تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵
مسعود پزشکیان در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴ در مورد ریاست مجلس:

دعوا بر سر قدرت یعنی انحراف

مسعود پزشکیان، منتخب مردم تبریز در مجلس دهم، در مورد ریاست مجلس گفت: «اگر خدمتگزار مردم باشیم، دعوایی وجود نخواهد داشت.»
رویداد۲۴ - مسعود پزشکیان، منتخب مردم تبریز در مجلس دهم، در مورد ریاست مجلس گفت: «اگر خدمتگزار مردم باشیم، دعوایی وجود نخواهد داشت.»

پس از آنکه رسانه ها و چهره های افراطی اصولگرایان درصدد ایجاد تقابل میان عارف و لاریجانی برای ریاست مجلس برآمدند، بسیاری از منتخبان و چهره های نزدیک به لیست امید بر تقدم حفظ وحدت برای تشکیل یک فراکسیون منسجم پیش از هر چیز تاکید کردند.

در همین رابطه مسعود پزشکیان، منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم  در گفت‌و‌گو با  رویداد۲۴ در مورد حواشی ایجاد شده در مورد ریاست مجلس دهم، گفت: «اگر نگاه ما استوار بر این باشد که خدمتگزار مردم هستیم، دعوایی وجود نخواهد داشت و به وظیفه خود عمل خواهیم کرد. در این حالت، ریاست مجلس تنها یک رقابت است که با رای نمایندگان مشخص می شود، اما اگر دعوا در مورد این موضوع باشد که اگر فردی به ریاست مجلس نرسد، شکست خورده؛ در هر صورت شکست خورده ایم، حتی اگر به ریاست مجلس برسیم. »

وزیر بهداشت دولت اصلاحات در مورد احتمال سرخوردگی اصلاح طلبان در صورت عدم ریاست عارف، گفت: «اگر قرار بود جامعه به این فکر کند که یک جریان به قدرت برسد و با به قدرت نرسیدن آن، سرخورده شود؛ تابحال باید این اتفاق می افتاد. اگر در مجلس درست برنامه ریزی شود و نمایندگان دست به دست هم دهند، قدرتی هستند که می توانند مشکلات جامعه را حل کنند، حتی اگر عارف رئیس مجلس نشود. باید از این منظر نگاه کنیم که رئیس مجلس به عنوان یک فرد، تنها دارای یک حق رای است.»

وی ادامه داد: «دعوا بر سر قدرت یعنی انحراف. مردم به لیست امید رای دادند و این لیست وارد مجلس شده، و سوال این است که اعضای لیست امید در قدرت بودند یا خارج از قدرت؟ کسانی که در قدرت بودند و صدا و سیما و منبر و بسیاری نهادهای دیگر از آنها حمایت می کردند، در این دوره از انتخابات مجلس حتی یک نفر از آنها در تهران رای نیاورد. بنابراین بودن در قدرت، اعتبار نمی آورد و در مقابل آن، صداقت داشتن، با مردم بودن و در فکر آنها بودن، چه در زملن در قدرت بودن و چه در زمان کنار بودن از قدرت، نتیجه می دهد.

پزشکیان در مورد رویکردی که مجلس دهم باید اتخاذ کند، گفت: «باید صراحت، صداقت و نتیجه اقدامات خود را به مردم نشان دهیم، نه اینکه تنها کانون های قدرت را به دست بگیریم؛ البته اگر در آن جایگاه باشیم و این ملزومات را در اختیار داشته باشیم، اثرگذار خواهیم بود ولی اگر در قدرت باشیم و این ملزومات را نداشته باشیم، مردم دور بعد به ما رای نخواهند داد. همان طور که بسیاری از افرادی که در قدرت بودند، در نهایت با روش دیگری قدرت را ترک کردند و بعضا در انتخابات امسال در تهران در جایگاه شصت و چهارم ایستادند.»

منتخب مردم تبریز در مجلس دهم افزود: «افرادی که وارد مجلس می شوند، وظیفه سنگین تری خواهند داشت؛ چرا که از این پس نباید حرف بزنند، بلکه باید عمل کنند. برای سنجش عمل، مردم نتیجه آن را می بینند و بر اساس حرف قضاوت نمی کنند. هیچ پیامی نمی تواند زیباتر از رفتار باشد، هنگامی که فردی بر مقامی بالاتر تکیه زده باشد و در حالی که مردم از مشکلات رنج می برند، نتواند مشکلات آنها را حل کند؛ صرف شخصیت او را ملاک قرار نمی دهند، بلکه او را نالایق می دانند. بنابراین تلاش برای ورود به مجلس یک بحث است و در مقابل آن، تلاش برای خدمت به مردم بحثی مهم تر و اولی تر است. از این رو، بیشتر باید به خدمت به مردم اندیشید تا به دستیابی به کانون های قدرت.»
نظرات شما