پاسخ رئیس مرکز زنان وزارت کشور به مجتهدی که گفت نباید اجازه میدادیم زن از خانه بیرون بیاید !
رویداد ۲۴| روح انگیز درّی: در روزهای اخیر ویدئویی از سخنرانی «احمدعلی احمدی شاهرودی»، مدرس درس خارج حوزه منتشر شده است که در آن درباره مساله حضور زنان در جامعه صحبت میشود. در این ویدئو احمدی شاهرودی میگوید که مشکل بی حجابی در کشور ناشی از تبیین نادرست دین است. او در اینباره تاکید میکند: «اگر ما از ابتدا میگفتیم زن نباید در بین مردان سخنرانی کند و در جمعیتها کنار مردان بنشینند، این وضعیت امروز حجاب ایجاد نمیشد».
این مدرس درس خارج همچنین میگوید: «حق نداریم دین را به میل خودمان تعریف کنیم، دین این است که زن از خانه بیرون نیاید مگر به ضرورت! پسند خدا این است».
سخنان احمدی شاهرودی که خروج زنان از خانه را تنها در موارد ضروری مجاز میداند، با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی همراه شده است.
پروین داداندیش، رییس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور در دولت چهاردهم در گفتوگو با خبرنگار رویداد ۲۴ درباره موضوع جایگاه زنان و بعد از انقلاب و در تبیین رویکردهای دینی به مقوله حضور زنان در جامعه و خانواده، با اشاره به اظهارات احمدی شاهرودی میگوید: «بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام (ره) تحولی در دیدگاههایی که به موضوع زنان در جامعه برقرار بود، به وجود آمد و این تحول بعد از آن نیز از طریق نگاه رهبرفعلی انقلاب ادامه پیدا کرد.
وی در اینباره افزود: در چهل سال اخیر دیدگاههایی در جهت مخالف این رویکرد تحولی در حوزه وجود داشته است که جرات ابراز مخالفتها را نداشتند، البته این دیدگاهها گسترده نیز نبودند و کماکان در این حوزه ولایت فقیه نظر نهایی و اصلی را میدهد چرا که نظر ولی فقیه مبنی است، چه در دوران حضرت امام و چه امروز در دوران رهبری آیت الله خامنهای.
داداندیش با بیان این که «هر دو این بزرگواران نگاه روشن و تحولی داشتند» تاکید کرد:هم امام (ره) و هم رهبری با برداشت به روز و با لحاظ شرایط مکان و زمان و پویایی فقه شیعه به موضوع حضور زن در جامعه و خانواده نگاه میکردند و میکنند.
از مباحث و سوالات مربوط به حضور زنان در جامعه در ماههای ابتدایی بعد از انقلاب عبور کردیم/ امروز مکانیزم تعریف شده شرعی بر وقانین و عرف برای حضور زنان در جامعه داریم
رییس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور در دولت چهاردهم در تشریح شرایط سالهای ابتدایی بعد از انقلاب در حوزه حضور زنان در جامعه گفت: در روزها و ماههای نخست بعد از انقلاب، صحبتهایی از این دست میشد که زنان تا چه اندازه باید در جامعه حضور داشته باشند، اما امروز ما از این مسائل عبور کردیم و دیگر جایی برای طرح مباحثی بر این اساس نیست.
این مقام مسئول در دولت چهاردهم تصریح کرد: واقعیت این است که هم رهبری و هم قوانین مصوب در جمهوری اسلامی که برگرفته از شرع است و مکانیزمهایی برای حضور زنان در جامعه را طراحی کرده و این مکانیزمها شرعی است و جلوی بروز موضوعات غیرشرعی را نیز میگیرد.
مقام رهبری درباره حوزه زنان و خانواده سیاست ابلاغی دارند یعنی دغدغه منع رشد و شکوفایی زنان در کشور وجود دارد
داداندیش با بیان این که در سالهای ابتدایی بعد از انقلاب تمرینات لازم را در اینباره کردهایم و امروز جایگاه زن در جامعه مشخص است، گفت: در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری درباره موضوع زنان و خانواده تاکیداتی شده است، یعنی همان طور که به طور مثال در مورد محیط زیست و اقتصاد سیاست ابلاغی داریم در مورد رفع موانع رشد و شکوفایی زنان و خانواده نیز سیاست ابلاغی در نظر گرفته شده که این مساله خود گویای بسیاری از مسائل است.
وی همچنین ادامه داد: سوال من از علمایی همچون این استاد درس خارج این است که امروز با این شرایط اقتصادی، پاسخشان به زنی که بر اساس نیاز و با توجه به دانش و مهارتی که دارد به دنبال داشتن درآمد برای کمک هزینه زندگی خانواده است و میخواهد دوشادوش همسرش کار کند و کمک خرج او باشد، چیست؟ برای چنین زنی چه پاسخی داریم؟
رییس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور در دولت چهاردهم خاطر نشان کرد: عالم مدرس حوزه علمیه باید به این سوال پاسخ دهد که برای دانشجویان دختری و متخصصان زنی که در حوزههای مختلف از دانشگاه فارغ التحصیل میشوند دقیقا چه برنامهای دارند؟!
حالا بگید مرگ بر شاه
واقعا اینا ایرانی اند
خدا بمون رحم کنه
از دست این متحجرا
هیچ دلیل شرعی مورد قبول ارائه نکرده
، اجتماع ، اقتصاد و ... کشورمان زن خانه دار باشه یک ضرورت است در بعضی ادارات خاص که نیاز به حضور زن از جمله دکتر و پرستاری کار کردن اشکالی ندارد، کار کردن زنها درست نیست ؛ متاسفانه برای جلب مشارکت در انتخابات، زنها به عنوان ابزار و سهم خواهی بیشتر سوئ استفاده قرار می گیرد . کار کردن زنها در کشورهای غربی بعلت کمبود نیروی کار مورد استفاده قرار میگیرند لذا این الگو برای کشور مان و کشورهای اسلامی هیچ توجهی ندارد .همچنین نیرو مرد بیکار خیلی زیاد داریم و در صورت اشتغال مردها منجر به ازداوج میشود و زاد و ولد بیشتر میشود و بدون شک کشورمان به شکوفایی خواهد رسید . نخست اشتغال زنها هر که پیچیده نوعی خیانت به کشورمان کرده است . برای زنهای خانه دار حقوق در نظر گرفته شود بیشتر زنها ترجیح به خانه داری خواهند گرفت .
در نظامی که شماها با ایجادش مدّعی هستید مردم رو به بهشت می برید، و در چنین نظام حکومتی اختلاط دانش آموز دختر و پسر از ابتدایی تا پایان دبیرستان غیر قانونی و غیر شرعی هست، از طرفی برای مدارس دخترانه معلم مرد هم اجازه تدریس ندارد،و طبیعتا معلم زن باید به تدریس بپردازد، حال این معلم زن باید مسیر خانه تا مدرسه را مثل اجنّه نامرعی شود بلکه چشم نامحرم به او نیفتد تا برای تدریس به مدرسه دخترانه برود؟ فقط همین یک مورد رو حاجی فکری براش کرده؟
بابا هرچی به ذهن...شماها می رسه بر زبان نیارید ابتدا درمورد جوانب حرفی که میخواید بگید بیندیشید.
میشود هم نظری بیفکنید چگونه در چنین زمانی وبا این درهم تنیدگی شئونات حیاتی انسان فارغ ازجنسیت از جهش علم ودانش بشری در همه عرصه های پزشکی درمانی تا فن آوریهای مدرن که همه ابناء بشر را نیازمند دانستن ویاد گیری آنها نموده وتازه این مرحله مقدماتی حضور وظهور مرد وزن در عرصه ای مشترک نقش آفرینی در جوامع است جنابعالی دم از محصور نمودن زن در خانه می زنید شما را به شارع همان شریعت قسم در عصر و دوران خود تنفس کنید وسخن بگوید دغدغمندانه مسائل را تئوریزه کنید لازم است بگویم آنجا که گفته شد بینالمللی به خاطر حربه حقوق بشری است که دائم ملتهای دیگر باید به بهانه آن مورد اتهام وتحت فشار باشند واز مزیتهای مفیددنیای امروز بعضا محروم بمانند
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
بعداز چندین سال تازه راه طالبان را میرود
البته نام ایران راکثیف کردند اینان از نسل همان حرامزاده های متولد شده از حمله اعراب به ایران هستند وایرانی الاصل نیستند یک ایرانی غنی از فرهنگ وتمدن وصالت است
دین را فقط باید گفت و روشن ساخت .حالا آنکه دوست دارد اهل تقوا و ... باشد خود میداند. این جوری فرق منافق و کافر ( کسی که حقیقت را میپوشاند )معلوم میشود. و ضربه به دین نمیخورد.
جناب استاد بزرگوار و ..... صد در صد درست میگوید. ولی روش اجرایش
مهم است .که خدا در قرآن به پیامبر ص گفت تو فقط بگو .
خوب معلومه وقتی دو نفر کار میکنند. یک درآمد شان دو برابر میشود و فاصله طبقاتی با کسانی که یک نفر کار میکند. تولید مرفه و پولدار و مال الوده به حرام(که در آمد زن به غیر ضرورت ... حرام است ) دوم آنکه مرد دیگر سر پرست نیست .خدا فرمود ما مرد را سرپرست زن قرار دادیم از آن جهت که از مالش خرج کند .حال وقتی زن خود درآمد دارد دیگر مرد را میخواهد چه کار.سوم زنی که لای مردهای نامحرم میچرخد. حکم بره ایی است که میان نگاه گرگهای هوس باز .... خوب معلومه .گرگه گرگ باشه بره هرچقدر هم زرنگ باشه )مال حرامی که میخورد را بگذاریم کنار که خود زن گرگتر است ). تن ندادن به ازدواج .میگوید میروم سر کار و در آمد دارم و هر روز یک عشق بالخره یک گرگ را گول میزنم باهاش ازدواج میکنم ....
مسئولان ما یک اگه نگاه کای داشتند این حال و روز نبود . باز هم دیر نیست
در دوران هاشمی بهش گفتند ایم زنها تو صدا سیما و میان مردها دارند خراب کاری میکنند. گفت بگذارید مردم از این منظر زیبا استفاده کنند .وقتی میخواهند بقیه ازشون استفاده کنند .این آقا همه جوره کار این انقلاب را ساخت .باز دیر نشده.هم حر داریم و هم حره. مرد آزاده و زن آزاده وقتی فهمیدند اشتباه کردند بر میگردند و چه زیبا.
اگر لخت کردن زنان و رواج بی بند و باری جنسی حمایت از زنانه همون بهتر که زن ستیز باشیم!
زن های ایرانی باید محکم و شرافتمندانه قدم بردارند
حرفای امثال اینها را جدی نگیرید . زیر سایه رهبری و با عقل و خرد و شرف و اصالت و... خودتان محکم قدم بردارید تا سازنده باشید
جناب آقای احمدی شاهرودی می دانید نیمی از مردمان ایران زن هستند ودر همه زمینه انقلاب فعالیت داشته و دارند نقش آنها در جنگ وپشت جبهه میدانید چه تعداد از جامعه زنان در رشته ها مهم پزشکی خصوصا در رشته زنان فعالییت دارند ؟
با توجه به نظر حضرتعالی اگر این خانمها در خانه حبس میشدن وایا مردان می توانستند آنها را مداوا کنند ؟
بر اساس نظر شما مداوی خانها توسط مردان حرام است واین بیچاره ها هم حق خروج از منزل را نداشته باشند چه تعداد از زنان در اثر عدم طبابت ازبین می رفتند
جناب احمدی شاهرودی همه مسایل شرعی دین مبین اسلام زمان و مکان را در نظر دارد وغیر این دین خدا ارزش برای عقل احترام می گذارد اما چگونه جنابعالی این مسائل را مد نظر قرار نمی دهید.؟
آیا همه خانمهایی که در خیابانها هستند برای کار یا تردد برای کار بیرونند؟
اگر خانهایی که بیرون می آیند ، حداقلهای حجاب را رعایت کنند چیزی ازشون کم میشه؟
اگر در بسیاری از مشاغل بجای خانها ، آقایان مشغول بودند بهتر نبود؟مثل بانکها و ادارات و ....
پرسه زدن بعضی ! بعضی خانمها در خیابانها اون هم ساعتها و با حجاب بد چه معنی دارد؟
شما ماشاالله دنباله رو طا ل ب ا هستید تبریک میگم
پرته اساسی.
این فسیلها از کجا اوندن..
از این نادر افراد باید پرسید وقتی خانم یا دختر و دخترانت نیاز ب عمل جراحی یا زایمان های سخت و مداوای لازم دارند چه باید کرد ؟ ایا باید این بیماران را چون خانم هستند حبس کرد تا جان دهند و هزاران سعوال دیگر ؟؟؟؟؟؟
سرهم بندی کردی
یک کلمه بگو
طرفدار طالبانی
بعد شما مگر مجتهد هستیدکه ایندسوالت راپاسخ می دهیدشما مثل امثال ما چند کلاس درس دریک رشته ای خواندید که منفعت برای جامعه زنان هم ندارد
بااین توضیحات وتفکر نمی توانید زنان مومن جامعه راگول بزنیددرست گفت زنی که هیچ مسائل اخلاقی،رفتاری وگفتمان رارعایت نمی کند نباید ازخانه
بیرون بیایدشما رفتار زننده تماشاگران توپ بازی رادیدید
چرادفاع الکی می کنیدافکارشما جزگمراه کردن مردم چیز
دیگری نیست.نظرات خودت رابرای رضای خدابرای خودت نگه دار