تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۲۰ نظر

آیا آرات حسینی مورد کودک آزاری قرار گرفته است؟

در بین سیل عظیم تشویق کنندگان آرات، برخی این نوع برخورد با او را مصداق بارز کودک آزاری می‌دانند و برای گفته هایشان هم دلیل و منطق دارند. خیلی‌ها تلاش‌های پدر آرات را مصداق دوستی خاله خرسه دانسته و معتقدند با تمرین‌های زیادی که آرات انجام می‌دهد از لحاظ روحی دچار مشکل خواهد شد.
آرات حسینی
رویداد۲۴ شش سالی است که اسم او به عنوان نابغه ورزشی مطرح می‌شود؛ از یک سالگی پدرش او را به عنوان نابغه مطرح کرد و در طول همه این سال‌ها آرات نابغه روز به روز بیشتر پیشرفت می‌کند. حالا به سن ۶ سالگی رسیده است، او بدن به شدت ورزیده‌ای دارد و بسیار چابک است. حالا دیگر به غیر از نابغه ورزشی، لقب ستاره فوتبالی را هم یدک می‌کشد و به کشور انگلستان مهاجرت کرده است تا در آکادمی لیورپول به تمرین بپردازد.

همین چند روز پیش هم حرکات فری استایل و گل قیچی برگردانش، لیونل مسی را به تشویق وا داشت و ویدئوهای‌مربوط به او در صفحات اینستاگرامی و توئیتری دست به دست می‌شد، اما در بین سیل عظیم تشویق کنندگان آرات، برخی این نوع برخورد با او را مصداق بارز کودک آزاری می‌دانند و برای گفته هایشان هم دلیل و منطق دارند. خیلی‌ها تلاش‌های پدر آرات را مصداق دوستی خاله خرسه دانسته و معتقدند با تمرین‌های زیادی که آرات انجام می‌دهد از لحاظ روحی دچار مشکل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: کامنت لیونل مسی برای کودک با استعداد ایرانی+عکس

به تازگی آرات ویدئویی منتشر کرده است که در آن با انجام حرکات نمایشی به کریستیانو رونالدو ابراز علاقه می‌کند، اما هیچ واکنشی از این فوتبالیست دریافت نمی‌کند و پدرش برای جبران این موضوع ویدئوی دیگری منتشر می‌کند و می‌گوید که من نمیخواستم این کار را انجام بدهم و خواسته آرات بوده است!

 آرات در لیورپول چه می‌کند؟

آرات حسینی تا همین چند وقت پیش در ایران زندگی می‌کرد، اما بعد از اینکه توقعات پدرش در رابطه با رسیدگی مسئولین به پسر نابغه اش بر طرف نشد، ترجیح داد پسرش را به کشور دیگری ببرد تا بتواند استعداد‌های آرات را شکوفا سازد. بدین ترتیب پدر آرات دست در دست آرات راهی انگلستان شد و حالا چند ماهی است که در این کشور زندگی می‌کند و آرات به گفته پدر، این روز‌ها در آکادمی لیورپول تمرین می‌کند، پدرآرات رویا‌های بزرگی برای آینده او در اروپا متصور است.

محمد حسینی، در گفت و گویی که با ورزش سه داشته گفته است: «ما در لیورپول هستیم‌و قصدی هم برای بازگشت به ایران نداریم. البته برای تعطیلات می‌خواستیم چند هفته‌ای به ایران بیاییم که به خاطر لغو شدن پرواز‌ها و شرایطی که در تمام دنیا به واسطه شیوع ویروس کرونا حاکم است، میسر نشد. آرات در آکادمی لیورپول تمرین می‌کند، اما به خاطر موانعی که باشگاه‌ها در عقد قرارداد حرفه‌ای با بازیکنان در سن پایین دارند، فعلا لیورپول نمی‌تواند رسما آرات را جذب کند. در سال‌های اخیر دیدیم که باشگاه‌های بزرگی همچون منچسترسیتی هم از سوی فیفا به خاطر زیر پا گذاشتن همین قوانین حرفه‌ای نقره داغ شدند.»

او در ادامه گفته است: «پدریکی از سران باشگاه لیورپول بازی آرات و استعداد او را که دید، کاملا تعجب کرد و گفت: این بچه در این سن و سال چگونه می‌تواند این کار‌ها را بکند. بعد از آن مقدمات کار فراهم شد تا آرات به آکادمی لیورپول راه پیدا کند. ما فعلا منتظر اتفاق‌های بعدی هستیم، چون آرات طرفدار‌های زیادی در بین باشگاه‌های انگلیسی پیدا کرده است. حتی باشگاه آرسنال از ما دعوت کرد که حداقل برای ۳، ۴ ماه آرات را به آنجا ببریم. حتی‌یک روز ما به آکادمی منچستریونایتد رفتیم. لیورپولی‌ها خیلی برایشان مهم است که آرات را نگه دارند، چون از استعداد او باخبر هستند. بعد از رفتن ما به منچستر یکی از نمایندگان باشگاه لیورپول به خانه ما آمد و گفت که به ما اعتماد کنید و همین جا بمانید. خود آرات بارسلونا را دوست دارد. قطری‌ها از مدت‌ها قبل که ما در ایران بودیم، وکلای گردن کلفت فرستادند و بعد از مذاکره با ما تلاش کردند آرات را به بارسلونا ببرند، اما موفق نشدند، چون منع قانونی داشت. فیفا در سایت خودش چندی پیش از آرات به عنوان یک پسر ۵ ساله بابلی نام برد که پا جای مسی می‌گذارد. به خاطر همین آرات کاملا شناخته شده و هر باشگاهی روی آن دست بگذارد، کاملا زیر ذره بین است.

ما شهروند ایران هستیم و قصد هم نداریم تابعیت کشور دیگری را بگیریم، به خاطر همین کار ما سخت‌تر هم می‌شود. من نمی‌خواهم آرات در آینده برای انگلیس‌یا اسپانیا بازی کند. ما ویزای تحصیلی گرفتیم و با این مجوز در انگلیس هستیم؛ وگرنه به خاطر قرارداد فوتبالی نمی‌توانستیم اینجا باشیم. لیورپول هم که الان آرات را در آکادمی خودش جذب کرده، گفته هیچ کس حق عکس گرفتن با این بچه را ندارد. حتی چند نفر را مامور کردند تا حواسشان باشد کسی با آرات عکسی نگیرد تا برایشان دردسر نشود. اگر آرات چهره شناخته شده‌ای نبود، شاید این دردسر‌ها را نداشتیم، اما به خاطر بازتاب فضای مجازی آرات کاملا یک چهره بین المللی شده است.»

با این اوصاف مشخص است که آرات به صورت غیر قانونی در باشگاه لیورپول مشغول به فعالیت است. باشگاهی که اگر با آرات قرار داد ببندد حتما به دلیل سن پائین آرات باید خساراتی پرداخت نماید؛ حتما فیفا خوب می‌داند فشار تمرین برای بچه‌هایی به سن آرات تا چه اندازه می‌تواند مضر باشد. موضوعی که پدر آرات کمتر توجهی به آن دارد.

بیشتر بخوانید: مستندی درباره "آرات "مسی جدید از ایران +فیلم

منتقدین چه می‌گویند؟

آرات حسینی تا کنون رکورد‌های زیادی را جا به جا کرده است و از جمله این رکورد‌ها می‌توان به رکورد رو پایی او در ۵ سالگی اشاره کرد؛ ویدئو‌های منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌داد آرات اولین بار زمانی که نتوانست این رکورد را بزند گریه کرد و بعد دوباره مشغول شد تا توانست رکورد بزند و مورد تشویق پدر قرار بگیرد.

این موضوع با واکنش‌های بسیاری از سوی فعالین حقوق کودک رو به رو شد و برخی بر این اعتقاد بودند که پدر آرات به جای تشویق او برای رکورد زنی باید هویت اصلی آرات را به او بیاموزد و فرصت کودکی کردن به او بدهد چرا که یک کودک پنج ساله هرچقدر هم نابغه فوتبال باشد، معنی «رکورد زدن» را نمی‌داند.

آن‌ها می‌گویند: «این فشار‌های والدین آرات است که او را از کودکی که می‌تواند ساعت‌ها با خوشحالی با توپ بازی کند، تبدیل می‌کند به کودکی که بعد از ۴۹۰ روپایی پیاپی، گریه می‌کند که چرا نتوانسته ۵۰۰ روپایی بزند و رکورد بشکند. در واقع وظیفه والدین بیش از همه این است که به کودکان بیاموزند که از همان موجود ارزشمندی که هستند لذت ببرند.»

چندی پیش که آرات بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد فعالین حقوق کودکان نسبت به نوع برخورد با این کودک ابراز نگرانی کردند؛ فعالین بر این باورند که استفاده از نبوغ فرزند برای فشار آوردن بیشتر به او جهت مطرح شدن در دنیا نوعی کودک آزاری است و سبب می‌شود تا این کودک شش ساله از دنیای کودکی اش فاصله بگیرد چرا که کودک قدرت لازم و تجربه کافی برای تصمیم گیری درباره آینده خود را ندارد و چنین روندی سبب می‌شود تا وقتی کودک به سن تصمیم گیری رسید از آن چه که پدر و مادر از او ساخته اند فاصله بگیرد. فعالین حقوق کودکان بر این باورند که: «پدر و مادری که نبوغ یا استعدادی در فرزند خود می‌بینند باید کودک را به سمت استعداد هایش هدایت کنند نه اینکه شیره جان او را بکشند تا بیشتر در دنیا مطرح شود!»

در این بین برخی نیز بر این اعتقادند که هیکل ورزیده آرات تنها به کمک هورمون است که به چنین شکلی در آمده است، البته شبهات زیادی در خصوص این موضوع مطرح است، اما متاسفانه پاسخ روشنی درباره آن وجود ندارد. البته نمونه‌های خارجی نیز از مواردی شبیه به آرات حسینی ذکر می‌شود که در نهایت وقتی کودک بزرگ شد با پدرش قطع رابطه کرده است مثل ریچارد ساندراک که به دلیل هیکل ورزیده اش به او لقب هرکول کوچک را داده بودند، او از کودکی هم پای پدر ورزش می‌کرد و در سنین پائین توانسته بود اندام ورزیده‌ای داشته باشد، اما در نهایت در بزرگسالی با پدر قطع رابطه کرد و ورزش را هم کنار گذاشت.
آرات حسینی
 آیا آرات در زندگی خودش کودکی کرده است؟

حامد علمایی، مدد کار اجتماعی و عضو انجمن حمایت از کودکان در خصوص شرایط آرات حسینی گفت: «در انجمن حمایت از حقوق کودکان مهمترین دغدغه ترویج پیمان نامه یا همان کنوانسیون حقوق کودک است، چون کشور ما هم آن را پذیرفته است، در این پیمان نامه، در ماده ۳۲ و ۳۶ گفته می‌شود که کودکان باید در برابر هر گونه کار زیان بار یا استثمار که مانع از آموزش یا بهداشت جسمانی، روحی، معنوی و اخلاقی آن‌ها می‌شود، مصون باشند. اتفاقی که امروز ما در رابطه با آرات ۶ ساله شاهد آن هستیم این است که کودکیست که از یک طرف کار‌های خارق العاده انجام می‌دهد، خیلی دنبال کننده دارد و سلبریتی‌ها با او در ارتباط هستند، اما از طرف دیگر باید به این موضوع توجه کنیم که در کنار همه این مزایا، اگر از بیرون به زندگی آرات نگاه کنیم می‌بینیم که آرات یک پسر بچه ۶ ساله بیشتر نیست و ما باید این را ببینیم که آیا آرات در زندگی خودش کودکی کرده است؟ ما چیزی تحت عنوان مراحل رشد داریم، کودک در سن ۶ سالگی به تفکر انتزاعی نرسیده است یعنی نمی‌تواند منطقی و عقلانی درباره خودش و آینده اش و شرایط خودش تصمیم بگیرد.

وقتی آرات ۶ ساله مجبور است هر روز تمرین کند و پودر مصرف کند، ما نمی‌توانیم بگوییم این شرایط واقعا انتخاب خود آرات بوده است؟ من به شدت تردید دارم نسبت به این موضوع و به قطعیت می‌توانم بگویم که این انتخاب آرات نبوده است. آرات در یک مسیر از پیش تعیین شده و انتخاب شده قرار گرفته است.»

 آرات هیچگاه توان تصمیم گیری نداشته است

او افزود: «این خیلی مهم است که کودکان شرایطی را داشته باشند تا در زمینه‌ای که در آن استعداد دارند بتوانند فعالیت کنند، ولی من در مصاحبه‌های پدر آرات خواندم که گفته بود چند روز قبل از تولد آرات تصمیم خودم را گرفته بودم و علتش هم این بود که من میوه فروش بودم و یکی از اقوام به من گفت: پسرت هم یکی می‌شود مثل خودت! من آنجا تصمیم گرفتم تا این گزاره را تغییر بدهم و از پسرم یک شخصیت خیلی بزرگتر از خودم بسازم. این صحبت‌ها نشان می‌دهد که معروف شدن و محبوب بودن و این سبک زندگی انتخاب پدر آرات بوده است و خواسته خود آرات نبوده است. چند بار از پدر آرات پرسیده شده که آیا خودتان ورزشکارید؟ ژنتیک در این امر تاثیر گذار بوده است؟ و پدر آرات تاکید کرده است که خیر؛ همه این‌ها حاصل تلاش است!

از کجا معلوم اگر آرات بزرگتر می‌شد و به سنی می‌رسید که می‌توانست علایقش را انتخاب کند مسیر دیگری را انتخاب نمی‌کرد؟ پدر آرات مهم‌ترین قانونی که نقض کرده است حق آزادی تصمیم گیری برای آرات بوده، آرات هیچگاه توان تصمیم گیری نداشته است.»

 آیا آرات خودش انتخاب کرد که معروف باشد؟

او در ادامه تاکید کرد: «در کنوانسیون حقوق کودکان آمده است پدر و مادر باید حقوق و وظایف برابری در رابطه با پرورش فرزندشان داشته باشند، این در حالی است که پدر آرات می‌گوید مادرش به شدت مخالف این موضوع است، اما من اجازه دخالت نمی‌دهم؛ از یک طرف پدر، ولی قهری در قوانین ما است و از طرف دیگر در عرف ما هم معمولا در این مسائل پدر‌ها هستند که حرف اول و آخر را می‌زنند، این موضوع در مورد آرات نشان می‌دهد که این نوع سبک زندگی ما تا چه اندازه نقطه ضعف دارد.

آرات از لحظه‌ای که متولد شده به صورت مداوم به او گفته اند باید ورزشکار بشوی، در کنوانسیون این حق وجود دارد که اطلاعات به صورت آزادانه به کودک داده شود، کودک حق بازی، آموزش و ابراز عقیده دارد، من فکر نمی‌کنم که پدر آرات خیلی به او اجازه ابراز عقیده بدهد. آرات متولد شده که یک روبات فوتبالیست باشد، از اول این موضوع انتخاب شده بوده و این سرنوشت پیش از تولد او برای او توسط پدرش رقم خورده بود؛ شاید آرات الان خوشحال باشد که سلبریتی‌ها به او ابراز علاقه می‌کنند، اما باید این موضوع را مد نظر قرار بدهیم که آیا آرات انتخاب کرد که معروف باشد؟

افراد معروف در اکثر مواقع خودشان انتخاب می‌کنند که معروف باشند، معروفیت در کنار همه نقاط مثبتی که دارد، نقاط منفی زیادی هم دارد آیا آرات خودش انتخاب کرده که معروف باشد؟ از کجا معلوم شرایط فعلی آرات الزاما باعث شادی بیشتر او باشد؟ آرات هیچ وقت حق این را نداشته که به شرایط زندگی متفاوتی فکر کند تنها پی این بوده که آرزو‌های دست نیافته پدرش را بر آورده کند.»

حقوق آرات توسط پدرش نقض شده است

او در ادامه تاکید کرد: «پدر آرات گفته است آرات بار‌ها در تمرین گریه می‌کرده و می‌خواسته که تمرین را متوقف کنیم، اما این اتفاق نمی‌افتاده و با سلطه‌ی پدر بر کودک ۲-۳ ساله‌ای که چاره‌ای جز اطاعت از پدر ندارد، تمرین ادامه پیدا می‌کرده، در چنین شرایطی آرات مجبور به ورزش می‌شده و در کنار آن تشویق‌هایی هم برای ورزش دریافت می‌کرده، به نظر می‌رسد چنین روندی شیوه درستی برای پرورش یک کودک نیست و مشخص است که به صورت جدی بخش‌هایی از حقوق آرات در زندگی توسط پدرش بر اساس کنوانسیون حقوق کودک نقض شده است.»

هر کسی آرات را می‌بیند او را تحسین می‌کند و به پدرش بابت داشتن این پسر نابغه آفرین می‌گوید، اما واقعیت ماجرا انگار چیز دیگری است، آیا آرات در زندگی اش کودکی کرده است؟

منبع: آفتاب یزد
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
35
17
اگه این اسمش کودک آزاری است،کاش همه پدرها از بچه گی بچه هاشون رواینطور ورزشکار بار بیارن، که در آینده، تبدیل به.یه قهرمان بشن،و مایه افتخار کشورشون، شما اگه دنبال کودک آزاری می گردید،برید، سر چهارراهها، هزاران موردش رو پیدا میکنید، معلوم نیست، که از طرح اینجور مسائل،دنبال چی هستید ،ولی مردم عقل دارند،خودشون همه چی رو تشخیص میدن، احتیاج به روانشناس و اینجور چیزها هم برای درک،بچه خوشبخت و بدبخت ندارند، بخل و حسد ورزی هم اندازه داره، لطفا شما به فکر خیل عظیم بچه های مورد کودک آزاری قرار گرفته سر چهارراهها باشید ،از این یه مورد هم به طور استثناء فاکتور بگیرید،بذارید لااقل این یه مورد عاقبت به خیر بشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
دقیقا کار این مثلا پدر مثل همونهایی هست که بچه های کوچک رو با مخدر و گرسنگی آلوده میکنن و میبرن سر چهارراه برای گدایی. فقط اینن روش مدرن تر و بروز تری رو برای گدایی با بچه پیدا کرده. مثل سگ پاوف شرطی اش کرده که برای محبت پدر باید توپ رو فلان بار بزنی. پودر به خوردش داده. شب و روز تمرین های سنگین و تک بعدی براش گذاشته. بچه تو این سن باید موسیقی مورد علاقه اش تتلو باشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
7
18
به نظر من هم پدر آرات بیشتر دنبال شهرته از نوع رفتارها و عکسها و مصاحبه ها اینطور بنظر میاد و اینکه این بچه چرا اینقدر زود به این سبک زندگی افتاد اگر واقعا استعداد ذاتی ورزشی داره خب اوکی از ۱۵ ۱۶ سالگی هم میتونست بره دنبالش مثل همون مسی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
ربطی نداره هرکسی تو زندگیش حق داره اونجوری که میخاد زندگی کنه . قرار نیس ما تو زندگیشون دخالت کنیم . پس سرمون تو زندگی خودمون باشه لطفن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
8
6
پدرش مسولیت سختی داره که به سه نفر باید جوابگو باشه یکی به خودش یکی به فرزندش و یکی هم به خدا پس به نیت پو اقدام پدر برای رشد و پرورش فرزندش احترام می گذاریم و فکر نکنم کسی بعد از خدا به اندازه پدر سید آرات دلسوز فرزندش باشد
فرهاد صمدی نارمکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
12
2
این حرفای شما (البته بعضی کاربران)باحرفای اون به اصطلاح مدّعی وفعال حقوق بشر هیچ فرقی نداره برید تحقیق کنید درسراسر دنیاامثال پدر مادر آرارات فَت وفراون نند وخیلی هاشون هم به گینس راه پیدا کرده اند چه بسا جلوتر و خیلی قبل تر از پدر آرارات بوده اندواصلاً هیچ زیر سئوال هم نیستند وتوجّهی هم به هشون نمی شه این ادّعای آقا یاخانم فعال حقوق بشر خیلی سازمانده هی شده است از طرف جاها وکسانی که براشون شی تیل اء چربو چیلی ای می دن ازشون میخوان که فقط انگشت اتِّهامشون به ایران وایرانی ها باشه ضمناً این هم ازپزشکان وعلمای اهل فن تحقیق کنید که اگه بابچه هایی امثال آرارات اگه اصولی وعلمی تمرین داده بشود هیچ اشکالی ندارد.خلاصه بعضی ها خیلی زود جوگیر میشند.
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
15
4
نمشه قضاوت کرد بیایم قضاوت هم نکنیم ولی اگه ماجرای هورمون دروغ باشه فک نمی کنم کودک آزاری شاهد باشیم. کاش تمام پدران اینطوری بودن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
4
11
عزیزم چرا خلط مبحث می کنی. این پسر بچه منبع بسیاری از اسیب های روانی و روحی ست که در بزرگسالی نشانه های اون رو خواهید دید. اراد در اینده فقط از لحاظ شغلی فردی موفق اون هم با کلی اما و اگر خواهد بود ..... این گونه کودکان نمی تونند با دیگران رابطه ای صمیمی و دوستانه برقرار کنند... در ازدواج و روابط عاطفی به مشکلات عدیده ای بر می خورند.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
12
5
کشورو عفونت برداشته ، بعد شما با چه رویی دارید از آرات و پدرش انتقاد میکنید؟!؟ اول مشکلاتِ و بحران‌های دیگع رو حل کنید بعدش برید سراغ ارات ؛
مردم درگیر هزار و یک مشکل اساسی هستن کع این موضوع آرات بیشتر براشون شبیه جووک میمونه ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
این چه تفکریه که تازگیها مد شده ؟! تا یک مساله ای مطرح میشه یکی میاد وسط یه موضوع عمده ی اقتصادی یا اجتماعی رو مطرح میکنه بعدم میگه چرا اونو ول کردید چسبیدید به این
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
9
4
بیشتر افراد موفق از سختگیری هایی که در کودکی بشون میشد خاطره دارن و گفتن گرچه سختی کشیدن اما راه پیشرفتشون هموار شده و راضی هستن
پاسخ ها
احمدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
دقیقا مشابه باختن امروز برای فردای نامشخص
از کجا معلم آرات نخواد یه خوشنویس هنرمند یا پزشک نشه
انتخاب مال من و شما نیست
مال مالک حق انتخاب هستش
احمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
0
3
قبل از یادگرفتن الفبای فارسی می تونستم روی صابون لوکس رو بخونم. وقتی که در خونه حمام نداشتیم و برای حمام کردن خونه عمه مادرم که نزدیکمون بود می رفتیم. پدرم که فوق العاده فرد باهوشی بودسرخورده از اعتیاد و پس زده شدن از جامعه سعی می کرد کمبودهای روانیشو با درس خواندن ما جبران کنه.
راهنمایی و دبیرستان نمونه
رتبه های المپیادی
حضور همیشگی در امتحانات شهرستانی و استانی
ولی در نهایت به علت فشار روانی از ۳ دبیرستان زیر درس خواندن زدم
یه رشته بد تو یه دانشگاه بد
الان که ۳۱ سال سن دارم شدید دچار افسردگی اضطراب و در نهایت اعتیاد شدم
وقتی برای روانشناس از افکار و احساستم گفتم به طور مستقیم گفت شما از حدود ۱۰ سالگی مبتلا به اختلال افسردگی ناشی از اضطراب بودی
میل شدید به مطلق گرایی توان انجام کارها را از من گرفته
مشکلات عدیده در ارتباط اجتماعی
عموما ناشی از همین فشاریست که پدرم در کودکی تا نوجوانی برای خوب درس خواندن و مودب بودن بهم آورد
حق کاملا با نویسنده است
ارادت در آینده به نوعی مطلق گرایی و ترس از شکست دچار خواهد شد که به صورت فلج کننده ای زندگیش رو فراخواند گرفت و مشتری مناسبی برای آرامبخش ها و ریگولاتورهایی مثل والپروات سدیم سیتالوپرام و وووووووو خواهد شد
چون موفق بودن را برای خودش نخواسته بلکه در جواب رضایته پدرش خواسته
دو سال پیش وقتی روی پشت بوم انتهای کابلی رو که پدرم ازش می برید تا ما را به جرم انگلیسی نخوندن در تابستون بزنه رو دیدم اول یه دل سیر گریه کردم بعدش سوار ماشین شدم و رفتم در خونه ساقی
نه برای اینکه فراموش کنم
نه
فقط برا اینکه به حال خودم بیشتر گریه کنم
علیرضا صادقیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
1
0
من خودم شاهد بودم تو محل خودمون یک پسری بود ۷سالش بوده بدنش سیکس پک داشت دستاش عضله ای و انگار ک سالهاست بدن سازی میکنه و بدن سازی ولی اصلا اینطور نبوده و این یک ژن خاصه کافیه این تمارین ارات رو به بقیه بچها بدین ایا میتونن پشتک بزنن؟؟؟این استعداد درون بچس و خیلی ها به اشتباه میگن ورزش ذاتیه ایا بابای رونالدو یک معتاد الکلی بدبخت نبوده؟؟؟؟بعضی حرافتون درست ولی بعضیا اشتباه ارات در اینده خودش تصمیم میگیره باباش بش همه چی داده از خوش تیپی گرفته تا محبوبیت و افتخوار و هرچی دیگه
ن. مهربان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
2
1
اموزش و پرورش بچه علاوه بروظیفه دولتها، اول وظیفه پدر و مادره. وقتی یه بچه رو از روز اول در فرم صحیحی پرورش میدیم خوب این به همان فرم شکل میگیرد و بزرگ میشود. این چه چرندیاتیست که عده ای بیکار بنام روانشناس و فعال حقوق کودکو در مورد این پسر و پدرش میزنند؟ اینکه بچه رو ول کنی به امون خدا که مثلا بچه گیشو بکنه و اونطور که دلش میخواد بزرگ بشه، پس دیگه چرا این همه بودجه و وقتو سرمایه خرج اموزش کودکان و نوجوانان میکنند دولتها؟ خوب بزار همینطور برا خودشون بزرگ شن دیگه... خود نویسنده این مطلب میذاره بچه اش دلخواه خودش بقولش کودکی کنه و همینطوری بزرگ شه؟ والله من که یه بچه دارم ول کردم همینطوری بزرگ شه و اونم شب و روز سرش یا تو گوشی و تبلته یا کارتون... ارزو دارم مثل ارات بزرگش کنم ولی نه حوصله شو دارم و نه وقتشو... ازینکه این پدر تمام وقتشو گذاشته برا پسرش باید هزار افرین بهش گفت...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
0
1
طب ورزشی و این قبیل علوم ورزش سخت و حرفه ای برای خردسالان تایید نمی کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
0
2
به شما قول میدم جذب توسط لیورپول دروغه
هیچ نبوغی در کار نیست
فوتبالشو دیدم به هیچ عنوان به اندازه برخی بچه های کم سن و سالی که در کوچه و خیابون دیدم مهارت تکنیکی نداره
ایشون تنها قربانی شلوغ کاری های پدرش شده و خواهد شد.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
1
1
آرات به ما ربطی نداره...
پدرش هم هر کاری که میکنه بازم به ما ربطی نداره...
شما اگه خیلی برای بچه ها ارزش قائلید ، برید دنبال کودکان کار و هزار مشکل دیگه که برای فرزندان سرزمینم وجود داره
مشکلات بزرگ کشور رو ول کردید چسبیدید به یه بچه که چی بشه؟؟
حالا به فرض پدرش دیگه کارایی که می کرد رو انجام نده دیگه....
مشکل 1 بچه حل میشه ( تازه اگه بشه اسم این کار هارو کودک آزاری گذاشت) بعدش چی؟
برید دنبال مشکلات بزرگتر و نذارید حواشی افراد خاص بر مطالبه عموم اثر بگذاره
سحر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
1
3
من فیلماشو دیدم بچه یه بار نتونست رکورد بزنه کم مونده بود سکته کنه،هدف ورزش سلامتیه نه اینکه به هر قیمتی یه ورزشکار معروف بشی اونم تو خردسالی،خوبه که بچه استعداد داره و تو این سن به همچین جایی رسیده ولی در کنارش باید آزادیم داشته باشه و از ورزش لذت ببره نه اینکه با زور پدر و گریه ورزش کنه،یه بچه ۶ ساله طاقت این همه فشار و نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۳
0
3
خب سختگیری به اندازه موجب پیشرفت میشه ولی در مورد این پسر فکر کنم /درش سختگیری زیادی داشته و دچار کودک آزاری شده هر چند موجب پیشرفتشم شده
نظرات شما