینژاد اصولگرایان را رها نمیکند
اصولگرایان باید این واقعیت را بپذیرند که تاریخ قابل تغییر نیست و نمیتوان با پاک کردن صورت مسئله از کابوس احمدینژاد رهایی پیدا کنند. تنها یک راه پیش روی اصولگرایان باقی مانده است و آن عذرخواهی از مردم به دلیل 8 سال حمایت از احمدینژاد و پذیرش بی بصیرتیشان در عرصه سیاست و آینده نگری و ناتوانی در مدیریت کشور است.
رویداد۲۴-محمود احمدینژاد تا اطلاع ثانوی بایکوت است؛ این تصمیم جمعی اصولگرایان است؛ آنهایی که روزی اطاعت از احمدینژاد را «اطلاعت از خدا» میدانستند و امروز احمدینژاد برایشان به کابوسی تمام نشدنی تبدیل شده است و هر کاری میکنند تا 8 سال عملکرد دولت احمدینژاد پایشان نوشته نشود.
به گزارش رویداد۲۴ محمود احمدینژاد در یک تصمیم غیرقابل پیشبینی و شوکآور به اصولگرایان خوشحال از تببین سازوکار جدید انتخاباتی، هفته گذشته به همراه حمید بقایی، وارد وزارت کشور شد و پس از او پشت میز ماموران اجرایی وزارت کشور نشست و اقدام به ثبتنام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به عنوان یکی از کاندیداها کرد.
این اقدام او به سرعت و به طور گسترده در رسانههای مختلف خبری داخلی و خارجی پوشش داده شد؛ البته به غیر از رسانههای اصولگرای تحت نظارت سازوکار تازه انتخاباتی اصواگرایان موسوم به «جمنا».
رسانههای اصولگرا در اقدامی غیرحرفهای – به این دلیل که ثبتنام احمدینژاد به خودی خود یک خبر بود و در عالم رسانه نمیشود با خبر سلیقهای برخورد کرد - از پوشش خبر ثبتنام نامزد مورد حمایتشان در انتخابات ریاستجمهوری دوره نهم و دهم خودداری و به نوعی خبر ثبتنام او را بایکوت کردند؛ همانند آنچه در رابطه با کنفرانس خبری دو هفته پیش احمدینژاد اتفاق افتاد و اصولگرایان آن نشست خبری را نیز بایکوت کردند.
این دو اتفاق نشان دهنده آن است که اصولگرایان تلاش دارند به هر شکل ممکن انتصاب احمدینژاد را به جریان سیاسی خود را انکار کنند؛ غافل از آنکه تاریخ را نمیتوان به این سادگی تغییر داد.
محمود احمدینژاد قبل از حضور در «بهشت» به عنوان شهردار تهران آن هم بر اساس انتخاب اصولگرایان، پیش از آن چهره ناشناختهای بود و شاید تنها مردم استان اردبیل شناخت حداقلی از استاندار سابق خود داشتند.
با این «احمدینژاد»ی که سوابقش در شهرداری تهران مملو از ابهام و تخلفات گسترده از جمله 300 میلیارد تومان هزینه بدون سند بود در سال 1384 بار دیگر از نردبان اصولگرایی بالا رفت تا خود را به عنوان رییسجمهور دولت نهم معرفی کند.
انتخاب او در جریان رقابت با مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی به ویژه در دوره دوم با حمایت حداکثری اصولگرایان و اجماع کامل این جریان سیاسی حول محور او محقق شد.
پس از آن احمدینژاد دولتی با تفکر اصولگرایی تشکیل داد و از آن پس به طور کامل مورد حمایت اصولگریان به ویژه مجالس (هفتم،هشتم و نهم) تحت حاکمیت کامل آنها قرار گرفت و همواره اشکالات، تخلفات و قانونگذاریهای دولت او از سوی حامیان اصلیاش نادیده گرفته شد.
شاید این رویکرد هم ریشه در دیدگاه یکی از تئورسینهای اصلی این جریان سیاسی داشت. آنجا که مصباح یزدی با دولت پیشین زاویههای تندی داشت در نخستین دیدار رسمی با اعضای ستاد احمدینژاد بلافاصله بعد از اعلام آرا «احمدینژاد را ذخیره خداوند دانست».
یک هفته پس از اعلام نتایج انتخابات نیز مصباح در دیدار خصوصی با احمدینژاد «این رای آوردن را نتیجه توسل به حضرت ولیعصر دانست» گفت: «خدای متعال را شاکریم که زمینه انتخاب چنین شخصیتی برای این دوره خاص از انقلاب را فراهم کرد و آیندگان به این نتیجه خواهند رسید که انتخاب، مشحون به کرامات و معجزات بود و از این رو توفیق شکر این نعمت را از خداوند خواستاریم.»
سردار ذوالقدر، جانشین وقت فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در پیام تبریک به احمدینژاد به عنوان رییس جمهور منتخب، او را نماد اصولگرایی، دین باوری، انقلابیگری و عدالتورزی دانست.
این در حالی است که همان ماه هایی ابتدای دولت احمدینژاد که اصولگرایان، سرمست از به قدرت رسیدن بودند، سید محمد خاتمی رییس جمهوری دولت اصلاحات بر اساس آنچه خبرگزاری فارس در تاریخ 28 مرداد 1384 گزارش کرد، در جوار بارگاه ثامن الائمه (ص) این روزهای احمدینژاد و جریان نزدیک به او را پیشبینی کرده بود و گفت: «جریان واپسگرای داخلی که سعی دارد تا اقتصاد و دانشگاه و مدیریت نظام را فاسد و غیر اسلامی نشان دهد، رهبری انقلاب را نیز مورد حمله قرار خواهند داد و در صورت ادامه روند، قطعا مقابل ایشان خواهند ایستاد.»
با این حال گوش اصولگرایان شنوای این حرفها نبود و هم در 4 سال نخست دولت اول و هم در 4 ساله دولت دوم به طور کامل چشم بر تمام انحرافهای دولت احمدینژاد بستند تا کشوری که به واسطه عمکرد دولت خاتمی در مسیر پیشرفت و رشد اقتصادی قرار گرفته بود به یکباره با سرعت سرسامآوری عقبگرد کند.
به طوری که در دوره حاکمیت یک دست اصولگرایان شاهد عقبگردهای روزافزون اقتصاد، تورم افسار گسیخته، سیاستخارجی تهاجمی و هیجانی، گسترش روز افزون فساد و اساسا شکسته شدن قبح فساد در کشور و از آن بالاتر سقوط ارزشهای اخلاقی و اسلامی بودیم.
این محصول عملکرد دولت تحت حمایت اصولگرایانی است که تئورسین آنها مصباح یزدی در همان روزهای آغاز دولت دهم اطاعت از احمدینژاد را «اطاعت از خدا» دانست.
حالا که این عملکرد نامطلوب که کشور را به سرعت به سراشیبی سقوط هدایت کرد برای مردم مشخص شده است اصولگرایان به عنوان حامیان اصلی محمود احمدینژاد دو دوره انتخابات ریاست جمهوری تلاش دارند که انتصاب او به خود را انکار کنند.
اصولگرایان باید این واقعیت را بپذیرند که تاریخ قابل تغییر نیست و نمی توان با پاک کردن صورت مسئله از کابوس احمدینژاد رهایی پیدا کنند. تنها یک راه پیش روی اصولگرایان باقی مانده است و آن عذرخواهی از مردم به دلیل 8 سال حمایت از احمدینژاد و پذیرش بی بصیرتیشان در عرصه سیاست و آینده نگری و ناتوانی در مدیریت کشور است.