تاریخ انتشار: ۰۴:۳۴ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶

انتخابات ۹۶ دایره نظام را بزرگ کرد

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یادداشتی پیرامون انتخابات ۹۶ نوشت

رویداد۲۴-▪️این انتخابات دایره نظام را بزرگ کرد. از روشنفکران و نویسندگان رای اولی تا مخالفان سرسخت و معتقدین به براندازی دیروز، در چهارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی رای دادندکه این، یعنی انتخابات 96، دایره و ظرفیت نظام را بزرگتر کرد.

 
▪️امروز در جمع اصولگرایان معتدل -که حدود 400 تن از ستادهای استانها به همراه نمایندگان ادوار مختلف مجلس، گرد هم آمده بودند - انتخابات را از چند منظر مورد بررسی قرار دادم: 
 
▪️مهمترین دستاورد این انتخابات، رای به عقلانیت، ثبات و آرامش ، اخلاق ، یکپارچگی ملی و ایران صددرصدی بود. مردم ایران به نبود شکاف ها، سخت کوشی و مدارای بزرگ پاسخ مثبت دادند.
 
▪️انتخابات، پیام تغییر خواهی و برشی است از لایه های ذهنی مردم که برای برپایی یک نظام سیاسی باید به آن توجه کرد. بارها نوشته ام که انتخابات در یک ماه فشرده صورت می گیرد اما آثار آن نه تنها چهار سال که سالها پس از آن بر جامعه باقی می ماند. 
 
▪️مثل اخلاقیاتی که در انتخابات گذشته و این انتخابات رخ داد و یا اصرار بر ایجاد نزاع در شکافهای اجتماعی. من فکر می کنم جامعه را به فقیر و غنی تقسیم کردن پیامدهای خطرناکی دارد. 
 
▪️من ضمن اینکه فقر و نابرابری را غیرقابل تحمل می دانم و معتقد به برنامه ریزی و سیاست عقلانی برای کاستن و رفع آن هستم، جنگ فقر و غنا را خطرناک  می دانم. 
 
▪️چهره خشن فقر را باید از بین برد اما تقسیم بندی جامعه به چند طبقه به نفع هیچ کس نیست و هیچ کس از آن سودی نمی برد. جامعه یکپارچه با جهت گیری محو فقر، جامعه ای در مسیر درست است.
 
▪️امروز، ما مسایلی بزرگ داریم که باید در سایه اجماع بزرگ از اصلاح طلب و اصولگرا، در یک حرکت اعتدالی آنها را حل کنیم. مسایلی مانند محیط زیست نه به مفهوم واژه های شیک بلکه گرد و غباری که در هوای شهرها پیچیده است، مسئله آب و نزاعهایی که پیرامون آن شکل می گیرد. 
 
▪️بیکاری و اشتغال، مسایلی از قبیل فرهنگ درست، دروغ نگفتن، تهمت نزدن، در زندگی خصوصی دیگران مداخله نکردن، اخلاق مدارا، با هم بودن، پشت به پشت هم دادن، آینده ایران و زندگی نسل های بعد، نیازمند راه حل های عقلایی است. جامعه ما برای حل مشکلات پیش گفته، نیاز به یک فرهنگ والا و زیست اخلاقی و انسانی دارد.
 
▪️من معتقدم حضور اصولگرایان معتدل باعث شد اولا تفکر اصولگرایی معتدل، به عنوان یک جناح مهم کشور، باقی بماند و نزدیک اکثریت جامعه حرکت کند و نیز سبب بی رنگ شدن تقسیم بندی های کذایی دیندار و بی دین شود و از سوءاستفاده های مذهبی بکاهد. من، امثال "علی مطهری" را پیشگام این حرکت می دانم. 
 
▪️دیدگاههای "لاریجانی" هم، زمانی که از بی پایه بودن وعده های برخی نامزدها مبنی بر پرداخت چند برابری یارانه؛ سخن می گفت به حرکت عقلانی جامعه افزود.
 
 
برچسب ها: یادداشت ، علی ، ربیعی ، رویداد24
نظرات شما