تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴

وزش باد شدید و گردوخاک طی روزهای آینده در این نواحی

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی گفت: طی روز‌های آینده، وزش باد شدید در برخی مناطق به ویژه در شرق و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود که با وقوع گردوخاک در این نواحی همراه خواهد بود. روز پنج‌شنبه (۷ فروردین) جو کشور آرام‌تر خواهد شد.

وزش باد شدید و گردوخاک طی روزهای آینده در این نواحی

رویداد۲۴| صادق ضیائیان، با اشاره به وضعیت جوی استان‌های مختلف، اعلام کرد که طبق آخرین تحلیل‌ها، در روز سه‌شنبه (۵ فروردین)، در نواحی شمال شرق، سواحل دریای خزر، شرق، جنوب شرق و دامنه‌های زاگرس جنوبی بارش باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین، روز چهارشنبه (۶ فروردین) در نواحی شمال شرق و شرق کشور به همراه سواحل دریای خزر شاهد افزایش ابر و بارش باران خواهیم بود.

وی افزود: طی روز‌های آینده، وزش باد شدید در برخی مناطق به ویژه در شرق و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود که با وقوع گردوخاک در این نواحی همراه خواهد بود. روز پنج‌شنبه (۷ فروردین) جو کشور آرام‌تر خواهد شد.

به گفته رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی، خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر در این مدت مواج خواهند بود. همچنین، امکان انتقال توده‌های گردوخاک از عراق به جنوب غرب کشور وجود دارد.


بیشتر بخوانید: رگبار و وزش باد شدید در این مناطق


وی درباره وضعیت جوی تهران نیز اعلام کرد که آسمان پایتخت در روز دوشنبه (۴ فروردین) نیمه ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. دما در تهران بین ۱۱ تا ۱۷ درجه سانتیگراد در نوسان خواهد بود. همچنین در روز سه‌شنبه (۵ فروردین)، تهران کمی ابری تا نیمه ابری خواهد بود و وزش باد شدید و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان بیان کرد که در روز دوشنبه (۴ فروردین)، شهرکرد با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با دمای ۳۱ درجه گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور خواهند بود. همچنین در روز سه‌شنبه (۵ فروردین)، شهرکرد با دمای ۵- و بندرعباس با دمای ۲۹ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مراکز استان‌ها خواهند بود.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما