تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

حاجی: اصلاح‌طلبان و حامیان دولت برای جلوگیری از نفوذ تندروها تعامل کنند

وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات گفت: مفهوم یک مجلس اصلاح‌طلب با مجلسی از اصلاح‌طلبان متفاوت است. ما معتقدیم اگر خواسته اصلاح‌طلبان در مجلس تحقق پیدا کند مفیدتر از آن است که همه نمایندگان اصلاح‌طلب باشند.
رویداد24- وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات گفت: مفهوم یک مجلس اصلاح‌طلب با مجلسی از اصلاح‌طلبان متفاوت است. ما معتقدیم اگر خواسته اصلاح‌طلبان در مجلس تحقق پیدا کند مفیدتر از آن است که همه نمایندگان اصلاح‌طلب باشند.

مرتضی حاجی، با اشاره به ترکیب مجلس دهم با بیان اینکه رفته‌رفته عملکرد مجلس آرایش خود را تعیین می‌کند، اظهار داشت: خوشبختانه تعامل میان اصلاح‌طلبان، حامیان دولت و اصولگرایان معتدل قابل قبول است. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم آقایان لاریجانی و عارف در دو طیف مقابل یکدیگر نبودند که پیروزی یکی، شکست دیگری را تعریف کنند.

انتخاب رئیس مجلس معیار قضاوت شکست و پیروزی گروه‌ها نیست

او افزود: اصلاح‌طلبان در انتخابات از لاریجانی حمایت کردند و اگرچه ترجیح و مطلوب اصلاح‌طلبان برای ریاست مجلس نبود، اما به معنی ردّ او توسط اصلاح‌طلبان نیست. انتخاب رئیس مجلس نمی‌تواند معیار قضاوت در مورد شکست و پیروزی گروه‌ها باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به ترکیب هیات رییسه مجلس گفت: در هیات رییسه دو نفر مقبولیت خوبی بین اصلاح‌طلبان و معتدلان دارند و ضمن گرایش آنها به یک جناح خاص، همواره به طور مستقل نظرات خود را مطرح کردند.

تحقق خواسته اصلاح‌طلبان مفیدتر از آن است که همه نمایندگان اصلاح‌طلب باشند

او با تاکید بر اینکه یک نماینده نمی‌توان صرفاً تابع تشکیلات خود باشد، گفت: با این حال اصل بر فعالیت جمعی و مشترک است؛ و این به معنی نقض حق تصمیم‌گیری نماینده نیست. فراموش نکنیم مفهوم یک مجلس اصلاح‌طلب با مجلسی از اصلاح‌طلبان متفاوت است. معتقدیم اگر خواسته اصلاح‌طلبان در مجلس تحقق پیدا کند، مفیدتر از آن است که همه نمایندگان اصلاح‌طلب باشند.

پیشبرد اصلاحات به دست غیراصلاح‌طلبان نگرانی ندارد

حاجی با بیان اینکه هدف همه ما باید توسعه اصلاحات در کشور باشد، گفت: مجلس دهم این توانایی را دارد که این هدف را دنبال کند. اگر اصلاحات به دست گروه‌هایی غیر از اصلاح‌طلبان هم انجام شود، نه تنها جای نگرانی وجود ندارد، بلکه بسیار مبارک است.

فراکسیون امید باب تعامل را با بقیه نماینده‌ها باز کند

وزیر آموزش و پرورش دولت سیدمحمد خاتمی با اشاره به اولویت‌های فراکسیون امید یادآور شد: فراکسیون امید باید در درجه اول باب تعامل و گفت‌وگو را با بقیه نماینده‌ها باز کند. اینکه خودمان اکثریت باشیم و با بقیه کاری نداشته باشیم افتخار نیست. لازم نیست مرزبندی‌های سفت و سختی بین اصلاح‌طلبان و دیگر نماینده‌ها وجود داشته باشد. شخصیت‌های جریان اصلاحات فراگیرتر از جمع اصلاح‌طلبان دارای مقبولیت هستند، لذا انتظار داشت که کیفیت برخی اصلاح‌طلبان همچون آقایان عارف و پزشکیان جاذبه خوبی را در مجلس دهم برای جذب آرای دیگر نمایندگان داشته باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: با توجه به اینکه برخی اصولگرایان معتدل با حمایت اصلاح‌طلبان در لیست امید قرار گرفته و وارد مجلس شدند باب مراودات و همکاری نزدیکان لاریجانی و اصلاح‌طلبان بسیار خوب است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.

مهمترین دستور کار فراکسیون امید حل مشکلات معیشتی مردم است

او در خصوص مهم‌ترین اولویت مجلس دهم و فراکسیون امید گفت: مهم‌ترین کاری که باید در دستور کار قرار گیرد فراهم کردن شرایط برای حل‌وفصل مشکلات اقتصادی و معیشتی است. این مسئله به قانون و مقررات ربطی ندارد. ما نیاز به فضای کسب و کار، آرامش و ثبات داریم. فراتر از قوانین نیاز به اصلاح فضای عمومی کشور و ایجاد رغبت در فضای کسب و کار داریم. نمایندگان باید تلاش کنند فضای کسب و کار برای جوانان و کارآفرینان جذاب باشد.

عارف شایستگی مدیریت کمیسیون برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌ها را دارد

حاجی با اشاره به اینکه چه جایگاهی برای عارف در مجلس دهم مناسب است، گفت: آقای عارف برای هر کاری که خودش برای آن علاقمند باشد شایستگی دارد. فکر نمی‌کنم فضای عمومی مجلس هم با این موضوع مخالفتی داشته باشد. به نظرم بهتر است آقای عارف کمیسیون برنامه و بودجه مجلس را مدیریت کند و در عین حال ریاست مرکز پژوهش های مجلس را نیز عهده‌دار شود.

اصلاح‌طلبان و حامیان دولت برای جلوگیری از نفوذ تندروها به تعامل خود ادامه دهند

وزیر آموزش و پرورش دولت خاتمی در مورد ادامه همکاری اصلاح‌طلبان و حامیان دولت گفت: عقل حکم می‌کند برای جلوگیری از نفوذ تندروها همکاری‌ها ادامه داشته باشد، البته دامنه این همکاری‌ها برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری فرق می‌کند. در انتخابات مجلس کاندیداها زیاد هستند و امکان تفاهم وجود دارد اما در انتخابات ریاست جمهوری در نهایت یک نفر انتخاب می‌شود. تعامل در انتخابات شوراها بیشتر است، هر چیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.
منبع: ایلنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
0
1
تندروها همه جا نفوذ دارند اما احساس میکنند این نفوذشون به خطر افتاده برای همین دائم دم از نفوذ میزنند. در واقع این همه که میگن ای داد و بیداد بهمون نفوذ شد منظورشون اینه که ای داد و بیداد نفوذمون کم شد. وگرنه دلیلی نداره که 36 سال تمام نگران نفوذ دشمن نباشند بعد ناگهان احساس کنند تمام مخلوقات عالم بسیج شدند که بهشون نفوذ کنند. مسئله نفوذ خودشونه.
نظرات شما