طرز تهیه همبرگر خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی
همبرگر جز غذاهای فست فودی میباشد که طرفداران زیادی دارد و با رعایت نکات این دستور تهیه میتوانید “همبرگر” خانگی ساده و خوشمزه را تهیه کنید.
رویداد۲۴ همبرگر یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای فست فودی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود ما در نمناک تلاش کردیم دستور تهیه متداول همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای برگر پفکی:
مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر میباشد و برای نفرات بیشتر و کمتر مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.
گوشت گوساله همراه با چربی: ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
پنیر چدار رنده شده:۵۰ گرم
پنیر پارمزان:۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر:۱ قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری:۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز:۴ عدد ۳۰ گرمی
نمک و فلفل سیاه:از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شده:کمی
کاهو:برای سرو
گوجه:برای سرو
نان برگر:به اندازه لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی:
مرحله اول
پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.
مرحله دوم
در این مرحله گوشتها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند.
مرحله سوم
در این مرحله مایه گوشتی را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویهها را به آن اضافه نمایید.
مرحله چهارم
در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل دستگاه برگر ساز قرار داده و به آنها شکل دهید.
مرحله پنجم
تابه نسوزی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس برگرها را بچنید و سرخ نمایید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر برگر هم سرخ شده و گوشت بخوبی بپزد. برگرهای سرخ شده را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تهیه همبرگر خانگی:
استفاده از پودر سوخاری برای این است که از منسجم شدن گوشت جلوگیری میکند و نمیگذارد گوشت لاستیکی شود و بهپف کردن گوشت کمک میکند، اما در مصرف آن زیاده روی نکنید که برگر را خراب میکند.
اگر میخواهید گوشت شما مزه بسیار عالی بگیرید بهتر است گوشت ۱ روز در داخل یخچال استراحت کند.
میتوانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید.
همبرگر رستورانی بدون هیچ مواد دیگری مانند آرد، تخم مرغ و.. درست میشود و اگر از این مواد استفاده کنید همبرگر به کباب تابهای تبدیل میشود.
سعی کنید ازگوشت تازه استفاده کنید.
تهیه سس مخصوص بسته به ذائقه هر فرد متفاوت میباشد، ولی میتوانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس نیز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد همبرگر
همبرگر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
همبرگر را میتوانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
مواد لازم برای برگر پفکی:
مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر میباشد و برای نفرات بیشتر و کمتر مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.
گوشت گوساله همراه با چربی: ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
پنیر چدار رنده شده:۵۰ گرم
پنیر پارمزان:۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر:۱ قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری:۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز:۴ عدد ۳۰ گرمی
نمک و فلفل سیاه:از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شده:کمی
کاهو:برای سرو
گوجه:برای سرو
نان برگر:به اندازه لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی:
مرحله اول
پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.
مرحله دوم
در این مرحله گوشتها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند.
مرحله سوم
در این مرحله مایه گوشتی را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویهها را به آن اضافه نمایید.
مرحله چهارم
در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل دستگاه برگر ساز قرار داده و به آنها شکل دهید.
مرحله پنجم
تابه نسوزی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس برگرها را بچنید و سرخ نمایید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر برگر هم سرخ شده و گوشت بخوبی بپزد. برگرهای سرخ شده را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تهیه همبرگر خانگی:
استفاده از پودر سوخاری برای این است که از منسجم شدن گوشت جلوگیری میکند و نمیگذارد گوشت لاستیکی شود و بهپف کردن گوشت کمک میکند، اما در مصرف آن زیاده روی نکنید که برگر را خراب میکند.
اگر میخواهید گوشت شما مزه بسیار عالی بگیرید بهتر است گوشت ۱ روز در داخل یخچال استراحت کند.
میتوانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید.
همبرگر رستورانی بدون هیچ مواد دیگری مانند آرد، تخم مرغ و.. درست میشود و اگر از این مواد استفاده کنید همبرگر به کباب تابهای تبدیل میشود.
سعی کنید ازگوشت تازه استفاده کنید.
تهیه سس مخصوص بسته به ذائقه هر فرد متفاوت میباشد، ولی میتوانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس نیز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد همبرگر
همبرگر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
همبرگر را میتوانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.