تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۲ دی ۱۴۰۲

روش کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی؛ خوردن زودهنگام وعده‌های غذایی موثر است!

بنا به گفته محققان خوردن زودهنگام تمام وعده‌های غذایی می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی کمک کند.

وعده غذایی

رویداد۲۴ به نوشته نشریه پزشکی مدیکال نیوز تودی و بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شده است، اگر شما اولین وعده غذایی خود یعنی صبحانه را قبل از ساعت ۸ صبح و آخرین وعده یعنی شام را قبل از ساعت ۹ شب میل کنید، گام مهمی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی برداشته‌اید. به گفته محققان، این کاهش خطر در زنان بیشتر از مردان است.

محققان داده‌های ۱۰۳ هزار و ۳۰۰ بزرگسال با میانگین سنی ۴۲ سال را  بررسی کرده‌ و در طول مطالعه یافته‌های زیر را در ارتباط با زمان‌بندی وعده‌های غذایی بین ۸ صبح تا ۹ شب مشاهده کردند.


بیشتر بخوانید: کمبود این ویتامین سبب افسردگی می‌شود


 به تعویق انداختن اولین وعده غذایی در روز، با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی همراه بود.

هر ساعت تاخیر اضافی با افزایش ۶ درصدی بیماری عروق مغزی همراه بود.

خوردن آخرین وعده غذایی، بعد از ساعت ۹ شب، نسبت به قبل از ساعت ۸، با افزایش ۲۸ درصدی خطر ابتلا به بیماری عروق مغزی همراه بود.

کارشناسان توانایی بدن برای سوزاندن کالری و تنظیم اشتها را با ریتم شبانه‌روزی بدن مرتبط می‌دانند.

ریتم‌های شبانه‌روزی از یک چرخه ۲۴ ساعته پیروی می‌کنند که زمان‌بندی فیزیولوژی، متابولیسم و رفتار را تنظیم می‌کند. زمانی که وعده‌های غذایی با ساعت بدن شما مطابقت ندارد، این امر ممکن است هورمون‌های ذخیره‌کننده چربی را افزایش دهد و باعث افزایش وزن و افزایش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی شود.

محققان پیشنهاد می‌کنند که آخرین وعده غذایی روز حداکثر تا ساعت ۸ شب و اولین وعده غذایی تا ساعت ۸ صبح دریافت شده باشد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حوزه سلامت
نظرات شما