تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

تشییع ۳ تن از جان‌باختگان حادثه معدن طبس

فرماندار قوچان از تشییع پیکر سه جان‌باخته دیگر قوچان حادثه معدن طبس در این شهرستان خبر داد.

تشییع جان باختگان معدن طبس

رویداد۲۴ مهر نوشت: عباسعلی صفایی عصر پنجشنبه در حاشیه مراسم تشییع پیکر جان‌باختگان قوچانی حادثه معدن طبس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حادثه غمناک و تأسف‌بار معدن طبس موجب شد هفت نفر از همشهریان قوچانی جان خود را از دست بدهند که طی دو روز مراسم تشییع این معدن کاران در این شهرستان برگزار شد.

فرماندار قوچان بابیان اینکه مردم نوع‌دوست قوچان خودجوش در این مراسم تشییع حضور پیدا کردند و با خانواده این جان‌باختگان ابراز همدردی کردند، گفت: تعدادی از این افراد در روستای سراب و سه نفر هم در مزار باغ بهشت قوچان به خاک سپرده شدند.

فرماندار ویژه طبس گفت: اخباری که در فضای مجازی مبنی بر اخذ هزینه حمل جنازه متوفیان حادثه معدن زغال‌سنگ منتشر شده، کذب است و صحت ندارد. 


بیشتر بخوانید: انتقاد تند اژه‌ای در پی حادثه معدن؛ چرا همه دستور می‌دهیم، اما درست نمی‌شود؟


وی با تأکید بر این موضوع که معدن کاران و کسانی که مسوولیت این پروژه‌ها را دارند باید در ابتدای کار بحث تأمین سلامت، امنیت و حفظ جان کارگران و مهندسین را مدنظر قرار دهند، بیان کرد: باید به حفظ جان تأکید کرد و بعد به کار که متأسفانه این اتفاق برای کارگران که در خط مقدم هستند اتفاق افتاد و همه جامعه را داغدار کرد.

صفایی با یادآوری اینکه این شهرستان در حوزه کشاورزی و دامداری و حتی ساختمانی یکی از شهرستان‌های دارای رونق بوده، اما فاقد واحد‌های تولیدی بزرگ است، تصریح کرد: قوچان در حوزه معادن هم ضعیف بوده، اما در همین حوزه کشاورزی یا دامداری دولت امتیازاتی را قائل شده و تسهیلاتی در نظر گرفته است که می‌توان با فعالیت در آن‌ها هم به رونق کشور کمک و هم تأمین معاش را فراهم کرد.

منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: معدن طبس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۶
0
0
قداست بمعنی برتر و احسن و اکمل، و مبرا دانستن از نقص و ضعف و تردید یک موضوع یا فرد، در پرتو جهالت و تبلیغات اغراق امیز و خرافی، و تعمیم جزء به کل در رفع گرفتاریهای اتفاقی با توسل به مقدسات شکل میگیرد که اگر با چنین اخلاصی افراد به اموات خودشان متوسل شوند، نتیجه مشابه خواهند یافت. ایرانیان بیگانه با شخصیت واقعی ائمه، درحالی انها را مقدس و شفابخش میدانند که با تحریف تاریخ توسط شیعیان، شخصیت حقیقی انها پنهان است و مردم زمانشان با شناخت واقعی، چنین دیدگاهی نداشته، وانها را افراد عادی میدانستند، والا اگر مشکلی بشکل معجزه اسا حل میکردند، اعراب انزمان بیشتر به افراد مشکل گشا روی می اوردند و تاریخ متفاوت میشد و ائمه شیعه در میان اعراب هم حرمت و قداست می یافتند. این موضوع نشان میدهد بدیل جهالت و خرافه پرستی ایرانیان، مذهب شیعه از رونق خاص برخوردار، و در سرزمین وحی مطرود بوده اند.
نظرات شما