تاریخ انتشار: ۰۴:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸

خواص لوبیا چشم بلبلی

خواص لوبیا چشم بلبلی می‌تواند در درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها تأثیرگذار باشد. لوبیا چشم بلبلی منبع بسیار غنی آهن، روی، مس، منیزیم و ویتامین‌های ب و آ است. افرادی که گیاه‌خوار هستند و نمی‌توانند از پروتئین حیوانی استفاده کنند از لوبیا چشم بلبلی به عنوان منبع مناسب پروتئینی استفاده می‌کنند.

 لوبیا چشم بلبلی

رویداد۲۴ دانه‌ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می‌شود و پخته و آبپز آن را می‌خورند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده هم مفید است.

طبع لوبیا چشم بلبلی

مزاج لوبیا چشم بلبلی گرم و‌تر می‌باشد. لوبیا چشم بلبلی سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ویتامین B۱، ویتامین B۱۲، ویتامین B۶، فولات، ویتامین C، آهن، مس، کلسیم، منگنز، منیزیم، پتاسیم، فسفر، روی، فیبر و پروتئین است.

خاصیت لوبیا چشم بلبلی

هر صد گرم لوبیا چشم بلبلی دارای موادی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ویتامین‌های B و A و پروتئین است. این ماده همچنین در خود آمینواسید و استیگماسترول نیز دارد.
بیشتر بخوانید: خواص و مضرات زنجبیل برای بدن/تاثیر زنجبیل بر انواع بیماری
از فواید لوبیا چشم بلبلی می‌توان به زیبایی و جوان‌سازی پوست و مو اشاره کرد. این ماده سرشار از ویتامین A است که برای جوان‌سازی پوست تأثیر بسزایی دارد. ویتامین A موجود در لوبیا چشم بلبلی موجب ترمیم پوست می‌شود و به کاهش روند پیری آن کمک می‌کند.

از دیگر مواد موجود در لوبیا چشم بلبلی می‌توان به مواد معدنی مانند روی و مس اشاره کرد. روی و مس موجود در لوبیا چشم بلبلی باعث قوی شدن فولیکول‌های مو شده و ریشه مو‌ها را قوی‌تر می‌کند. با استفاده مداوم از لوبیا چشم بلبلی می‌توانید از ریزش مو‌های خود جلوگیری کنید.

تقویت سیستم ایمنی بدن:

لوبیا چشم بلبلی دربردارنده ترئونین می‌باشد که تولید آنتی بادی‌ها در بدن را افزایش می‌دهد و از این طریق به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

درمان ریزش مو با لوبیا چشم بلبلی:

گنجاندن لوبیا چشم بلبلی در رژیم غذایی روزانه شما راه حل بسیار عالی برای جلوگیری از ریزش مو است. این حبوبات، غنی از چندین پروتئین حیاتی می‌باشد؛ بنابراین آن‌ها را بیشتر از حد معمول برای کمک به رشد موی خود و جبران ریزش مو‌ها و جلوگیری از طاسی، مصرف کنید.

کلسترول خون را کنترل می‌کند

شاخص گلیسمی لوبیا چشم بلبلی، نسبت به بسیاری از غذا‌های دیگر پایین‌تر است. تحقیقات متعددی ثابت کردند که رژیم غذایی با شاخص گلیسمی پایین، برای پروفایل لیپید خون بسیار مفید است. بنابراین، این لوبیا، از این راه هم کلسترول خون ما را کنترل می‌کند.

از فواید لوبیا چشم بلبلی می‌توان به تاخیر افتادن نشانه‌های پیری اشاره کرد:

آنتی اکسیدان ها، محتوای ویتامین C، ویتامین A در داشتن پوستی سالم و روشن کمک می‌کند و از آسیب‌های پوستی در برابر رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌نماید. همچنین این مواد مغذی حیاتی به ترمیم و بازسازی سلول‌های پوستی کمک می‌کند و از ایجاد چین و چروک و لکه‌های قرمز و دیگر عفونت‌های اختلالات پوستی جلوگیری می‌کنند.

لوبیا چشم بلبلی برای سم زدایی بدن:

همچنین اضافه کردن لوبیا چشم بلبلی به رژیم غذایی روزانه شما کمک می‌کند تا ترکیبات سمی و اکسیژن آزاد شده رادیکال‌های آزاد را از بین ببرید. این به حفظ سلامت بدن شما کمک خواهد کرد.

سطح قند خون را تنظیم می‌کند که از خواص چشم بلبلی می‌باشد

لوبیا چشم بلبلی، به دلیل داشتن فیبر حل شدنی بالا، راهی عالی برای بیماران دیابتی است.

لوبیا چشم بلبلی برای جلوگیری از خطر کم خونی:

لوبیا چشم بلبلی غنی از آهن است که به جلوگیری از کم خونی و خستگی‌های مفرط کمک می‌کند. خوردن این مواد به طور مرتب کمک می‌کند تا هموگلوبین شما افزایش یابد و اکسیژن را به تمام سلول‌های بدن، بافت‌ها و اندام‌های تان منتقل می‌کند و مانع از احساس ضعف و خستگی می‌شود.


خواص لوبیا چشم بلبلی برای کودک ها:

مقادیر بالای آهن، مس و فولات موجود در لوبیا چشم بلبلی برای پیشگیری و درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می‌باشد.


ویتامین A موجود در لوبیا چشم بلبلی باعث تقویت بینایی و تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان می‌شود.


لوبیا چشم بلبلی برای تقویت استخوان‌های کودک بسیار مفید است و از یبوست کودکان جلوگیری می‌کند، سیستم ایمنی کودک را تقویت و برای تقویت بینایی و حافظه و تمرکز آن‌ها تاثیر مثبت دارد.

لوبیا چشم بلبلی سبب افزایش قد کودکان می‌شود.

توصیه می‌کنیم که لوبیا چشم بلبلی را از سن ۸ ماهگی به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید و برای کاهش نفخ، آن را به مدت ۴ تا ۸ ساعت در آب خیس کنید و سپس بپزید.

کاهش استرس:

لوبیا چشم بلبلی دارای پتاسیم است و با مصرف روزانه یک فنجان لوبیا چشم بلبلی پخته می‌توان ۱۸ درصد نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تامین کرد. پتاسیم نوعی ماده معدنی مفید برای بدن می‌باشد که سبب کاهش استرس و اضطراب روزانه می‌شود. همچنین به حفظ سلامت قلب، قدرت عضلات، متابولیسم بدن، تعادل آب بدن، بهبود عملکرد سیستم عصبی و الکترولیت بدن کمک می‌کند.


مضرات لوبیا چشم بلبلی:

لوبیا چشم بلبلی نیز مانند تمامی مواد دیگر ممکن است که برای بعضی از افراد مناسب نباشد و مصرف بیش از اندازه آن بر روی بدن تأثیر سوء داشته باشد.

یکی از عوارضی که در لوبیا چشم بلبلی وجود دارد، نفخ معده است. استفاده از لوبیا چشم بلبلی باعث ایجاد گاز‌های معده‌ای می‌شود و نفخ را به همراه دارد. در بعضی از افراد خروج گاز‌های معده با درد همراه است، بنابراین این افراد نمی‌توانند لوبیا چشم بلبلی را در وعده‌های غذایی خود جای دهند.

برای اینکه نفخ لوبیا چشم بلبلی را کاهش دهید، بهتر است که آن را قبل از طبخ ۸ تا ۱۲ ساعت بخیسانید. با این کار می‌توانید درصد نفاخی لوبیا چشم بلبلی را کاهش دهید.

لوبیا چشم بلبلی به دلیل اینکه دارای پروتئین زیادی است، برای افرادی که بیماری نقرس دارند، مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود. محققان معتقدند افرادی که بیماری نقرس دارند بهتر است که کمتر از بقیه افراد پروتئین به بدن خود برسانند.

مصرف بیش از حد لوبیا چشم بلبلی موجب افزایش غلظت خون می‌شود. لوبیا چشم بلبلی سرشار از آهن است که موجب غلظت خون می‌شود و اگر بیش از اندازه این لوبیا را مصرف کنید، با مشکل مواجه خواهید شد.




خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: خواص خوراکی ها
نظرات شما