حق شناس: نبايد وزراي دولت روحاني از رسانه ها فراري باشند
محمد جواد حق شناس عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي در خصوص عملکرد حوزه رسانه اي دولت در پاسخ به مخالفان، گفت: کاملا با اين موضوع که دولت در حوزه رسانه نقطه ضعف دارد، موافق هستم. بارها هم گفتيم که متاسفانه تيم رسانه اي دولت در اين سه سال گذشته به شدت ضعيف و ناتوان ظاهر شده است.
رویداد۲۴-محمد جواد حق شناس عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي در خصوص عملکرد حوزه رسانه اي دولت در پاسخ به مخالفان، گفت: کاملا با اين موضوع که دولت در حوزه رسانه نقطه ضعف دارد، موافق هستم. بارها هم گفتيم که متاسفانه تيم رسانه اي دولت در اين سه سال گذشته به شدت ضعيف و ناتوان ظاهر شده است.
معمولا مي بينم که آقاي روحاني در اين حوزه تنها هستند. زماني که آقاي روحاني موضعي مي گيرند، تيم رسانه اي ايشان با فاصله خيلي زيادي بايد بدوند دنبال آقاي رئيس جمهور تا به ايشان برسند.
اين نقطه ضعف جدي تيم رسانه اي دولت است. اين موضوع علي القاعده بر مي گردد به نگاهي که دولت به حوزه رسانه دارد. به نظر مي رسد چون دولت اين نگاه کلان را به حوزه رسانه ندارد و اطرافيان آقاي رئيس جمهور اهميت جايگاه رسانه را خيلي نمي دانند، حوزه رسانه اي دولت مي افتد دست کساني که يا تخصص ندارند يا ايده هاي رئيس جمهور را باور ندارند. بنابراين از اين جهت، سيستم کاملا منفعل است.
وي در خصوص راهکارهاي تقويت حوزه رسانه اي دولت، گفت: از آنجا که خود رسانه ها در چارچوب منافع ملي عموما حرکت مي کنند، دولت بايد کمک کند تا رسانه ها بصورت آزادانه فعاليت کنند. بايد به رسانه هايي که وابستگي به حوزه خاصي ندارند، در مقايسه با رسانه هايي که متاسفانه وابستگي هاي مالي و يا تشکيلاتي دارند و عموما هم به جريان مقابل دولت، وابستگي دارند، بيشتر کمک شود. در واقع رسانه هاي آزاد بايد حمايت و کمک بيشتري شوند تا بتوانند از فرصت قانوني که دولت در اختيارشان قرار داده، بهترين بهره را ببرند. در مقابل حمايت هايي که از رسانه هاي مقابل آنها مي شود، محدود شود. همه اينها فضايي را ايجاد مي کند که رسانه به طور اتوماتيک و خودکار به وظايفش عمل کند.
مدير مسئول سابق روزنامه اعتماد ملي در ادامه افزود: دولت نتوانسته ارتباط منطقي با رسانه برقرار کند. قبلا وعده داده شده بود که آقاي رئيس جمهور هر 100روز يک بار در رسانه رسانه ملي به مردم گزارش مي دهند، که اين امر محقق نشد. من پيشنهادم اين است که آقاي روحاني بايد اين برنامه را ماهيانه يکبار در فضاي مطبوعاتي برگزار کند و با مردم حرف بزند و با اين عمل اعلام کند که مطبوعات و رسانه ها به نوعي نماينده مردم هستند؛ بدين معنا که گفتگو با رسانه ها يعني گفتگو با مردم.
آقاي روحاني بايد وزرا و مسئولين خود را هم مستلزم کنند که پاسخ گوي مردم و افکار عمومي باشند. ما وزرايي را در اين 3،4ساله داريم که کمتر در مجامع حضور دارند و مردم آنها را نمي شناسند. اين خيلي نقطه ضعفي بزرگ براي دولتي است که در حال کار است و از مردم راي گرفته و راي مي خواهد. نبايد وزراي اين دولت از مطبوعات و مردم فراري باشند.
عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي در پايان تاکيد کرد: به نظر من حوزه ارتباطات و سخنگوي دولت هم بايد مستقل شود. امروز شاهد اين هستيم که يکي از معاونين رئيس جمهور که گرفتاري هاي زيادي به خصوص در حوزه برنامه و بودجه کشور دارد، در کنار آن کار بزرگ سخنگويي هم به عهده وي گذاشته شده که اين موضوع به هر دو کار لطمه زده است. بايد در دولت موقعيت و جايگاه سخنگويي به فردي سپرده شود که تنها وظيفه سخنگويي و ارتباط با رسانه را داشته باشد، تا بتواند پاسخگوي مشکلات دولت و مردم باشد. اين اقدام براي دولت بهتر است.
منبع: خبرگزاري آريا