تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱

کاشت ناخن برای زنان باردار خطرناک است؟

کاشت ناخن این روزها بسیار مرسوم و رایج شده است به‌گونه‌ای که معمولا خانم‌ها را با این مدل ناخن‌ها می‌بینیم و کمتر کسیست که از آن استفاده نکند اما آیا این کار برای زنان باردار هم درست و علمیست؟ آیا کاشت ناخن برای زنان باردار بی‌خطر است و به جنین آن‌ها آسیبی وارد نمی‌کند؟

کاشت ناخن برای زنان باردار خطرناک است؟

رویداد۲۴ داشتن ناخن‌هایی بلند و زیبا در داشتن دستانی زیبا تاثیر بسیار زیادی دارد به همین دلیل بسیاری از خانم‌ها حتی اگر خود ناخن‌های خوبی داشته باشند ترجیح می‌دهند از این روش استفاده کنند و ناخن‌های خود را به شکلی مصنوعی درست کنند چراکه ناخن‌های طبیعی هراندازه هم زیبا باشند به دلیل انواع کار‌های روزانه ممکن است بشکنند و ظاهر جالبی نداشته باشند، اما ناخن‌های مصنوعی دربرابر آسیب‌های بیرونی مقاومند و به سادگی با هر چیزی نمی‌شکنند و ظاهر خود را از دست نمی‌دهند.

اما آیا به‌راستی کاشتن ناخن برای همه به‌ویژه زنان باردار هم مناسب و بی‌خطر است؟ درست است که داشتن ظاهری زیبا جذابیت شما را چندبرابر می‌کند، اما آیا ارزش آسیب‌زدن به جنین را دارد؟

کاشت ناخن ترکیب ساده‌ای از مایع و پودر است که روی ناخن طبیعی گذاشته می‌شود. همچنین استفاده و کاربرد ناخن‌های مصنوعی اکریلیک بسیار ساده و آسان است و هر کسی می‌تواند از آن‌ها استفاده کند.

به گزارش جامعه ۲۴، در مورد ناخن مصنوعی و کاشت آن روی ناخن طبیعی در میان زنان به‌ویژه زنان باردار پژوهش‌هایی انجام شده است، اما هیچ‌یک نتوانسته‌اند به نتایج قطعی درباره خطرات احتمالی آن برسند، اما با این حال نکات ایمنی خاصی وجود دارد که شاید بخواهید از آن‌ها آگاه شوید و رعایتشان کنید.

توصیه‌هایی برای خانم های باردار برای کاشت ناخن

در این‌جا توصیه‌هایی برای انجام کاشت ناخن برای شما داریم که بهتر است آن‌ها را رعایت کنید:

آرایشگاه معتبر پیدا کنید

بهتر است برای انجام هر کار آرایشی خود را به دست هر آرایشگری به ازای پول کمتر نسپارید. آرایشگاهی را گزینش کنید که دارای اصول بهداشتی مناسب باشد و از مواد استاندارد استفاده کند و هم‌چنین تهویه مطبوع خوبی داشته باشد.

دقت داشته باشید در کاشت ناخن به هنگام ترکیب مواد، گازی به وجود می‌آید که ممکن است برای جنین مضر باشند بنابراین از استنشاق آن‌ها خودداری کنید.

تلاش کنید در سه ماه نخست بارداری کاشت ناخن انجام ندهید این‌گونه می‌توانید خود و جنینتان را از آسیب‌ها و عوارض جانبی احتمالی دور کنید.

درطی روند ترمیم ناخن بعد از رشد چند هفته‌ای ناخن ها، شما در معرض همان عوامل و شرایط موجود در حین کاشت ناخن قرار می‌گیرید، بنابراین لازم است تمامی نکات احتیاطی را در طی ترمیم ناخن‌ها نیز مدنظر قرار دهید.

عوارض کاشت ناخن در دوران بارداری

جنین در بدن مادر درحال رشد و تکامل سلولیست و هر عامل شیمیایی می‌تواند روی این فرایند تاثیر منفی بگذارد. در این دوران مادر بهتر است خود را تا جای ممکن از محیط‌ها و مواد پرخطر دور کند تا تن‌درستی خود و جنینش مورد تهاجم و خطر قرار نگیرد.

برخی شواهد نشان می‌دهند قرار گرفتن در فضایی که میزان تراکم استون در آنجا بسیار زیاد است، احتمال خطر سقط جنین را نیز افزایش می‌دهد گرچه هنوز مدارک کافی در مورد غلظت استون آسیب رسان در دوران بارداری در دسترس نیست؛ بنابراین شرط عقل و خرد این است که خطر نکنیم و تا می‌توانیم خود را از این محیط‌ها دور نگه داریم به‌ویژه این‌که با کاشت ناخن هر ماه باید خود و بدن و جنین را در چنین فضا‌هایی با این‌گونه حلال‌ها قرار دهیم.

برخی بر این باورند که اگر بار‌ها در معرض حلال‌های مورد استفاده در کاشت ناخن قرار بگیرید، روی رشد جنین تاثیر گذاشته و احتمال تاخیر در رشد و ناتوانی در یادگیری افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل این‌که ناخن اکرلیک طبیعی نیست احتمال افزایش خطر عفونت‌های باکتریایی و قارچی نیز افزایش پیدا می‌کند.

شاید شما یک بار بخواهید بچه‌دار شوید پس بهتر است در این ۹ ماه تمام هم خود را به کار گیرید تا خود را در معرض حتی کوچک‌ترین خطرات هم قرار ندهید.


بیشتربخوانید: فواید ورزش‌های قدرتی برای بدن


استفاده از ژلیش ناخن و لاک پاک کن در دوران بارداری

شاید تاکنون درباره استفاده از لاک پاک‌کن یا مواد ژلیش گزارش و پژوهشی ارائه نشده باشد، اما به‌هرروی ما می‌دانیم که مواد شیمیایی به کاررفته در این مواد برای بدن مضر است و می‌تواند آثار بسیار جبران‌ناپذیری برجای بگذارد. ممکن است بگویید افرادی را می‌شناسید که در دوران بارداری مدام از این مواد استفاده کرده‌اند و دچار هیچ مشکلی هم نشده‌اند، اما باید بدانید انسان‌ها و واکنششان نسبت به عوامل بیرونی متفاوت است پس نباید خود را با دیگری مقایسه کرد.

استفاده از لاک ناخن در بارداری

به نظر نمی‌رسد استفاده گاه و بی‌گاه از لاک ناخن با وجود شیمیایی بودن آن تاثیر چندانی روی تن‌درستی و سلامت مادر یا جنین داشته باشد. هیچ پژوهشی در خصوص اثر لاک ناخن بر توانایی تولید مثل بانوانی که با این ماده کار می‌کنند، در دست نیست، اما به هنگام کار با این محصولات احتمال استنشاق و مواجهه با اجزای فرار آن وجود دارد پس باید در مورد این موضوع مراقب بود.

همان‌گونه‌که اشاره کردیم میزان تاثیر افراد با محصولات ناخن و مواد شیمیایی موجود در آن متفاوت است و به عواملی مانند تهویه محیط، دقتی که هنگام مصرف صورت می‌گیرد و نیز عادت‌های رفتاری فرد مانند جویدن ناخن بستگی دارد.

اگر می‌خواهید در بارداری از لاک ناخن استفاده کنید، این نکات را رعایت کنید و به یاد داشته باشید:

به گزارش جامعه ۲۴، هنگامی‌که می‌خواهید از لاک استفاده کنید بهتر است در جایی باشید که تهویه مناسب دارد. شما می‌توانید این کار را در کنار پنجره و یا دری که باز است انجام دهید. با این کار کمتر بوی آن را استشمام می‌کنید و در معرض مواد شیمیایی آن قرار می‌گیرید.

دقت داشته باشید برای لاک از برند‌های معتبر با تاریخ مصرف مناسب استفاده کنید این‌گونه با یک بار زدن لاک تمام ناخنتان پوشش داده می‌شود و از خطرات احتمالی آن دور خواهید ماند.

پس از لاک زدن، دست‌ها را با فاصله از بدن بگیرید تا در فضای باز خشک شود، از فوت کردن و استنشاق بخارات آن دوری کنید.

هنگام استفاده از لاک پاک کن نیز این موارد را در نظر داشته باشید.

پس از پاک‌کردن ناخن‌ها دست‌های خود را به‌خوبی با آب و صابون بشویید تا تمامی مواد مضر از دستتان شسته و پاک شود.

منبع: جامعه 24
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اخبار سلامت
نظرات شما