ابراز نگرانی عضو جبهه مردمی انقلاب اسلامی در گفتوگو با رویداد۲۴؛
غضنفرهای اصولگرا در حال ورود به صحنه انتخابات هستند
عضو جبهه مردمی انقلاب اسلامی در خصوص علت تاخیر در معرفی نامزد نهایی جمنا گفت: بحث اول این بود که اصولگرایان بر سریک نامزد اجماع کنند و توان خود را صرف همین موضوع سازند اما بعضی تشکلها زیر باز این امر نرفتند و چنین شد که باید مارادونا را رها می کردیم و غضنفرها را می چسبیدیم و الان عضنفرهای در حال ورود به صحنه انتخابات هستند.
رویداد۲۴- عضو جبهه مردمی انقلاب اسلامی در خصوص علت تاخیر در معرفی نامزد نهایی جمنا گفت: بحث اول این بود که اصولگرایان بر سریک نامزد اجماع کنند و توان خود را صرف همین موضوع سازند اما بعضی تشکلها زیر باز این امر نرفتند و چنین شد که باید مارادونا را رها می کردیم و غضنفرها را می چسبیدیم و الان عضنفرهای در حال ورود به صحنه انتخابات هستند.
انتخابات ریاست جمهوری بنا است در روز 29 اردیبهشت ماه برگزار شود و با وجود آنکه کمتر از دوماه به زمان برگزاری آن باقی نمانده است، اما فضای سیاسی کشور در مقایسه با ادوار گذشته انتخاباتی نشده است.
برای برگزاری انتخاباتی شایسته و موثر باید شور انتخاباتی به وجود آید تا مردم برای حضور در صحنه ترغیب شوند. بدون شک رسانهها نقش بسیار مهمی در ایجاد این فضا دارند. این در حالی است که احزاب در معرفی پایان دادن به بلاتکلیفی ها با معرفی نامزدهای مورد حمایت خود در انتخابات نقش به مراتبی بیشتریر در این رابطه دارند.
با وجود آنکه اصلاحطلبان که از مدتها پیش درباره کاندیداتوری حسن روحانی حمایت خود را اعلام کرده است، اصولگرایان هنوز در رابطه با کاندیدا اصلح به نتیجه نرسیدهاند و اخبار مربوط به این حوزه با اما و اگر همراه است. این مسئله به سادگی از یک اختلاف درونی و عدم توانایی در تصمیمگیریهای مهمی چون انتخابات ریاست جمهوری حکایت میکند که توانایی ایجاد هیجان انتخاباتی را سلب کرده است.
حسین کنعانی مقدم، دبیر کل حزب اصولگرای سبز، در گفتوگو با رویداد۲۴ در رابطه با نبود شور انتخاباتی در کشور گفت: شور انتخاباتی به چهار حوزه مربوط میشود که یکی از آنها بحث رسانهها است. رسانه ملی، شبکههای اجتماعی و خبرگزاریها میتوانند با ایجاد یک فضای مناسب برای انتخابات شور و شوق ایجاد کنند و با به صحنه کشاندن مردم مشارکت سیاسی را افزایش دهند و از انتخابهای هیجانی جلوگیری به عمل آورند.
وی در ادامه اضافه کرد: مسئله دوم در این رابطه به احزاب، گروه و جریانهای سیاسی برمیگردد. هنوز این گروهها درباره انتخاب نامزدهای انتخاباتی و فرد اصلح در حال فعالیت هستند، بنابراین نتوانستند فضای جامعه را برای انتخاباتی به مانند سالهای گذشته مهیا سازند، البته حوزه حاکمیت هم در این خصوص بی تاثیر نیست. قوه مجریه به عنوان یکی از مهمترین بخشها در انتخابات شاید چندان به دنبال این شور انتخاباتی نباشد و به نظر میرسد که آقای روحانی انگیزهای برای این کار ندارد.
کنعانی مقدم یادآور شد: مسئله دیگر براساس سخنان مقام معظم رهبری شاید همان دوقطبی کردن انتخابات باشد. بدین معنا که اولویتهایی مطرح میشود در رابطه با اقتصاد، سیاست خارجی، مسائل فرهنگی و اجتماعی که هر یک از گروهها یکی از اینها را مهم میداند و ممکن است همین امر باعث شود در انتخابات قطبهایی شکل گیرد که عمدتا به دنبال حرف دیگری جز نیاز اصلی جامعه باشد بنابراین همین موضوع میتواند به کاهش مشارکت مردمی منجر شود زیرا از رقابتهای مخاصمه گونه خسته شدهاند و احساس میکنند هر جناحی که بر سر کار میآید چون به خلوت میرود کار دیگری انجام می دهد.
دبیر کل حزب اصولگرای سبز در خصوص بلاتکلیفی نامزد ریاست جمهوری اصولگرایان توضیح داد: تصمیم بر آن شده تا در اجلاس روز 17 فرودین ماه از بین 10 کاندید مورد نظر پنج نفر انتخاب شوند.
کنعانی مقدم در خصوص علت تاخیر در معرفی نامزد نهایی جمنا تصریح کرد: بحث اول این بود که اصولگرایان بر سریک نامزد اجماع کنند و توان خود را صرف همین موضوع سازند اما بعضی تشکلها زیر باز این امر نرفتند و چنین شد که باید مارادونا را رها می کردیم و غضنفرها را می چسبیدیم و الان عضنفرهای در حال ورود به صحنه انتخابات هستند.
وی در رابطه با اختلافاتی که بین اصولگریان وجود دارد، اظهار داشت: یکی از غضنفرها تیم آقای احمدینژاد است که البته در فضای سیاسی کشور وزنی ندارند و تنها کاری که از دست شان بر میآید جنجالآفرینی است. البته برای این اجماع سه فاز تعریف شده بود که اجماع گروهها، احزاب و شخصیتها شامل آن میشد برای دستیابی به آن هم باید به یک مکانیزمی میرسیدیم که به آن دست یافتیم و سوم حرکت قطار بود که با شروع آن برخی پیاده و برخی سوار شدند، اما در این بین بحث مهم جهت حرکت بود که این امر به سمت نهاد تمایل داشت، اما متاسفانه برخی آن را شخصی و خصوصی کردند.
کنعانی مقدم درباره جزئیاتی از لیست پنج نفره اصولگرایان توضیح داد: براساس مکانیزم تعریف شده هر فردی دارای یک کارت الکترال است که طبق آن رای میدهد و از بین نامزدها فردی که رای بیشتری به دست آورد به عنوان نامزد نهایی انتخاب خواهد شد به همین دلیل نمیتوان حدس زد که چه کسی از مقبولیت بیشتری برخوردار است.
وی در این خصوص که تاخیر اصولگرایان به خاطر چانهزنی بابت نامزد نهایی نیست، گفت: تاخیر بیشتر به این دلیل است که برخی کردار سیاسی را باور ندارند بنابراین در قرارگرفتن اصولگرایان زیر یک سقف تردید به وجود میآورند آنان درواقع به دنبال یک چادر به جای سقف برای تجمع هستند.
دبیرکل حزب اصولگرای سبز در رابطه با خبر ارائه برنامههای ابراهیم رئیسی برای انتخابات ریاست جمهوری به جمنا افزود: برنامهای تا این لحظه از طرف آقای رئیسی دریافت نشده است و ایشان در صورت اعلام آمادگی به صورت رسمی به عنوان یک گزینه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.