طرز تهیه ساندویچ کباب تابهای
ساندویچ کباب تابه از ساندویجهای لذیذ و مقوی ایرانی میباشد که این ساندویج خوشمزه خانگی طرفداران زیادی دارد.
رویداد۲۴ ساندویچ کباب تابهای یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و محبوب خانگی است که علاوه بر طعمهای متنوعی که دارد دستور پخت آسانی هم دارد.
مواد لازم:
نان باگت: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
قارچ: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای:۱ عدد
سیر: ۱ حبه
جعفری:چند برگ
پنیر گودا ورقهای:۲ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور پخت ساندویچ کباب تابهای
برای شروع ابتدا پیاز را پوست بگیرید و پس از شستن با رنده ریز رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب تابهای
سپس با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. به مقدار مناسب نمک و فلفل هم به مایه گوشت بیفزایید و آنها را با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
سپس کف تابهای نچسب که مناسب با حجم مواد باشد مایه گوشت را پهن کنید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب گوشت کشیده شودو وقتی کباب خودش را گرفت آنرا با کارد به صورت طولی برش بزنید. حالا کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا کباب سرخ شود. وقتی یک طرف کباب سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
در این فاصله قارچها را بشویید و خرد کنید فلفل دلمهای و گوجه فرنگیها را هم بشویید و خرد کنید.
سپس قارچهای خرد شده را به همراه پودر آویشن، پودر سیر، فلفل و کمی نمک در مقداری روغن تفت دهید. حرارت را بالا ببرید تا قارچها آب نیندازد و کمی سرخ شود.
وقتی قارچها سرخ شدند، آنها را از داخل تابه خارج کنید و مقدار دیگری روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ایها را داخل آن تفت دهید. بعد از کمی نرم شدن فلفلها آنها را نیز از تابه خارج کنید و در نهایت گوجههای خرد شده را داخل تابه تفت دهید. بعد از نرم شدن گوجهها، فلفلهای تفت خرده را به گوجه اضافه کنید و روی آنها کمی فلفل، پودر سیر و نمک بپاشید.
بعد از اتمام این مراحل نان باگت را باز کنید و داخل آن به ترتیب مقداری از سس گوجه و فلفل دلمهای، بعد کباب سرخ شده و در ادامه قارچ سرخ شده به همراه کمی جعفری ساطوری شده و پنیر گودا قرار دهید و داخل تابهای بدون روغن، نانها را روی حرارت قرار دهید.
کمی بعد ساندویجها را با فویل یا کاغذ ساندویجی بپوشانید و جسم سنگینی مانند قابلمه را روی ساندویجها قرار دهید تا حالت پرس پیدا کنند.
نکته:
دقت کنید که فلفل دلمه ایها را خیلی تفت ندهید، چون باعث تلخی آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب تابهای
سپس با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. به مقدار مناسب نمک و فلفل هم به مایه گوشت بیفزایید و آنها را با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
سپس کف تابهای نچسب که مناسب با حجم مواد باشد مایه گوشت را پهن کنید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب گوشت کشیده شودو وقتی کباب خودش را گرفت آنرا با کارد به صورت طولی برش بزنید. حالا کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا کباب سرخ شود. وقتی یک طرف کباب سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
در این فاصله قارچها را بشویید و خرد کنید فلفل دلمهای و گوجه فرنگیها را هم بشویید و خرد کنید.
سپس قارچهای خرد شده را به همراه پودر آویشن، پودر سیر، فلفل و کمی نمک در مقداری روغن تفت دهید. حرارت را بالا ببرید تا قارچها آب نیندازد و کمی سرخ شود.
وقتی قارچها سرخ شدند، آنها را از داخل تابه خارج کنید و مقدار دیگری روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ایها را داخل آن تفت دهید. بعد از کمی نرم شدن فلفلها آنها را نیز از تابه خارج کنید و در نهایت گوجههای خرد شده را داخل تابه تفت دهید. بعد از نرم شدن گوجهها، فلفلهای تفت خرده را به گوجه اضافه کنید و روی آنها کمی فلفل، پودر سیر و نمک بپاشید.
بعد از اتمام این مراحل نان باگت را باز کنید و داخل آن به ترتیب مقداری از سس گوجه و فلفل دلمهای، بعد کباب سرخ شده و در ادامه قارچ سرخ شده به همراه کمی جعفری ساطوری شده و پنیر گودا قرار دهید و داخل تابهای بدون روغن، نانها را روی حرارت قرار دهید.
کمی بعد ساندویجها را با فویل یا کاغذ ساندویجی بپوشانید و جسم سنگینی مانند قابلمه را روی ساندویجها قرار دهید تا حالت پرس پیدا کنند.
نکته:
دقت کنید که فلفل دلمه ایها را خیلی تفت ندهید، چون باعث تلخی آن میشود.
منبع: نمناک
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط