آیا شیعیان بومی بانکوک میثم مطیعی را به تایلند دعوت کردهاند؟ | همه آنچه باید درباره تورهای جهانی مداح معروف بدانید
رویداد۲۴| لیلا فرهادی: میثم مطیعی با مداحی علیه حسن روحانی به شهرت رسید و موفق شد نه تنها به یک مداح معروف و محبوب برای بسیاری از نهادهای فرهنگی حاکمیتی بدل شود، بلکه در دوران ریاست جمهوری ابراهینم رئیسی، کرسی استادی در دانشگاه امام صادق را هم کسب کرد. ویدیوی منتشرشده در شبکههای اجتمالی نشان میدهد که روز یکشنبه میثم مطیعی، مداح، وارد فرودگاه بانکوک شده است. برخی رسانه از جمله خبرگزاری فارس، رسانه نزدیک به سپاه گفته اند که او به دعوت «شیعیان بومی بانکوک» و با هدف «تقویت پیوندهای فرهنگی و مذهبی میان شیعیان سراسر جهان و ایجاد فضایی معنوی» به تایلند رفته و قرار است در «امامباره بانکوک» و «دیگر شهرها» مداحی کند.
رویداد۲۴ در این گزارش نحوه اعزام مبلغان و مداحان در مناسبتهای مذهبی به کشورهای خارجی بررسی کرده و توضیح میدهد چرا دعوت «شیعیان بومی» از مداحان، عبارت دقیقی نیست.
آیا شیعیان بومی بانکوک میثم مطیعی را به تایلند دعوت کردهاند؟
موضوع سفرهای خارجی میثم مطیعی برای مداحی، یک داستان تکراری است. او دستکم چندین سفر مشابه به اروپا داشته که با هدف مشابهی انجام شده و توسط خودش یا دوستانش رسانهای شده است. اسفند ماه سال ۱۳۹۶ مطیعی در مراسم عزاداری ایام فاطمیه برای مداحی به هلند، بلژیک و آلمان سفر کرده بود. خبرگزاری دانشجو گفته بود او در «مرکز ثقلین» هلند مداحی کرده است. خبرگزاری تسنیم هم در آن سال گفته بود سفر مطیعی در چارچوب برنامههای «انجمن اربعین اروپا» در ایام فاطمیه انجام شده و علاوه بر مطیعی، علی محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه هم در این سفر به عنوان سخنران همراه او بوده است.
در بروکسل بلژیک نیز «بنیاد اهل بیت» میزبان میثم مطیعی و علی محمدی در ایام فاطمیه سال ۱۳۹۶ بوده است.
پوستر تور هلند-بلژیک میثم مطیعی در ایام فاطمیه ۱۳۹۶
بهمن ۱۳۹۷ میثم مطیعی یک تور اروپایی دیگر برای مداحی برگزار کرد که بسیاری از کشورهای اروپایی از ایتالیا تا آلمان، هلند، پرتغال و فرانسه را در بر میگرفت.
جزییات تور دور اروپای میثم مطیعی در بهمن ۱۳۹۷
در پرتغال، مرکز اسلامی آل یاسین، در ایتالیا مرکز اسلامی امام مهدی، در آلمان مرکز امام رضا و بنیاد اهلبیت، در هلند مرکز ثقلین، در فرانسه انجمن اسلامی الغدیر و النور میزبان میثم مطیعی بودند و همه این برنامهها به مداحی او در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در نوفل لوشاتو فرانسه ختم شده بود.
این بار نیز سفر مطیعی به تایلند مشابه همان سفرها به اروپاست. به گزارش رسانهها او در این دیدار از «حوزه علمیه خواهران بانکوک» بازدید کرده و به مناسبت سوگواری رسول اکرم در «امامباره بانکوک» مداحی کرده است. در تصاویر بازدیدهای میثم مطیعی، مهدی زارع بیعیب، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند هم حضور دارد.
ردیف دوم از چپ: سید هبتالله صدرالسادات مدیر منطقهای جامعهالمصطفی، مهدی زارع بیعیب رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ناصرالدین حیدری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند
نماز جماعت مقامات جمهوری اسلامی در تایلند در حیاط محل نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در بانکوک، پایتخت تایلند
یکی از تصاویر، میثم مطیعی را در صف نماز جماعت در یک فضای باز نشان میدهد. این فضای باز در واقع حیاط محل نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در بانکوک تایلند است و یکی از حاضران در صف نخست هم سید هبتالله صدرالسادات مدیر منطقهای جامعه المصطفی در تایلند است. دیدار او از حوزه علمیه خواهران بانکوک هم در واقع بازدیدی از بخش آموزشی زنان در جامعهالمصطفی است.
عکس دستهجمعی میثم مطیعی با بخش خواهران جامعه المصطفی در حیاط نمایندگی این نهاد در بانکوک
تصاویر سفر مطیعی به تایلند در صفحه فیس بوک رسمی جامعهالمصطفی، شعبه تایلند منتشر شده است. در مراسم سالگرد رحلت پیامبر که میثم مطیعی در آن مداحی کرده، چهره ناصرالدین حیدری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند هم دیده میشود.
حضور حیدری سفیر ایران در تایلند در کنار زارع در مراسم سوگواری رحلت پیامبر با سخنرانی رئیس جامعه المصطفی و مداحی میثم مطیعی
مداحی میثم مطیعی در بانکوک و محل نمایندگی جامعه المصطفی در تایلند
مراکزی که میثم مطیعی در سفر به اقصی نقاط جهان در آنها مداحی میکند، چه مراکزی هستند؟
آنچه در مورد سفر به تایلند روشن است این است که میزبان مطیعی جامعه المصطفی العالمیه و رایزنی فرهنگی ایران در تایلند هستند. جامعه المصطفی العالمیه، یکی از نهادهای مذهبی است که ردیف بودجه مستقلی دارد. این نهاد، در سال ۱۴۰۲، رقمی معادل یک هزار و ۱۷ میلیارد تومان بودجه مصوب داشته است؛ برای سال ۱۴۰۳، بودجه این مرکز با افزایش ۴۰ درصدی به یک هزار و ۲۲۶ میلیارد تومان رسید. رایزنیهای فرهنگی ایران در خارج از کشور نیز یکی از نهادهای رسمی جمهوری اسلامی است که نماینده آن توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نهاد زیرمجموعه وزارت ارشاد انتخاب میشود.
در مورد سفر مطیعی به اروپا در سالهای ۱۳۹۶ و ۹۷ هم شرایط به همین منوال بوده است. مرکز ثقلین در لاهه هلند که گفته میشود توسط شیعیان ترکیهای مقیم هلند ایجاد شده، سال ۱۳۹۵ با حضور آقای جهانگیری سفیر وقت جمهوری اسلامی ایران در لاهه و حجهالاسلام و المسلمین مهدوی مهر جانشین رئیس وقت جامعه المصطفی (ص) افتتاح شد. این مرکز به طور مکرر در چندین سال متوالی محل برگزاری مراسم سالگرد ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی در لاهه با میزبانی سفارت جمهوری اسلامی ایران بوده است. مراسم «یادبود و سوگواری جمعی ازمردم لاهه در روز شهادت رئیس جمهور و همراهان» نیز در همین مرکز برگزار شده است. برای آشنایی با ارتباط این مرکز با سفارت کافیست نام «مرکز ثقلین» را در سایت رسمی سفارت ایران در هلند جستجو کنید.
رئیس انجمن اربعین اروپا که ترتیب سفر سال ۱۳۹۶ مطیعی به هلند و بلژیک را داده بود در یک گفتگوی رسانهای در سال ۱۴۰۱ گفته بود «برخی مسئولان در اروپا سنگاندازیهایی میکردند، بهطوری که اگر متوجه میشدند اقدامی بهطور مستقیم یا غیرمستقیم با نظام جمهوری اسلامی مرتبط است، مخالفتشان با فعالیتها بیشتر میشد.»
انجمن اسلامی الغدیر در پاریس، بنیاد اهل بیت در بروکسل و مرکز اسلامی المهدی در رم، همگی مراکزیاند که به گونهای با نمایندگیهای ایران در کشورهای مختلف در ارتباطند و قرائت جمهوری اسلامی ایران از تشیع بخش مهمی از آموزشهای این مراکز در اروپاست. برای درک این ارتباط هم کافیست به نوع انتشار اخبار این مراکز در رسانههای رسمی دولتی ایران از جمله خبرگزاری ایرنا، العالم و خبرگزاریهای رسمی حوزه علمیه و بنیاد جهانی اهل بیت رجوع کنید.
رسانهایشدن ارتباط هریک از این مراکز با جمهوری اسلامی ایران میتواند برای مجوزهای آنها خطرآفرین باشد و به همین دلیل اکثر این مراکز در اساسنامههای خود به «مستقل بودنشان» تاکید کردهاند. اتفاقی که برای مرکز اسلامی هامبورگ در هفتههای اخیر افتاده همان چیزی است که مراکز مشابه از آن اجتناب میکنند. مرکز اسلامی هامبورگ به تازگی به اتهام ارتباط با نهادهای رسمی ایران در آلمان بسته شده و رئیس آن از کشور اخراج شده است.
بیشتر بخوانید:
مداحان مشهور چگونه شناخته میشوند؟/ از دستبوسی رئیسی تا هفتتیرکشی در خیابان
ظهور هیاتهای عامه پسند به جای سنتی/ مداحیهای سیاسی و اجتماعی چگونه جای روضههای مذهبی را گرفت؟
آیا هزینه سفر مداحان و سخنرانها از جیب خودشان است؟
آنچه در مورد سفر مداحان و سخنرانان در مناسبتهای مذهبی خاص اهمیت پیدا میکند، هزینه نسبتا بالای سفر به کشورهای خارجی، اسکان و حقوق آنها در مدت حضورشان در این کشورهاست.
در این مورد یک رویه قانونی مشخص وجود دارد. روند اعزام مبلغ، مداح و سخنران باید به طور قانونی از طریق نهادهای مادر از جمله وزارت ارشاد و سازمان فرهنگ و تبلیغات اسلامی انجام شود، اما نهادهای دیگر هم دستی بر آتش دارند. چندین نهاد فرهنگی دیگر از جمله حوزه علمیه قم، وزارت ارشاد و رایزنیهای فرهنگی ایران در خارج از کشور و همچنین جامعه المصطفی العالمیه هر ساله اقدام به اعزام مبلغ به خارج از کشور میکنند.
مهرماه سال ۱۴۰۰ در اولین سال ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی، سایت خبری فارس، وابسته به نهادهای نظامی گزارشی درباره عملکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نوشت و گفت این سازمان «با وجود هزینههای بالایی که روی دست کشور گذاشته» دستاورد قابل توجهی نداشته و به همین علت سایر نهادها از جمله «جامعه المصطفی» برای کاستیهای برنامههای فرهنگی ایران در خارج از کشور دست به کار شدهاند.
حتی سال ۱۳۹۶ رئیس کانون مداحان نیز از اعزام مداح و شعرای آیینی به خارج از کشور خبر داده بود.
محمد حسین ملکزاده، از اساتید حوزه علمیه که خود یکی از همین مبلغان اعزامی در خارج از کشور بوده در خرداد ماه ۱۳۹۶ به خبرگزاری مهر گفته «در هر مقطعی از مقاطع انقلاب مرکز، نهاد یا گروههایی برای اعزام مبلغ به خارج از کشور شکل گرفت. در ابتدای دهه ۶۰ معاونت بینالملل سازمان تبلیغات اسلامی مبلغ به خارج اعزام میکرده است. مراکز رسمی متولی این کار متعدد بودهاند مثلا در مقطعی مجمع جهانی اهل بیت (ع) مبلغ اعزام میکرده، سازمان مدارس خارج از کشور هم. مراکز دیگری هم بودهاند. در ایام دهه فجر نهادهای رسمی کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارت خارجه مبلغین را به کشورهای مختلف میفرستادند تا جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی را و اسلام و تشیع را معرفی کنند.».
اما در نهایت ملکزاده هم میگوید قرار به این شد که پراکندهکاریها تمام شود و مرکزی به نام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شکل بگیرد و کارهای فرهنگی اسلامی تبلیغی خارج از کشور در این سازمان متمرکز شود. این سازمان با ادغام چند مرکز دیگر شکل گرفت. ازجمله بخش بینالملل سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت امور خارجه، مجمع جهانی اهل بیت.
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هر سال در مناسبتهای خاص از جمله سه دهه محرم و صفر، ایام فاطمیه و روزهای سوگواری شهادت ائمه اقدام به اعزام سخنران و مداح به خارج از کشور میکند.
برای این منظور نیز دولت، هزینههایی از جمله هزینه ویزا، بلیط، اسکان و حق ماموریت مبلغان را پرداخت میکند. بخشی از این هزینهها به طور طبیعی در مناسبتهای مذهبی مانند محرم و صفر میتواند از طریق نذورات مردم ساکن در کشورهای میزبان پرداخت شود. در میان افرادی که برای سخنرانی یا مداحی اعزام میشوند چهرههای شاخصی، چون حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی و مرحوم حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین راستگو هم دیده میشوند.
حضور میثم مطیعی در محل جامعه المصطفی العالمیه در بانکوک و میزبانی رایزنی فرهنگی ایران در تایلند از او نشان میدهد این سفر هم در چارچوب همان رویه معمول اعزام مبلغ به خارج از کشور انجام شده و «دعوت شیعیان بومی»، عبارت چندان دقیقی برای نحوه سفر او به تایلند نیست.
اگر فقط ۱۰۰۰ تومان از حق من ایرانی از بیت المال به جیب کسی رفته باشد که بنام دین به استرالیا و فنلاند و ... میرود در آخرت حلالش نخواهم کرد
بخدا ۴۱ سالمه هیچ چیزی از ایران سهمم نشده نه شغل و نه ازدواج، آخر مگر من دختر ایرانی مسلمان حقی در کشورم ندارم؟
لااقل ارث پدر و مادرم را نمی گرفتید
شب و روز نفرین و لعن میکنم و امیدوارم قرآن به کمر کسی که دار و ندار خانواده ام را گرفت بزند خدا آخرتتان را جهنم کند
حق من ایرانی و ارثم را میگیرید و در پاتایا برای زنان تایلندی بذل و بخشش میکنید؟
جگر آدم خون میشود وقتی هموطن خودت در فقر و نداری باشد و دارایی کشورت برای آفریقا و تایلند و ... هزینه شود
خدا از بانی جامعه المصطفی و ... نگذرد
بجای برداشت از صندوق ، باید تمام این ریخت و پاها از جیب مردم ایران که بنام اسلام میکنند تمان شود
والا تا آنجا که ما میدانیم حتی خمس و زکات هم باید برای راه و درمان بیمار خرج شود نه اینکه خرج دنیاگرایی شود
بساط مداحی با این سبک و سیاق به بعد از درگذشت اقای خمینی برمیگردد.در تمام دوران زندگی ایشان که اتفاقا" با دوران حماسی جنگ هم همراه بود ،هیچ یک از این طایفه مجهول الهویه وجودشان محلی از اعراب نداشت .
آقای خمینی با اصل مداحی مخالف بود.ما شاد روضه خوانی مرحوم کوثری بودیم که آنهم در کل سال به ۲ و ۳ مرحله بیشتر نمی رسید .
همین جناب رئیسی به کودک سرطانی که گفت آیا من از ایران حقی ندارن که خرج درمانم شود گفت عمر دست خداست
امیدوارم همان خدا پاسخ آه مرا بدهد و آهم بگیرد
آتش جهنم مبارکشان باد
دعوای بین اینها سیاسیون دعوای موش و گربه است
وقتی مسئولان از ایران و ایرانی میزنند و همه چیز ایران را فدای کشورهای دیگر و خودنمایی میکنند دار و ندار ایران و مردمش را میگیرند خب همین شیعه هم توسط همین مسئولان و امثال مطیعی از بین می رود و کشورهای دیگر هم ایرانیها را مسخره میکنند که ایرانیها عقل ندارند همه چیز کشورشان را بذل و بخشش میکنند و مردمشان را قربانی
آدم یاد سکانس سریال حضرت یوسف می افتد که کسی به کاهنان معبد که روی ثروت بودند میگفت ما خرج خدایان میکردیم اینان خرج خود میکنند
به نام خدایان به کام مؤمنان
کجا حضرت علی حق کسی را ناحق میکرد اینها اگر اعتقادی به آخرت داشتند چشمشان بیمارستانهای اعصاب و روان ایران را میدید که هزاران جوان افسرده خوابیده اند چشمشان هزاران جوان بیکار و مجرد را میدید چشمشان مردم فقیر ایران را میدید
دین شده بهانه آقایان برای خوشی در دنیا و از دین برای دنیایشان کاسبی میکنند
شغلشان کاسبی از دین است
در جنگ تحمیلی شهدایی بودند که وقتی در اوضاع سخت جنگ سه روز گرسنه میماندند و تا مردم چیزی به آنها میرساندند ترس داشتند که مبادا سیر شوند و گرسنه ای باشد و آنها با خیال راحت غذا را نمی خوردند
حالا این جناب مطیعی و امثالهم حق و روزی شرعی مردم را میگیرند و ادعای تبلیغ دین دارند
در آخرت نمی پرسند چرا در شیکاگو و فنلاند مسجد و حوزه نساختی؟ میپرسند با امانتی بنام مردم چه کردی از امانت و حق الناس میپرسند
نخیر خودش خودشو دعوت کرده تو همین ایران خیلیا مطیعی را نمی شناسن چه برسه به بانکوک!
البته برای شیعه کردن پول خرج می کنن.
یکی از شاگردان آیتالله مصباحیزدی در اظهاراتی اقدام به هزینه و فایده درباره ریزشها و رویشهای انقلاب اسلامی و روحانیت و حوزههای علمیه کرد و نتیجه گرفت که شاید ما به خاطر جمهوری اسلامی تا ده میلیون نفر را از دست داده باشیم اما فقط بر اثر انقلاب اسلامی و به دست فارغالتحصیلان جامعهالمصطفی ۵۰ میلیون نفر در دنیا شیعه شدهاند. مهدی ابوطالبی استاد گروه تاریخ اندیشه معاصر موسسه امامخمینی همچنین مدعی شده است: «به نظر من نفوذ و محبوبیت روحانیت بعد از انقلاب خیلی بیشتر است.»
کسی که اعتقادی به آخرت داشته باشد باید مراقب حق الناس باشد هر کسی میخواهد دین تبلیغ کند باید با هزینه شخصی باشد نه از جیب مردم
مزاج اینها با هوای سیستان و بلوچستان و کردستان و خوزستان جور درنمیاد
پول مفت است دیگر
من مادرمرده کمردرد دارم اما بخاطر پول برق جاروبرقی روشن نمیکنم و با این همه مالیات و پول دادن اینها بجای ما و با بهانه دین دنیاگرایی میکنند
اینها فقط با ایرانی دشمنند و بقیه حق استفاده از همه چیز ایران را دارند
بنظر شما ایمان کدوم یک بیشتره ایرانیه یا سوئد?
من به عنوان یه ایرانی رضایت ندارم حق من از سرمایه و بیت المال صرف امور دینی شود.
همین کارو کردید که ۷۰ هزار مسجد خالی مونده
اما حالا با بیت المال دور دنیا میگردند.
سردار .... علاوه بر حقوق ۲۵۰ دلار هم عیدانه داد به لبنان.
برای همین است که زاد و ولد آنها ادامه دارد
میری فلان پاساژ، فلان کارخونه ، فلان ویلای شمال ، فلان زمین شمال بنام فلان روحانی است و همان روحانی به مردم میگوید مقاومت کنید و یا مثل پابرهنه های یمن زندگی کنید ما ۷ درصد منابع جهان را داشتیم و شدیم این و ترکیه بدون نفت و گاز مسلمان شد جز ۲۰ اقتصاد برتر جهان و آنجا اسلام واقعی تر است تا ایرانیها که ادعا در اسلام دارند
اولا از پول مردم نیست
ثانیا چرا هرجا که تبلیغ دین هست درد تون میگیره ؟
گنسرت ها و ورزشگاه ها و غیره که بودجه میلیاردی خرج میشه ...چرا اونجاها لال میشید،سکوت میکنید....
سوما این چیزها طبیعیه در همه صنف ها هست پزشک ها استاد ها و برخی دولتی ها ....همه شون بخاطر هدفی میرن
چهارما این همه شهید داده شده برای دین اسلام مذهب تشیع و حکومت اسلامی ...بخاطر چی چه هدفی؟؟
فقط امثال شماها بیان در امنیت رفاه و دنیا و جیبشون رو پر کنند و دنبال شهوت و هوس باشند ....باید اکثر هزینه ها خرج گسترش اسلام تشیع باشه.........
اولا اون کسی که کنسرت میزاره یا با پول شخصی کنسرت میزاره یا اسپانسر داره و اون کسی که ورزشگاه میسازه برای سلامتی و تفریح سالم و اشتغال جوانان میسازه
دوماً. مگه استادیوم رو ایران تو تایلند ساخته که میگی برای استادیوم و کنسرت چیزی نمی گید
سوماً. اگه من از جیب شما پول بردارم برم یه مدرسه تو خارج بسازم و یا برم سفر به کانادا راضی میشی یا برم سفر حج؟
کسی با تبلیغ دین و تشیع مخالف نیست ما میگیم چرا وقتی کشور در شرایط سخت اقتصادی هست باید بودجه برای این کارا و در کشور دیگه هزینه بشه.
۴۰ سالمه ، فوق لیسانس و نتوانستم ازدواج کنم میدانی چرا. پدرم شیمیایی شد و هیچ سهمیه ای نداشت و هرچه کار کرده بود را بنام دین بردند و به دزدی ارثش متهم کردند و ارث مادرم را هم همین طور و مادرم را از دست دادم
کجای دین خدا گفته ارث حق شرعی مرا بگیرند و ببرند برای دین تبلیغ کنند
میدانی با این پولها چند جوان ایرانی سامان میافت و صاحب شغل میشد؟
میدانی چند خانواده کارش به طلاق کشیده نمیشد؟
میدانی چند جوان در داخل کشور میتوانستند اشتغال داشته باشند؟
میدانی در جنوب ایران و کوههای زاگرس دختران ابتدایی فقط برای اینکه مدرسه بروند خود را آویزان میکنند به طناب و از رودخانه ۱۵ متری عبور میکنند و دل پدر و مادرشان باید در وحشت و ترس باشد
میدانی زنی بیوه برای سیر کردن شکم فرزندانش و خرید فقط چند بطری آب مجبور به همخوابگی با غریبه شد و بعد از شرم خودش راکشت
میدانی یک دختر ششم ابتدایی خودکشی کرد
میدانی چند زن و دختر برای امرار معاش تن فروشی میکنند
میدانی در سیستان و بلوچستان دختر ایرانی بود که نمیدانست مزه پنیر چیست
و ....
حالا جواب جوانی از دست رفته مرا در آخرت تو میدهی یا جناب مطیعی. من که در شرایط سخت گاز اعصاب پدرم آنقدر سخت درس خواندم و تا مرز نابینایی رفتم و از این سرزمین هیچ چیزی نگرفتم و تمام دارایی پدر و مادرم که حلال بود بنام دین رفت
آیا در آخرت تو و امثال تو جواب پدر شیمیایی مرا میدهی که بخاطر اینکه فقط ۲ میلیارد ارثش را بعد ۴۰ سال خواست متهم به دزدی کردند و ارثش را گرفتند و ۴ سال در دادگاهها میچرخاندند
آیا تو جواب میلیونها ایرانی را میتوانی بدهی؟
کدام کشور اسلامی است که من مسلمان حقی در معدن و دارایی آن داشته باشم
سال بسال نمیتوانم از شهرم خارج شوم و خواهر بیچاره ۴۳ ساله ام اصلا نمیداند مسافرت چیست
جواب جوانان بیکار ایران را تو میدهی؟
خدا ۷ درصد منابع جهان را به عنوان روزی به ما ایرانیها داد اما از ما گرفتند
آیا تو مسلمان که پیرو مولا حضرت علی هستی در کشور مسلمان مالزی و اندونزی و عراق و ... حقی داری؟
خانه مردم را به اسم بزرگ کردن حرم شاهچراغ میخرند و پیرمرد را بی خانه میکنند و میگویند برو دعا کن خدا خانه نصیبت کند
شما چگونه مسلمانی که نمیدانی امام حسین در خواب به شهیدی گفته بودند اول حق الناس را بدهید بعد دنبال من باشید
حرف زیاد است
فقط میدانم آخرت حساب و کتاب است و ایران و هرچه در آن است از اثارباستانی تا انسانها و حیوانات و زمین و .... امانت است و تمام مسئولان باید بابت این امانت در محضر خدا پاسخگو باشند
کمی تامل کن حق الناس سخت است و فقط باید از صاحب حق حلالیت بطلبی
مردمی که همه چیز خودشون و کشورشون خرج آقازاده ها و کشورهای دیگه شده و نگران تورم و بیکاری و دارو و درمان هستند و هزاران مشکل دارند چند درصدشون کنسرت رفتند
منکه تا بحال شمال کشورم رو هم ندیدم کجا کنسرت دیدم
اون اعراب حاشیه خلیج فارس و آقازاده ها هستند که از صدقه سر حراج و غارت ایران تو خوشگذرانی هستند
من نگران اینم که فردا انسولین پدرم را میتوانم پیدا کنم یا نه اما شما نگران اینکه چند نفر به تشیع اضافه کنی با پول خلق الله
والا در اسلام گفته خمس و زکات برای راه و ... در همان مکان خرج شود
با پول خمس استان بوشهر حتی یک فقیر نباید میماند
اما وقتی مرجع ۱۰۰ ساله به ۱۰۰ کشور خودش میگوید رفته چه انتظاری میتوان داشت
لیلا خانم جناب مطیعی قبل از آن مداحی معروف در عید سعید فطر خطاب به دولتی ها معروف بودند چون شما و امثال شما در جریان کارهای مذهبی نیستید ایشان را نمیشناسید و در بعد ایشان قبل از دولت شهید رییسی عضو هیات علمی دانشگاه بودن بنابر این همین دو مقدمه را که در نظر بگیریم بقیه مطالب تان معلوم است چقدر درست است
خوانندگان عزیز ، مطالب اینهاشما را جو گیر نکند در مقابل نوشتههایتان نزد خداوند مسئول هستید
حوزه علمیه ساختن همه جای دنیا و اخرش شد اینکه مردم دیت ستیز شدن بیت المال رو چوب حراج گذاشتید و فقر رو به مردم هدیه دادید چرا خودتون رو نماینده خدا میدونید؟شماها اصلا خدا و رسول خدا رو قبول دارید؟ حوونها نمیتونن ازدواج کنن و شما فکر تبلیغ هستید؟ خدا لعنتتون کنه
نفت ایران برای چین
گاز ایران برای قطر
برق ایران برای عراق
فرش ایران برای ترکیه
خرمای ایران برای دانمارک
زعفران ایران برای اسپانیا
آثار باستانی ایران برای امارات
خاک ایران برای پناهگاه افغانستانی
درمانگاه ایران برای فلسطینی
دانشگاه ایران برای سوری و ....
دل منم خونه حق مادرم را گرفتند و مادرم آنقدر سختی کشید و فوت کرد
روزی با یکی از اقوام در حال صحبت در مورد وضعیت اقتصاد ترکیه بودیم گفتم درست است که ترکیه در ۴۰ سال پیشرفت کرده اما من ایرانی بخاطر چند تن طلایی که مال ایران بود و آنها برداشتند حق خودم را حلال نمیکنم و راضی نیستم ترکیه با طلاهای ایران بزرگترین مسجد توریستی را ساخته و حق خودم را حلال نمیکنم یک ساعت بعد به خانه برگشتم و اخبار گفت ده استان ترکیه زلزله آمده است
همان موقع بود که یکی از سیاستمداران ترکیه ای گفت چیزی که دین برایت براحتی بیاورد را به همین راحتی میگیرد
حالا من ایرانی مسلمان به هیچ وجه راضی نیستم هرجایی که با پول ایرانی ساخته بشه آباد بمونه
وقتی مردم ایران مصرف سرانه گوشت ۳ کیلو در ساله و ایرانی در فقر بسر میبره و چمدان چمدان پول به زکزاکی ها داده میشه و مردم فلسطین که مصرف گوشت سالیانشون ۹۷ کیلو در ساله و وقتی ایرانی نمیتونه ازدواج کنه و غزه بیشترین زاد و ولد در جهان رو داره چون ۴۰ هزار خانوادش از ایران حقوق دلاری میگیرن مطمئن باش خدا جای حق نشسته و آه ایرانی میگیره
هیچ چیزی از ایران نصیبم نشد لااقل ارث پدر و مادرم را آنانکه مدعی دینداری هستند نمیگرفتند
برایت متاسفم که نان ایران را میخوری و دلت به حال بیگانه میسوزد و بیماری که برای هر آمپول سرطان ۱۵ میلیون باید بدهد را نمی بینی
این کارها بیشتر به ضرر دین و تشیع است و باعث دوری مردم از دین میشود
حالا اگر کسی واقعا اعتقاد به آخرت داشته باشد نباید دست در جیب مردم کند فردای قیامت باید پاسخگو باشیم
بیشتر از نمازخواندنش هست و افراد مهم جامعه از ترس جمع شدن سفره خود چشم بستن بر حیفومیل ..وکسی به کسی نکوهش نکند چون خودش مورد نکوهش قرار نگیرد..وتا رفتن به روز حساب نیم روز خواهد گذشت...باید دید ارزش داشت
آی می سوزید شما برعندازا
یک ، اگر ترویج و تبلیغ شیعه نباشه در جهان الان ما شده بودیم افغانستان دوم همین شیعیان بودند که جلو داعش سینه سپر کردن و تکه تکه شدن تا مردم عزیزم تو ایران با آرامش زندگی کنن
دو ، کی گفته با پول مردم رفته ، هر نهادی یه بودحه ای داره مثل سپاه و ارتش شهرداری ، سازمان تبلیغات اسلامی
سه ، ریس جمهور هارو که خود مردم انتخاب می کنن پس مشگل اقتصادی نصفش تقصیر ریس جمهور روحانیه نصفشم تقصیر تحریم های آمریکاست
چهارم ، وضع اقتصاد مردم تو زمان شاه چطور تو جمهوری اسلامی چطوره برید خاطرات دکتر امینی نخست وزیر شاه رو بخونید می فهمید اقتصاد زمان شاه چطور بوده
اون کودکی که باید داروی ۲۵۰ میلیون تومانی بخوره و داروش نیست داره میسوزه
اون جوانی ایرانی که ۴۰ سالش شده و نمیتونه ازدواج کنه داره میسوزه
اون زن بیوه ای که نمیخواد شرمنده فرزندش بشه داره میسوزه
اون کارگری که کار میکنه و حقوق بهش نمیدن از شرمندگی جلوی خانوادش داره میسوزه
اون دستفروش اردبیلی که پول دستفروشیشو شهرداری میگیره و گریه میکنه داره میسوزه
اون رزمنده شیمیایی که برای کشورش گاز اعصاب خورده اما بهش میگن ارثت به ما میرسه و بگو دزد پنجره خونه بابات هستی که بهت ارث رسیده داره میسوزه
اون جوانی که برای پول پیش خونه باید کلیه بفروشه داره میسوزه
آره میلیونها انسان دارن میسوزن ، چون در کشوری دنیا اومدن که ۷ درصد منابع جهان رو داشت و بهشون گفتن چرا مثل پابرهنه ها زندگی نمیکنید
دارن میسوزه چون ساخت مسجد و حوزه ۱۳ هزار امامزاده از ساخت خونه و کارخونه واجب تر بوده
دارن میسوزه چون ۴ هزار نفر فقط در یک بیمارستان اعصاب و روان بستری هستند
دارن میسوزه چون کشورشون داره غارت میشه
الهی هر کس این کشور رو غارت کرد آخرتش بسوزه
دعای هرشب بعد نمازه
با یه تیر چند نشان زدی هم میثم مطیعی هم جامعه المصطفی هم ...
یادت باشه واکینگ استریت پاتایا هم یه سری بزنی، اونجا به تبلیغات اسلامی شما نیاز مبرم دارند
آمريکا
آلمان
ژاپن
اگر محصولی
آمريکايی (جنرال موتور ، اپل ، جنرال الکتريک ، ... )
يا آلمانی (بوش ، زيمنس ، ميله ، بنز ، بی ام دبليو ، ... )
يا ژاپنی (سونی ، پاناسونيک ، هوندا ، ...)
باشد
در کيفيت ان ترديد ميکنيد ؟
قدرت خريد
امنيت
آسايش
راحتی
بخدا پدر منم تا مرز شهادت رفت و گاز اعصاب خورد اما نه ریالی خواست و نه سهمیه ای و خودش را بعد ۴۰ سال بخاطر درخواست ارث متهم به دزدی کردند و در دادگاه ۴ سال بود و میگفت منکه برای کشورم رفتم حالا شدم دزد ارث خودم و ارثش را گرفتند
جگر انسان کباب میشود هم من و هم خانواده در کنار پدر سختی کشیدیم و هیچ سهمی از ایران نصیبمان نشد و این شد نتیجه که اینگونه ایران غارت شود
روح همه شهدایی که برای ایران رفتند شاد از ستارخانها و سورناها و عباس میرزاها تا شهدای ۸ سال جنگ تحمیلی
من هر شب برای شهدا دعا میخوانم
بعد امثال روحانی میروند یواشکی برای معامله تنب بزرگ و ... و این امثال مطیعی هم اینگونه
خدا عاقبت همه ما را ختم بخیر کند