حفاظت از گونه بلوط
وی اضافه کرد: آب و هوای جهانی و اکوسیستم را با کارخانههای طویل و عریض بدون توجه به نیازهای زیستمحیطی تخریب میکنند و ما هم در کشورمان به شدت نیازمند آموزشهای زیست محیطی هستیم؛ فراتر از بلوط که نماد استان است.
بروجردی تصریح کرد: باید از تجارب جهانی در زمینه حفاظت از این گونه با ارزش استفاده کنیم و در همین مقوله آتشسوزی نیز روشهای نوین و خوبی که به آن دست یافتهاند را به کار گیریم. در همین راستا میتوان با کشور پرتغال که مرکز بلوط اروپاست یادداشت تفاهمی منعقد شود.
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علیرغم سمنهای متعددی که وجود دارد متاسفانه در سراسر کشور به خصوص در حوزه کشاورزی توجه به عرصه زیستمحیطی ضعیف است. همه کشاورزان از بالا رفتن قیمت کود شیمیایی و کاهش سهمیهشان انتقاد دارند اما در کشورهای توسعهیافته از جمله فرانسه ما شاهد کشاورزی صددرصد ارگانیک هستیم.
وی تصریح کرد: کود و سموم شیمیایی رهآورد غرب هستند که اولین اثر تخریب آن به روی زمین است؛ بعد از چند دهه زمین کشاورزی باری نمیدهد و ما متاسفانه کجراهی را با سرعت طی میکنیم.
بروجردی با بیان اینکه کشت ارگانیک در حال حاضر در کشور مطرح شده است، افزود: قیمت میوههای ارگانیک چند برابر میوههای تولید شده با کود شیمیایی است. سموم و کودها از طریق میوه و سبزیجات تولید شده با آن به بدن وارد میشوند و موجب به ایجاد سرطان در بدن خواهند شد.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مصرف ظروف یک بار مصرف در کشور گفت: این ظروف در تمام دنیا منسوخ شده و همگی به سمت استفاده از ظرفهای گیاهی رفتهاند. این ظروف در سه تا شش ماه تجزیه شده و میتوانند خوراک خوبی برای دامها نیز باشند.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی باید نقش مهمی در ترویج و آموزش داشته باشد که به نظر من ندارد. ای کاش جهاد و وزارت کشاورزی هیچگاه با هم تلفیق و ادغام نمیشدند و این اتفاق نمیافتاد چراکه حال نقش واقعی خود را ندارد.
بروجردی با اشاره به بحث بلوط گفت: باید اتفاقی بیفتد که راه را کوتاه کرده و از تجارب جهانی در این زمینه استفاده کنیم.