تاریخ انتشار: ۰۰:۴۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
رویداد۲۴ درباره ویدئوی اخیرا منتشر شده از وزیر راه گزارش می‌دهد؛

وزیری که تنها به نام صادق است

 از میان اعضای کابینه مسعود پزشکیان هرکدام قدمی در راه امیدواری سبد رای رئیس جمهور برداشت مورد خشم و انتقاد نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری در مجلس و جریان کف خیابان قرار گرفت. در این میان شاید شرط عقل برای حفظ بی دردسر پُست، سکوت و دوری از حواشی سیاسی باشد. این نوشته درباره وزیری است که در ابتدای مطرح شدن نامش به مقام وزارت اتفاقا انتظار بسیار از او می‌رفت و طبیعتا مورد مخالفت و دشمنی منتقدان دولت هم قرار گرفت اما افسوس که نه تنها در ماه‌های گذشته نامی به نیکی از او به میان نیامده بلکه به نظر می‌رسد باید به کلی از تنها وزیر زن کابینه پزشکیان قطع امید کرد.  

وزیری که تنها به نام صادق است

رویداد۲۴| گروه سیاسی : فرزانه صادق مالواجرد تنها زن کابینه مسعود پزشکیان میراث دار انتظاراتی به جا و البته سنگین بود، از فعل گذشته استفاده می‌کنیم چون بعید می‌دانیم دیگر حتی خوش بین ترین هواداران دولت چهاردهم هم امید و انتظار چندانی از او داشته باشند. 

برنامه مختصر او برای تصدی پست وزارت شامل مواردی ساده و در عین حال ضروری بود «تامین مسکن به‌ویژه برای دهک‌های پایین جامعه، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و نوسازی ناوگان حمل و نقل» ۸ ماه پس از انتصاب به این مقام اما تنها خبری که از اقدامات خانوم وزیر دیده می‌شود (البته به جز چند انتصاب و برکناری پرحاشیه) انتشار یک ویدئو از او در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های رسمی است که در آن با وسواس و دغدغه فراوان نسبت به بازسازی و مرمت منزلی که رهبر معظم انقلاب در دوران تبعید در ایرانشهر  در آن ساکن بوده به مسئولان محلی رهنمود می‌دهد! 

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی به غلط نام این کار را «اقدام پوپولیستی» خانوم وزیر گذاشتند حال آنکه محتوای این ویدئو حتی پوپولیستی هم محسوب نمی‌شود. چرا که پوپولیسم اساسا اقدامات و شعارهایی را در بر می‌گیرد که عامه و یا بخشی از جامعه موقتا از آن مسرور و یا منتفع می‌گردند. 

فرزانه صادق مالواجرد در ایرانشهر تلاش می‌کند تصویر یک مدیر وفادار و مطیع را به نمایش بگذارد. مدیری که به جای افتتاح خطوط ریلی برای اتصال ارزان و دائمی مردم سیستان و بلوچستان به مرکز کشور درباره مرمت محل تبعید بالاترین مقام سیاسی کشور دغدغه مند است. 

این تصویر با هیچ استانداردی نمی‌تواند نمایه‌ای صادقانه از یک وزیر در شرایط فعلی کشور باشد، صادقانه نیست چون حتی روایتی که خانوم وزیر برای جا انداختن آن تلاش می‌کند واقعیت ندارد. 

صادق مالواجرد چنان غرق در نمایش احساسات ولایتمدارانه است که گویی فراموش می‌کند این منزل، سکونتگاه اجباری رهبر انقلاب بوده و سادگی و کاهگلی بودن خانه اساسا انتخاب شخص تبعیدی محسوب نمی‌شود. 

روایت وزیر صادقانه نیست چون در آن زمان یعنی حدود ۵۰ سال پیش تمامی خانه‌ها در ایرانشهر همگی به همین شکل بوده و حتی تبعیدی به فرض داشتن انتخاب هم نمی‌توانست در منزلی با شمایل اشرافی ساکن شود.

مدیری که به جای اصلاح راه‌های خطرناک و حادثه خیز به دنبال جلب رضایت سیاستمدارانی است که احتمالا قرار است از فردا حساب او را از حساب جواد ظریف در کابینه پزشکیان سوا کنند چه صداقتی در گفتار و کردار خود برای عموم جامعه به نمایش می‌گذارد؟

صادق مالواجرد به جای آنکه توضیح دهد کار ساخت و ساز در جزیره بوموسی به عنوان یک پروژه ملی به کجا رسید با وسواس و دقت درباره مرمت طاقچه‌ها و کف خانه‌ای توصیه می‌کند که روزگاری آیت الله خامنه‌ای در آن ایام تبعید را می‌گذارنده و همه این‌ها حتی فاصله‌ای بعید و باورنکردنی از توصیه‌ها و سیاستگذاری‌های خود رهبری نظام دارد. 

تنها کافی است نیم نگاهی به نام گذاری ۱۰ سال اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب بیندازیم. کلید واژه «تولید» نشان دهنده خط مشی و سیاستگذاری کلان و بالادستی کشور است که از سوی ایشان مدام مورد تاکید بوده است.

صادق مالواجرد به جای آنکه در حد وسع بکوشد تا مشکلات و چالش‌های تولید انبوه مسکن را از سر راه بردارد و حالا گزارش بدهد که وزارت خانه متبوعش در کلان پروژه‌ها چند درصد پیشرفت داشته و مذاکراتش با بنک مرکزی برای افزایش سطح وام مسکن به کجا رسیده با لبخندی از سر مهر و وسواسی به یاد ماندنی توصیه می‌کند که «از سر خیابان اصلی تا همینجا بافت از بین نرود! »

نویسنده این سطور البته و طبیعتا مخالفتی با احیاء مرمت و حفظ اماکن تاریخی ندارد و حتی رویداد۲۴ پیش از این نیز نشان داده که برای موضوع میراث فرهنگی چه میزان اهمیتی قائل است اما این مورد به خصوص تنها نشان دهنده تلاش‌های رقت انگیز مدیری است که می‌کوشد نامش در سیاهه فهرست مدیران انقلابی دولت چهاردهم ثبت شده و دامنش را در حوادث احتمالی آینده از گزند و طعنه مجلسیان دور نگه دارد و چه افسوس که هنوز نمی‌داند این قبیل کارها متولیانی سینه سوخته و متصدیانی فعال دارد. 

کوتاه سخن آنکه انتظار می‌رود خانوم وزیر ۸ ماه پس از نشستن بر مصدر وزارت به افکار عمومی گزارش بدهد که وضعیت خرید مسکن توسط جوانان در آستانه ازدواج با وام ۶۰۰ میلیونی چگونه است؟ توضیح بدهد که وضعیت راه‌های کشور و گلوگاه‌های حادثه خیز چقدر بهبود داشته و تشریح کند وزارت راه، مسکن و شهرسازی چه سیاستی برای خروج صنعت ساخت و ساز از رکود در نظر گرفته؛ صنعتی که تاثیر حرکت و رکود آن در اقتصاد ایران کتمان ناپذیر است.
برای بررسی رویه رهبر انقلاب در مواجهه با تقرب جویی‌هایی از این دست نیز بازخوانی یک خبر قدیمی خالی از لطف نیست؛ ایشان وقتی متوجه شدند از بلندگوی هواپیما برای سلامتی و طول عمر ایشان دعا خوانده می‌شد با آن مخالفت کردند. در پایان این توصیه برادارنه را از ما به یاد داشته باشید که در این کشور اموری که برای آن زحمت جلوی دوربین آمدن را بر خود هموار کردید متولی کم ندارد، شما برای وظیفه‌ای دیگر و رسالتی بزرگتر وزیر شده اید.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
United States of America
|
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
8
2
همه انسان هستند و انسان فطرتا دنبال جاه و مقام و پول و ثروت است و البته که ریا و دروغ و فریب هم از ابزارهای رسیدن به این اهداف و آرزوها هستند و تمام سعی و تلاشها هم برای رسیدن صرف به ثروت و جاه و مقام است ، بیایید رباکاری نکنیم و نگوییم نه .
همین پاپ فرانسیس ۹۰ساله که خود را به خدا و مقدسات نزدیک می داند و نمی تواند حتی راه برود حاضر است دست به هر فریبی بزند تا صندلی سلطنت و قدرت واتیکان را ترک نکند اوهم انسان است و طبیعت انسان چنین است و عیب نباید گرفت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
8
فعلا که
از یک ماه قبل
عوارضی تهران تا قم
به دو قسمت
تهران تا فرودگاه
و
فرودگاه تا قم تبدیل شده،
و تعرفه ۱۲۰۰ تومانی
تبدیل به ۱۵۰۰۰ تومان
شده است.
عوارضی تهران تا مقابل فرودگاه ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
4
موج ها خوابیده اند، آرام و رام...
طبل توفان از نوا افتاده است.
چشمه های شعله ور خشکیده اند؛
آب ها از آسیاب افتاده است...

در مزارآباد شهری بی تپش،
وای جغدی هم نمی آید به گوش...
دردمندان، بی خروش و بی فغان...
خشمناکان، بی فغان و بی خروش...

آه ها در سینه ها گم کرده راه...
مرغکان سرها به زیر بال ها...
در سکوت جاودان مدفون شده ست...
هر چه غوغا بود و قیل و قال ها؛

آب ها از آسیاب افتاده است...
دارها برچیده؛ خونها شسته اند...
جای رنج و خشم و عصیان، بوته ها
خشک بُن های پلیدی رسته اند...

مشت های آسمانکوب قوی...
وا شده ست و گونه گون رسوا شده ست...
یا نهان سیلی زنان یا آشکار...
کاسه ی پَست گدایی ها شده ست؛

خانه خالی بود و خوان بی آب و نان...
و آنچه بود، آش دهن سوزی نبود...
این شب است، آری؛ شبی بس هولناک...
لیک پشت تپه هم روزی نبود...
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
2
9
برای این که انتخاب وزیر زن از اساس پوپولیستی بوده است .متاسفانه جو طوری شده که هرکس از روی منطق و جامعه شناسی زن و مرد ایرانی حرفی بزند سریعا به زن ستیزی محکوم می شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
2
12
وقتیکه مرکز قدرت شیفته مداحان و چاپلوسان است ،چه توقعی از اینها دارید؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
9
چرا عوارضی تهران به قم
به دو قسمت
تهران تا فرودگاه امام
فرودگاه امام تا قم
تقسیم شده؟
چرا مبلغ عوارضی از 1200 تومان به 15000 تومان
1250 درصد افزایش یافته. طبق جدول نرخ جدید عوارضی‌ها در آنی رو.
چرا دوربین عوارضی فرودگاه امام در اتوبان تهران قم قرار گرفته
و نه در ورودی به محل فرودگاه امام.
چرا باید خودروهای عبوری به
حسن‌آباد فشافویه
و
پرند
هر روز عوارضی افزایش یافته را بپردازند؟
وزارت راه و راهداری پاسخگو نیستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
12
اگر سلامت فکر ندارد و شایسته اینکار نیست ولی مهم‌ترین امتیاز دارد فرزند شهید است. این امتیاز مخصوص فقط جمهوری اسلامی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
7
0
از سایت رویداد ۲۳ تقاضا می‌کنم که به خانم وزیر حسادت نکنید .. ایشان اتفاقا خیلی مهربان هست . مواظب زیبایی خودتان باشید .
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
7
من هم امید داشتم ،اما مث اینکه حفظی آمده بالا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
8
واقعا از این آدما انتظار کار درست داری؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
6
2
دیدید فرق می‌کنه کی رییس جمهور بشه ...
مرادبیگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
1
3
متاسفانه چاپلوسی، ریاکاری، خودنمایی و..... برای بقا در پست وموقعیت ومقام جزو ذات وفطرت مسئولین کشور شده است وهمین باعت شده تا اینها به مسئولیت‌های اصلی خودشان نپردازند
نظرات شما