تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۱۲ تير ۱۳۹۵

نحوه گزینش زنان برای حضور در ورزشگاه پیگیری می شود

شب گذشته بازی والیبال تیم‌های ایران و صربستان در حالی در استادیوم آزادی برگزار شد که حدود 200 نفر از تماشاگران این بازی را زنان تشکیل می‌دادند. گفته می شود این زنان به صورت گزینشی و بدون تهیه بلیت در استادیوم حضور داشتند، با این حال مشاور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به همین تعداد اندک نیز قانع شده و می‌گوید: حضور زنان در ورزشگاه حتی به صورت اندک نیز جای خوشحالی و امیدواری دارد.
رویداد۲۴- در بازی والیبال ایران -صربستان که شب گذشته از صدا و سیما پخش شد حضور بانوان در ورزشگاه آزادی جالب توجه بود و این درحالیست که در طول 10 سال گذشته تاکنون حضور و ورود بانوان برای دیدن بازی های ورزشی کاملا ممنوع بوده است و این اولین دیداری است که زنان پس از سال‌ها مجوز حضور در ورزشگاه آزادی را به دست می‌آورند.

حضور زنان در ورزشگاه آزادی در شرایطی به وقوع پیوست که فدراسیون جهانی والیبال از سال‌ گذشته اعلام کرده بود در صورتی که حضور بانوان ایرانی در ورزشگاه‌های کشور ممنوع باشد ایران از میزبانی در مسابقات لیگ جهانی محروم خواهد شد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که برای بازی والیبال ایران و صربستان امکان خرید بلیت برای بانوان فراهم نبوده و زنان حاضر در ورزشگاه به صورت گزینشی و بدون تهیه بلیت در ورزشگاه حاضر شده بودند. گفته می‌شود اکثریت بانوان از خانواده‌های بازیکنان و کارمندان وزارت ورزش و جوانان بوده‌اند و به آنان تاکید شده که به صورت متعارف و در چارچوب، بازیکنان را تشویق و شادی کنند. بر همین اساس به نظر می‌رسد حضور 200 تن از زنان در سالن 12 هزارنفری آزادی ترفند فدراسیون والیبال برای جلوگیری از خطر محرومیت ایران بوده است زیرا در هنگام پخش این بازی از تلویزیون نیز دوربین به صورت مکرر حضور بانوان در ورزشگاه را به تصویر می‌کشید.

تعداد کم بانوان در سالن‌های ورزشی جای امیدواری و خوشحالی دارد

طاهره طاهریان، مشاور معاون رئیس جمهوری در امور ورزش دختران و زنان در مورد حضور گزینشی و محدود بانوان در ورزشگاه آزادی برای دیدن بازی والیبال ایران و صربستان به خبرنگار آنا گفت: من در جریان نحوه حضور بانوان و چگونگی ثبت‌نام آنان برای دیدن بازی نیستم اما دیشب در تلویزیون دیدم که برای حضور زنان در ورزشگاه، محل خاصی را در نظر گرفته بودند و تعدادی از زنان نیز در ورزشگاه حضور داشتند زیرا چندین بار دوربین سکوی محل استقرار بانوان در ورزشگاه را نشان داد.

وی در مورد اینکه چگونه بدون بلیت فروشی فقط تعداد محدودی از زنان اجازه حضور در ورزشگاه را داشتند، اظهار کرد: باید این موضوع را از آقای داورزنی، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون والیبال پیگیری کنم. البته از قبل قرار بود که زنان ورزشکار، مربی و داور بتوانند با حضور در سالن‌های والیبال تجربه و مهارت کسب کنند.

طاهریان ادامه داد: در تصاویر دیشب هیچ چهره آشنایی از زنان ورزشکار، دارو و مربی والیبال به چشم ندیدم در حالی که من چهره‌های زنان ورزشکار را می‌شناسم بنابراین به نظر می‌رسد که ورزشکاران حرفه‌ای زن در سالن حضور نداشتند.

مشاور معاون رئیس جمهوری در امور ورزش دختران و زنان در مورد تعداد اندک زنان نیز گفت: همین تعداد کم بانوان در سالن‌های ورزشی نیز جای امیدواری و خوشحالی دارد اما من به تعداد زنان حاضر در ورزشگاه توجهی نکردم زیرا حضور همین تعداد کم علاقمندان به والیبال در ورزشگاه نیز شروع خوبی بود. قطعا همه کسانی که دوست دارند و علاقمند به دیدن بازی از نزدیک هستند باید حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: دیشب از اینکه زنان در سالن حضور دارند و می‌توانند از نزدیک بازی را دنبال کنند بسیار خوشحال شدم.

ورود زنان به ورزشگاه‌ها هیچ اشکالی از نظر شرعی ندارد

به گزارش آنا، فروردین سال گذشته شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفته بود: حضور خانواده‌ها و زنان در مسابقات والیبال در سالن‌‌های ورزشی تایید نهایی شده و این تصمیم در کمیته مشترکی با حضور نمایندگان وزارت ورزش، معاونت امور زنان ریاست جمهوری و وزارت کشور در وزارت کشور اتخاذ شده است.

مولاوردی همچنین در مصاحبه‌ با یکی از روزنامه‌ها اعلام کرده بود که شورای عالی امنیت ملی با بسته پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان و معاونت زنان ریاست جمهوری برای ورود زنان به سالن‌های ورزشی موافقت کرده است. البته جلسات متعددی در وزارت کشور در خصوص حضور تماشاگران در مسابقات والیبال برگزار شد و به تایید نهایی هم رسید، اما هنوز ابلاغ نشده است.

معاون رئیس جمهوری درامور زنان و خانواده گفته بود: ورود زنان به ورزشگاه‌ها هیچ اشکالی از نظر شرعی ندارد و باید ساز و کار لازم برای حضور زنان فراهم شود. همچنین پس از آنکه ممانعت از حضور زنان برای تماشای مسابقه‌های والیبال با اعتراض شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده رو به رو شد، حسن روحانی، رئیس جمهوری دستور پیگیری و بررسی این موضوع را صادر کرد.

مولاوردی گفته بود: فعلا قرار است سازو کارهای لازم برای حضور زنان در استادیوم های والیبال فراهم شود البته این سازو کارها برای اجرا هنوز ابلاغ نشده و مقدمات اجرایی شدن آن در حال فراهم شدن است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفته بود: کمیته مشترکی بین معاونت امور زنان و خانواده و وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده است و آیین نامه جامعی را برای حضور خانواده‌ها و زنان در ورزشگاه‌ها به «شورای عالی امنیت ملی» فرستاده‌ایم، اما این آیین نامه هنوز در دستور بررسی این شورا قرار نگرفته است.

علی‌رغم اینکه زنان سایر کشورها می‌توانند در هنگام برگزاری مسابقه‌های بین المللی در ورزشگاه‌های ایران حضور یابند اما زنان ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارند و طبق قانون‌های جهانی نیز جلوگیری از ورود خانم‌ها به ورزشگاه‌ها ممنوع است.

منبع: آنا
نظرات شما