تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۷

اختصاص 2.7 میلیارد یورو فاینانس خارجی به طرح های آب

وزیر نیرو گفت: بیش از 2.7 میلیارد یورو فاینانس خارجی به طرح‌های ارزشمند بازیافت آب و افزایش راندمان نیروگا‌ه‌های برق و بسیاری طرح‌های زیرساختی دیگر اختصاص یافته است که همه این طرح ها، برای دستیابی به تعهدات زیست محیطی کشور مهم هستند.

رویداد۲۴-وزیر نیرو گفت: بیش از 2.7 میلیارد یورو فاینانس خارجی به طرح‌های ارزشمند بازیافت آب و افزایش راندمان نیروگا‌ه‌های برق و بسیاری طرح‌های زیرساختی دیگر اختصاص یافته است که همه این طرح ها، برای دستیابی به تعهدات زیست محیطی کشور مهم هستند. وزیر نیرو اعلام کرد: ایران با بهره‌گیری از منابع مالی سه بانک‌ «توسعه اسلامی»، «توسعه و تجارت اکو» و «توسعه‌ زیرساخت آسیایی» تاکنون پروژه‌هایی به ارزش بیش از 2 میلیارد یورو را آغاز کرده و برخی از آنها را نیز به پایان رسانده است.

 «رضا اردکانیان» امروز(سه شنبه) در دوازدهمین همایش بین المللی انرژی اضافه کرد: انتظار می‌رود بتوان از این بانکها بیش از چهار میلیارد یورو سرمایه دیگر برای طرح‌های آتی جذب کرد.
وی ادامه داد: بیش از 2.7 میلیارد یورو فاینانس خارجی به طرح‌های ارزشمند بازیافت آب و افزایش راندمان نیروگا‌ه‌های برق و بسیاری طرح‌های زیرساختی دیگر اختصاص یافته است که همه این طرح ها، برای دستیابی به تعهدات زیست محیطی کشور مهم هستند.
وزیر نیرو که مسئولیت ریاست کمیته ملی انرژی ایران را برعهده دارد، افزود: وزارت نیرو در طراحی راهبردها و تنظیم برنامه‌های صنعت آب و برق، با توجه به نگرانی‌ها و تعهدات زیست محیطی در این عرصه، رویکردی جامع‌نگرانه را در پیش گرفته است.
وی با تاکید دوباره بر اینکه «ما آماده‌ایم هرگونه پیشنهاد همکاری و هم‌افزایی در این حوزه‌ها را به گرمی پاسخ دهیم» اضافه کرد: همچنان پذیرای نقش و مسؤولیت خود به‌عنوان یکی از نقش‌آفرینان جهان در زمینه‌ تولید و صادرات انرژی و یکی از کشورهای مهم و اثرگذار در سیاست و امنیت منطقه خواهیم بود.
اردکانیان، ایران را یک کشور در حال توسعه خواند و گفت: برای تامین نیازهای رو به رشد خود، نیازمند توسعه سریع منابع تولید انرژی هستیم و از سال 2013 دولت در رویکردهای توسعه‌ای، اقتصاد کم کربن را در اولویت قرار داده و اهداف ملی همچون کاهش یارانه‌های انرژی، محدود کردن انتشار آلاینده های اصلی جو، ارتقاء بهره‌وری انرژی، بهبود کیفیت سوخت و افزایش سهم تجدیدپذیرها و منابع پاک در برنامه اقتصاد کم کربن لحاظ شده‌اند.
وی گفت: توسعه ملی متکی بر منابع سوخت فسیلی و صنایع انرژی بر بوده است و این امر سبب شده تا اقتصاد، رفاه جامعه، منابع و فناوری های کشور نسبت به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای آسیب پذیر باشد؛ انتظار می رود با اتکا به توان و ظرفیت‌های ملی و مشارکت‌های بین المللی، این روند تغییر یابد.

منبع: ایرنا
نظرات شما