تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷

سلامت اجتماعی و نشاط اجتماعی در دستور کار شورای اجتماعی کشور قرار می گیرد

تقی رستم وندی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: صرف رویکردهای سلبی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نمی‌تواند موثر باشد بنابراین در حوزه رویکردهای ایجابی، سلامت اجتماعی و نشاط اجتماعی در دستور کار شورا در دو هفته آینده خواهد بود.

رویداد۲۴-تقی رستم وندی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: صرف رویکردهای سلبی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نمی‌تواند موثر باشد بنابراین در حوزه رویکردهای ایجابی، سلامت اجتماعی و نشاط اجتماعی در دستور کار شورا در دو هفته آینده خواهد بود. تقی رستم وندی در حاشیه یکصد و یکمین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح امروز برگزار شد، با بیان اینکه در آغاز سال 97 هستیم و برنامه‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در حال پیگیری است، گفت: اکثر دستگاه‌ها در حال تدوین برنامه‌ها و اولویت‌های کاریشان در حوزه آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی ادامه داد: صد و یکمین جلسه شورای اجتماعی کشور به تدوین طرح‌های ویژه و اقدامات فوق العاده جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی اختصاص داشت. در این جلسه همچنین تعریف جامع و دقیقی از اقدامات "فوق‌العاده " که بایستی دستگاه‌ها انجام دهند نیز صورت گرفت که در این تعریف اقدامی فوق‌العاده تلقی می‌شود که در وضعیت اجتماعی تحول آفرین و اثربخش باشد.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور اضافه کرد: دستگاه‌های متعددی داریم که در حوزه اجتماعی فعال هستند و کارهای جاری و معمول را انجام می‌دهند، اما آن چیزی که شورای اجتماعی از اعضای خود انتظار دارد تحقق اقدام فوق‌العاده است. بنابراین جلسه امروز بیشتر به بحث مشخص کردن حدود اقدام فوق‌العاده اختصاص داشت و اولویت‌های پیش، یک بار دیگر مرور شد.

وی در ادامه تشریح کرد: در حوزه حاشیه نشینی علاوه بر کارهایی که در حال انجام است بهبود وضعیت زندگی کودکان ساکن محلات حاشیه نشین جزو اولویت‌های سازمان امور اجتماعی تلقی می‌شود. همچنین ارائه و دسترسی به مشاوره‌های روانشناختی و آموزش مهارت‌های زندگی طی سه سال اول زندگی زوجینی که تازه ازدواج کرده‌اند جزو اولویت‌های سازمان امور اجتماعی است. از طرفی در حوزه کودکان کار، کودکان خیابانی، تکدی‌گری نیز اولویت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رستم وندی در ادامه 14 نهاد دیگر در کشور داریم که به طور غیرمستقیم با مقولات اجتماعی در ارتباط هستند و طبق گزارشی که توسط سازمان برنامه و بودجه ارائه شد حدود 37 هزار میلیارد تومان هم در حوزه آسیب‌های اجتماعی به دستگاه‌ها اختصاص پیدا کرده است. بنابراین باید تلاش کنیم بخش مهمی از این اعتبارات با هدف گیری آسیب‌های اجتماعی هزینه شود.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در پایان صحبت‌هایش افزود: از این 450 میلیارد تومان اعتباری که به سازمان امور اجتماعی اختصاص داده شده است حدود 250 میلیارد تومان در حوزه حاشیه نشینی به صورت اعتبار تملک دارایی است و 200 میلیارد تومان دیگر آن هم به صورت هزینه‌ای و جاری استفاده خواهد شد.

منبع: ایسنا
نظرات شما