تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

چرا هزینه فرزندآوری دیگران را باید مشترکان پرمصرف آب بدهند؟

عوارض اخذ شده از مشترکان بدمصرف که باید برای ترویج فرهنگ صرفه جویی آب هزینه شود، صرف افزایش جمعیت می‌شود که مقوله‌ای کاملاً جداست و نباید هزینه آن را از جیب سایر اقشار جامعه گرفت.

چرا هزینه فرزندآوری دیگران را باید مشترکان پرمصرف آب بدهند؟

رویداد۲۴ روزنامه اطلاعات نوشت: مجلس شورای اسلامی در اقدامی عجیب وزارت نیرو را مکلف کرده تا از تمامی مشترکانی که بیشتر از الگوی مصوب آب مصرف کنند، عوارضی برای کمک به جوانی جمعیت و فرزنددار شدن دیگران اخذ کرده و مبالغ دریافتی را به حساب خزانه داری کل واریز کند تا صرف تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری بیشتر شود.

عوارض اخذ شده از مشترکان بدمصرف که باید برای ترویج فرهنگ صرفه جویی آب هزینه شود، صرف افزایش جمعیت می‌شود که مقوله‌ای کاملاً جداست و نباید هزینه آن را از جیب سایر اقشار جامعه گرفت.

روزنامه اطلاعات نوشت: مجلس شورای اسلامی در اقدامی عجیب وزارت نیرو را مکلف کرده تا از تمامی مشترکانی که بیشتر از الگوی مصوب آب مصرف کنند، عوارضی برای کمک به جوانی جمعیت و فرزنددار شدن دیگران اخذ کرده و مبالغ دریافتی را به حساب خزانه داری کل واریز کند تا صرف تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری بیشتر شود.

دولت در حالی زوجین جوان را به فرزندآوری و جوانی جمعیت ترغیب می‌کند که هزینه مشوق‌های این حوزه را از سایر مردم می‌گیرد.

مجلس شورای اسلامی در اقدامی عجیب وزارت نیرو را مکلف کرده تا از تمامی مشترکانی که بیشتر از الگوی مصوب آب مصرف کنند، عوارضی برای کمک به جوانی جمعیت و فرزنددار شدن دیگران اخذ کرده و مبالغ دریافتی را به حساب خزانه داری کل واریز کند تا صرف تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری بیشتر شود.

بر اساس بند «ر» تبصره یک ماده ۷۲ قانون جوانی جمعیت،۱۰۰ درصد درآمد حاصل از افزایش هزار ریال (۱۰۰ تومانی) به ازای هر متر مکعب فروش آب شرب شهری مشترکان پرمصرف آب، باید از طریق شرکت‌های آبفای شهری به حساب خزانه واریز شود.

در واقع عوارض اخذ شده از مشترکان بدمصرف که باید برای ترویج فرهنگ صرفه جویی آب هزینه شود، صرف افزایش جمعیت می‌شود که مقوله‌ای کاملاً جداست و نباید هزینه آن را از جیب سایر اقشار جامعه گرفت.

بدتر آنکه قوه مقننه وانمود می‌کند منابع مالی فرزندآوری خانواده‌ها را در بودجه دولت تأمین کرده است، ولی دولت را مُقَیّد کرده هزینه کمک به جوانی جمعیت را از خانواده‌هایی بگیرد که هیچ مسئولیتی در مورد فرزندآوری دیگران ندارند. این نوع قانونگذاری که ضایع کننده حقوق عموم مردم و بر خلاف موازین شرعی است، یادآور این ضرب المثل است که: “خرج که از کیسه مهمان بود، حاتم طاعی شدن آسان بود”

نمایندگان مجلس شورای اسلامی اگر واقعا دغدغه جوانی جمعیت کشور را دارند، باید قوانین کشور را در مسیر تسهیل ازدواج جوانان، حمایت یارانه‌ای از خانواده‌های پرجمعیت و کاهش هزینه‌های معیشتی مردم تغییر دهند، نه اینکه با بالابردن مخارج زندگی عامه مردم، ژست حامی فرزندآوری به خود گرفته و مخارج افزایش عائله یک گروه را از جیب گروهی دیگر تأمین کنند.

منبع: روزنامه اطلاعات

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: فرزندآوری
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
Jam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۵
1
2
این سئوال جوابش مشخصه همانطور که هزینه خوشگذرانی انگل زاده های آقایون و همچنبن خودشون را در این مدت ...سال مردم دادند، هزینه فرزندآوری دیگران رو روی قبض آب بقیه مردم کشیدن که اصلا چیزی حساب نمیشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۵
0
1
اره دیگه مثل قرعه کشی خودرو که با دادن سهمیه به زنان و مادران، شانس افراد عادی که نیاز مبرم به خودرو دارند رو از بین میبرن. ما که راضی نیستیم. از بچه هاتون خیر نبینید
آذربایجانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۵
0
2
هزینه هم صرف جیب اقا زاده ها و نهایتا نصب چند بیلبورد تبلیغاتی در سطح شهرها به جهت تشویق به فرزند بیشتر میشه چیزی که قبلا با تابلوهای دو بچه کافیست میدیدیم به نظر میرسه دولت برای افزایش جمعیت در امور داخلی خانواده ها دخالت میکنه
نظرات شما