طنز سیاسی/تصمیمگیری اقلیت مجلس نهم برای اکثریت اصولگرایان/ چرا راست سنتی به این تحقیر سیاسی تن داد؟
اصولگرایان از مدت ها پیش برای همگرایی تلاش هایی داشتند با توجه به اینکه از شنبه 28 آذر ثبت نام نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شروع شد آخرین تحرکات اصولگرایان برای همگرایی منجر به تشکیل هیأتی 15 نفره شد که استارت آن از نشست حبیبی دبیرکل موتلفه، باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، بادامچیان نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان، فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران، محصولی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری و آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری در خانه حدادعادل پدر معنوی ایثارگران و رهپویان کلید خورد و آنها نامه ای به شورای فقهای ثلاث (آیت الله موحدی کرمانی، آیت الله محمد یزدی و آیت الله مصباح یزدی) دادند و گویا فقهای ثلاث نیز گفتند همین ترکیب کار را جلو ببرد. سپس هشت نفر یادشده لیستی از روحانیت را به جمع خودشان اضافه کردند تا جبهه متحد اصولگرایان با ترکیب 7+8 تشکیل شود. شنیده ها حاکی از آن است که رضا تقوی و حسین ابراهیمی از جامعه روحانیت مبارز تهران و رضا آشتیانی عراقی و کعبی از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حضورشان در هیأت پانزده نفر قطعی شده و اختلاف بر سر 3 روحانی دیگر است که البته با توجه به ترکیب 8 نفر به نظر می آید 2 نفر هم از موسسه امام خمینی به آن جمع اضافه شوند و یک نفر دیگر فردی جامع الاطراف خواهد بود که طبیعتا به جمعیت ایثارگران و رهپویان نزدیک است.
طنز ماجرا چیست؟
طنز آن است که وقتی به ترکیب 15 نفر نگاه می شود سهم اکثریت 200 نفره مجلس نهم در این جمع یا نادیده گرفته شده یا در اقلیت به سر می برند، اگر با کمی اغماض بادامچیان، باهنر، حبیبی، رضا تقوی و حسین ابراهیمی را اصولگرایان سنتی حامی علی لاریجانی معرفی کنیم کفه دیگر ترازو 10 نفری هستند که بررسی 8 سال اخیر نشان می دهد هیچ گاه آب شان با علی لاریجانی در یک جوی نرفته است. مقابله و کارشکنی فراکسیون 90 نفری حدادعادل با مدیریت روی صحنه علیرضا زاکانی در موضوع بررسی برجام آخرین رویارویی جمع پایداری، ایثارگران و رهپویان با علی لاریجانی بود.
وقتی هم سئوال می شود چرا علی لاریجانی در این جمع پانزده نفره کرسی ندارد گفته می شود که او شخصیت حقیقی است اما زمانی که چرایی حضور حدادعادل در 7+8 مورد سئوال قرار می گیرد پاسخ می دهند آقای حدادعادل دو ویژگی دارد یکی آنکه تلاش زیادی کرد که این ائتلاف شکل گیرد و ثانیا در بین گروه های مختلف اصولگرا مورد احترام است.
چرا راست سنتی به این تحقیر سیاسی تن داد؟
در واقع اقلیت 90 نفری دارد برای اکثریت 200 نفری مجلس در رقابت سیاسی پیش رو تصمیم می گیرد. اما چرا راست سنتی به این تحقیر سیاسی تن داد؟ یکی آنکه بادامچیان و حبیبی با حضور در این جمع به نوعی کارت ورود خود را به لیست نهایی اصولگرایان قطعی شده می بینند هر چند که در انتخابات دوره گذشته نیز آنها در لیست جبهه متحد اصولگرایان حضور داشتند و به رتبه ای بهتر از 40 و 41 در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات دست نیافتند اما با توجه به کهولت سن آخرین شانس حضور خودشان را در یک رقابت سیاسی می خواهند امتحان کنند تا در واپسین سال های فعالیت سیاسی سهمی از کیک قدرت داشته باشند.
دوم آنکه مجموعه جریان اصولگرایی به جریان رسانه ای ایثارگران، رهپویان و پایداری وابسته است رسانه هایی همچون خبرگزاری فارس، خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری مهر، خبرگزاری نسیم، خبرگزاری دانشجو، جهان نیوز، رجا نیوز، الف، روزنامه جوان، روزنامه سیاست روز، روزنامه وطن امروز و هفته نامه 9 دی فقط مصداق مشت نمونه خرواری هستند که براساس منویات 3 تشکل یادشده قلم می زنند. قطعا انتظار مقاومت هفته نامه الکترونیکی "شما" یا نشریه "ذکر" حزب موتلفه مقابل این جریان رسانه ای قوی شوخی بیش نیست. می توان گفت جریان رسانه ای یادشده تضمین همراهی سنتی ها با جمیعت ایثارگران، رهپویان و پایداری محسوب می شوند کما اینکه یکی از فعالان سیاسی نزدیک به آنها اعلام کرده "حربه نفوذ جریان رقیب در جریان اصولگرا برای اینکه اجازه ندهند این همگرایی به نتیجه قطعی خودش برسد، مهمترین چالش ما است که رسانه های جریان اصولگرایی مراقبت کنند و اجازه ندهند که برنامه ریزی و هدف گذاری و تدارکی که جریان رقیب برای کارشکنی دیده به نتیجه منجر شود."
منبع: نشان آنلاین