تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۸
الیاس حضرتی:

مهمترین جنگ آمریکا با ایران، جنگ روانی است

برای مقابله با جنگ روانی که دشمن ما طراحی و بر روی آن سرمایه گذاری کرده باید چند اقدام انجام داد و اولین کار این است که رابطه حکومت با مردم را باز تعریف کنیم.
مهمترین جنگ آمریکا با ایران، جنگ روانی است
رویداد۲۴ الیاس حضرتی نمایند تهران و مدیر مسئول روزنامه اعتماد با اشاره به جنگ رسانه‌ای آمریکا و راهکار مقابله با آن، گفت: جنگ اصلی آمریکا با ما جنگ نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست، البته تمامی این جنگ‌ها وجود دارد، اما مهمتر از همه این جنگ‌ها جنگ روانی است که از طریق جنگ رسانه‌ای توپخانه‌های آن کار می‌کند. برای مقابله با جنگ روانی که دشمن ما طراحی و بر روی آن سرمایه گذاری کرده باید چند اقدام انجام داد و اولین کار این است که رابطه مان را با مردم باز تعریف کنیم.

وی ادامه داد: مردم به دلیل نا ملایمات، نا صداقتی‌ها و اینکه ما مسئولین با مردم شفاف گفتگو نمی‌کنیم و مشکلات، زحمات و تلاشهایمان را به آن‌ها نمی‌گوییم، گلایه دارند. در حال حاضر هم منعکس کردن مشکلات و تلاش‌ها بر اساس روال سنتی نیست که کسی در نماز جمعه سخنرانی کند و بیلان کاری بدهد.

این نماینده مجلس در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر مسایل بسیار فنی‌تر ازگذشته شده است و نیاز به کارگردانی دقیق‌تر و تدوین ویژه و طراحی هنری ویژه دارد. رسانه‌ها بسیار گسترده هستند و موضوع ارتباط با مردم پیجیده شده است؛ بنابراین حکومت باید در تنظیم روابطش با مردم از تمام ابزار‌ها و امکانات جدید بهره‌مند شود و بتواند از تمام ظرفیت صاحب نظران استفاده کند که چگونه مسایل را با مردم در میان بگذارد.

حضرتی با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن وعده‌هایی که مسئولین به مردم می‌دهند، گفت: اگر حکومت قول و وعده‌ای به مردم داده است باید حتما بر آن وعده وفادار باشد، اینگونه نباشد که کسی که می‌خواهد رییس جمهور باشد وعده‌ای بدهد، اما مجموعه ارکان حکومت دست به دست بدهند و نگذارند که این وعده عملی شود و فکر کنند که خیلی هنر کرده اند. یا اینکه وزیر برنامه‌ای ارائه کرده و مجلس هم تصویب کند، اما همین مجلس در اجرا مانع ایجاد کند و یا وزیر برای اینکه بخواهد رای بیاورد وعده تو خالی بدهد.

او افزود: اهمیت قائل شدن برای افکار عمومی اولین گام برای مقابله با جنگ رسانه‌ای آمریکا است.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، به دومین اقدامی که باید در جهت مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن انجام داد اشاره کرد و گفت: باید آسیب شناسی در خصوص رسانه‌های داخلی داشته باشیم و ارزیابی کنیم که وضعیت رسانه‌ها به چه شکل است و آیا این نظام نیاز به رسانه‌های مختلف دارد یا ندارد. در اینکه روزنامه نگاران قابل، با تجربه و قویتر از روزنامه نگاران اروپایی داریم، شکی وجود ندارد.

او ادامه اد: در اینکه امکانات و افراد نابغه‌ای در سطح سردبیری و مدیر مسئولی داریم هم شکی وجود ندارد همچنین ما افرادی داریم که می‌توانند در حوزه رسانه سرمایه گذاری کنند، اما آنچه در این میان حلقه مفقوده است امنیت روزنامه نگار، سردبیر و سرمایه گذار است.

حضرتی تاکید کرد: باید ثبات و پشتوانه عمیقی برای رسانه هایمان ایجاد کنیم و به آن‌ها بگوییم نقد را از ما نمایندگان آغاز کنید و هر اندازه که می‌خواهید نقد منصفانه و در یک فضای دوستانه داشته باشید. در تعریف منافع و مصالح ملی می‌توان به نقطه مشترکی رسید و در ۵ خط در خصوص مصالح ملی تاکید کرد و بگوییم بجز این موارد آزاد هستید که با وجدان و اخلاق نقد کنید.

به گفته این نماینده مجلس باید در بخش رسانه سرمایه گذاری کنیم، اما این کار را نکردیم و می‌توان گفت: در این زمینه در نقطه صفر هستیم.
 
منبع: اعتدال
نظرات شما