فلاحت پیشه: همکاری نکردن با FATF به معنای انزوای ایران است
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه همکاری نکردن با FATF به معنای انزوای ایران است، گفت: گزارش های اطلاعاتی نشان می دهد که مثلث آمریکایی، صهیونیستی و ارتجاعی این محور را دنبال می کنند.
رویداد۲۴حشمت الله فلاحت پیشه روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره جلسه روز گذشته مجلس در خصوص لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، گفت: جلسه دیروز که با حضور رئیس مجلس، وزیران اطلاعات و خارجه، روسای فراکسیونها و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد، فضای غالب این بود که کنوانسیون های چهارگانه که مورد توصیه FATF هستند، آیا پذیرش آنها به ضرر یا سود کشور است؟
وی ادامه داد: آنچه که اکثر اعضا مطرح کردند این بود که نپذیرفتن CFT ضرر دارد، اما پذیرش آن ممکن است منافعی را عاید کشور کند و در واقع باید جلوی بهانه ای که وجود دارد را گرفت.
فلاحت پیشه افزود: به هر حال همکاری نکردن با FATF به معنای انزوای کامل ایران است و کشورهای دیگر و دوست هم نمی توانند با ایران کار کنند.
وی ادامه داد: در مباحث جلسه مجلس چیزی به این لایحه اضافه نشد، کمیسیون ها و دولت همین محتوا را پذیرفتند امام موضوع ویراستاری فنی و حقوقی مطرح شد که در دستور کار کمیسیون قرار می گیرد و اعضا باید نظر بدهند و در نهایت کمیسیون نظر خود را روز سه شنبه ارائه می کند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه به حادثه تروریستی روز گذشته اهواز اشاره کرد و گفت: اعضای کمیسیون به منظور برگزاری جلسه تأمین، دیدار با خانواده شهدا و تشییع پیکر این شهیدان، بازدید میدانی و بررسی بیشتر این حادثه به اهواز سفر میکنند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد:این حمله تروریستی اقدامی کور بود که حتی آمریکا هم نتوانست آن را محکوم نکند، اما سهل انگاری در بروز این حادثه مشهود بوده و قابل قبول نیست که عدهای تروریست بتوانند تا هشت متری جایگاه آمده و به مدت 10 دقیقه تیراندازی کنند.
وی اضافه کرد: در بیش از هزار شهر ایران همایش بزرگ دفاع مقدس برگزار میشود که این همایش مردمی- نظامی است، یعنی هیچ وقت در پادگان ها قابلیت اجرا ندارد، خواست نظام دفاعی ما است که در خیابان و در حضور مردم باید شکل بگیرد.
فلاحت پیشه گفت: گروه های تروریستی بیشرمانه برای این که خودشان را بانی این حادثه اعلام کنند، مسابقه دادند اما جوانب این حادثه دقیق باید مشخص شود و معتقدم مسوولین کشور بیش از اینکه کشور یا حتی گروه خاصی را متهم کنند باید اشراف اطلاعاتی بیشتر صورت بگیرد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به سفر رییس جمهوری به نیویورک اشاره کرد و گفت: رئیس جمهوری در زمان حضور در سازمان ملل باید موضوع حمله تروریستی به خصوص اهواز را به عنوان بخشی از حقانیتهای جمهوری اسلامی ایران مطرح کند و تلاش شود تا گروه تروریستی عامل این حمله در لیست گروه های تروریستی سازمان ملل قرار گیرد.
وی گفت: توصیه ما به وزارت کشور این است که موافقت نامههای امنیتی دهه 1990 و 2000 میلادی به ویژه با کشورهای منطقه را مورد بازبینی قرار دهد و برای به اجرا درآمدن آن تلاش کند، زیرا معتقدیم مسائل امنیتی برای کشورهای منطقه فراتر از مسائل سیاسی مطرح است، یعنی کشورها می توانند اختلافات سیاسی داشته باشند، اما در مسایل امنیتی به صورت مشترک پیش بروند.
فلاحت پیشه افزود: پیش از این که گسترش بحران داشته باشیم و خلاء هایی در بین کشورها صورت بگیرد و در آن تروریست ها فعال شوند، همکاری برای مقابله با آنها صورت گیرد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط