تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
رویداد ۲۴ گزارش می‌دهد:

جزئیات جدید درباره عامل ترور در کاخ دادکستری

حجت الاسلام حیدری که به عنوان «یک کارشناس امور دینی» در رسانه‌ها گفت‌و‌گو می‌کند با مرور اطلاعاتی که درباره ضارب دو قاضی مشهور کشور مطرح شده از برخی اطلاع رسانی‌ها در اینباره انتقاد کرده است. گزارش زیر به نقل از متن کامل نامه او که در اختیار وب سایت انصاف نیوز قرار گرفته نوشته شده است.

جزئیات جدید درباره عامل ترور در کاخ دادکستری

رویداد ۲۴ | به نوشته حجت الاسلام حیدری کارشناس امور دینی، تا به حال معلوم شده قاتل،فرشاد اسدی ۳۸ یا ۳۱ ساله، اهل قلعه حسن خان، دارای تحصیلات عالیه ظاهرا حداقل لیسانس داشته]و شاغل به عنوان نیروی خدماتی و آبدارچی به مدت ده سال در قوه قضائیه بوده است. وی نه پرونده‌ای در دیوان‌عالی کشور داشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده و نه اختلاف قبلی با قربانیان حادثه داشته است.

حجت الاسلام حیدری در بخش دیگری از نامه خود نوشته است: با توجه به اطلاعات منتشر شده از جانب فرزند مرحوم مقیسه، احتمالات دیگری هم قابل بررسی است.

فرزند مرحوم مقیسه می‌گوید: «حاج آقا به مدت ۶ ماه در پی این بود که همین آقایی که ایشان را ترور کرد، حقوقش افزایش یابد. دائماً پیگیری می‌کرد تا برایش کار‌های بهتری پیدا کند و می‌گفت: «حیف است که او این‌گونه زندگی کند. باید مقامش بالا برود و مملکتمان به گونه‌ای باشد که تحصیل‌کرده‌ها بتوانند در جایگاه‌های بالاتری فعالیت کنند».

به نوشته حیدری «سخن فرزند مرحوم مقیسه ظهور دارد که قاتل دارای تحصیلات عالیه بوده و به عنوان نیروی خدماتی و «آبدارچی» در قوه قضائیه مشغول به کار شده و احتمالا دارد که آن مرحوم هم سعی داشته کمکش کند تا به حقوق و جایگاه شغلی مورد استحقاقش برسد و چه بسا وقتی آن مرحوم هم نتوانسته برای او کاری بکند و دیگران هم یا به اعتراضش گوش نداده یا در یاری‌اش ناموفق بوده‌اند، عاصی شده و در اثر خشم آنی و … مرتکب قتل شده و، چون در وجدان خود معذّب بوده، خود را نیز به قتل رسانده است. امید که حقیقت واقعه آشکار و اعلام و منشأ تصمیماتی عادلانه شود.»

او در این نامه از انتصاب شتاب زده ترور به گروه تروریستی منافقین انتقاد کرده و می‌نویسد: معلوم نیست مسئولان کشور به استناد کدامین دلیل این ترور را سازمان یافته، با نقشه قبلی و توسط نفوذی منافقین شمرده‌اند حال آن که قاتل، سابقه ده سال همکاری با قوه قضائیه داشته و حتما ابتدا گزینش شده است.

پیش از این مصطفی پور محمدی قائم‌مقام پیشین وزارت اطلاعات و رئیس فعلی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، از احتمال تعلق خاطر ضارب به سازمان منافقین سخن گفت. پورمحمدی در بخشی از گفت وگوی ویژه تلویزیونی درباره جزئیات ترور قضات دیوان عالی کشور اظهار کرد: دو قاضی، هدف دار ترور شدند. فرد مستخدمی که ترور را انجام داده است، از مدتی پیش از برخی شعب سوال می‌کرده که شما به پرونده منافقین رسیدگی می‌کردید؟ او به سوابق دادگاه انقلابی رسیده و آنها را شناسایی کرده بود.

او دو قاضی را شهید می‌کند و می‌رود طبقه دیگر که قاضی دادگاه انقلاب را ترور کند، اما او نیامده بود. او همچنین موفق نمی‌شود قاضی سوم را ترور کند ولی در هنگام ترور از منافقین صحبت کرده و شعار می‌دهد که نشان می‌دهد هدفدار آمده است. باید بررسی شود که آیا از بیرون به او خط مشخصی برای افراد مشخص داده شده یا به او گفتند قضات داگاه انقلاب را ترور کند.»

موسی غضنفرآبادی، عضو کمیسیون قضائی مجلس یکی از قضات بلندپایه کشور نیز که سابقه ریاست دادگاه‌های انقلاب استان تهران را بر عهده داشته و خود از قضات دیوان عالی کشور نیز بوده، احتمال نفوذ در این عمل تروریستی را منتفی ندانسته و به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: «درباره احتمال نفوذ، باید بگویم که چنین حوادثی هشداردهنده است، چون سابقاً نیز شاهد ترور شخصیت‌هایی مثل شهید بهشتی و شهید رجایی بوده‌ایم که از طریق نفوذ نیرو‌های خدماتی یا افراد داخل دستگاه‌ها انجام شده بود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما