تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
معاون استاندار قم:

برخی تصمیمات مدیریتی در قم صد مرتبه خطرناک‌تر از کروناست

معاون استاندار قم می‌گوید: برخی تصمیمات مدیریتی در قم صد مرتبه خطرناک‌تر از کروناستمعاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: تصمیمات مدیریتی برخی مسوولان استان در عرصه تامین زیرساخت‌های تولید و سرمایه‌گذاری صد مرتبه خطرناک‌تر از کروناست و روند اشتغال و صنعت قم را مختل می‌کند.

رویداد۲۴ مهرداد غضنفری روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم، افزود: درخواست سرمایه‌گذاری جدید در شهرک‌های صنعتی قم قابل توجه است و باید زیرساخت‌های لازم برای این منظور تامین شود.

وی با انتقاد از روند اقدامات شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: این شهرک در برخی مکاتبات از تامین زیرساخت‌های سخن گفته که درصحنه میدانی اثری از پیشرفت فیزیکی آن‌ها وجود ندارد.

غضنفری تصریح کرد: درصورتی‌که این شهرک یک‌بار دیگر نامه یا مکاتباتی با چنین عناوین تدوین کند بدون وقفه رسانه‌ای خواهد شد.

وی گفت: در رابطه با فعالیت شرکت شهرک‌های صنعتی قم اعتراض سرمایه‌گذاران زیاد است و باید مدیریت این شهرک در پاسخگویی روند سریع‌تری را دنبال کند.
تقاضای فراوان سرمایه‌گذاری جدید در قم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم همچنین اظهار داشت: درخواست سرمایه‌گذاری جدید در شهرک‌های صنعتی قم قابل‌توجه است و باید زیرساخت‌های لازم برای این منظور تامین شود.

وی ادامه داد: محور اصلی توسعه استان حمایت از بخش خصوصی است، اما دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تا پیش‌زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری را به وجود بیاورند.


بیشتربخوانید: ویروس کرونا در چه صورت دوباره خطرناک می‌شود؟


غضنفری شهرک الغدیر را محور جدید سرمایه‌گذاری قم نامید و بیان داشت: با تامین زیرساخت‌های موردنیاز از اول تیرماه واگذاری زمین در شهرک الغدیر قم باید آغاز شود.

وی اظهار کرد: حداقل‌های سرمایه‌گذاری درشهرک الغدیر فراهم است و شرکت شهرک‌های صنعتی قم نباید بیش از این در واگذاری زمین به سرمایه گذران تعلل به خرج دهد.

وی بیان کرد: گاز مورد نیاز شهرک الغدیر باید تا پایان نیمه اول سال تامین شود و برق و آب این شهرک نیز برای آغاز عملیات سرمایه‌گذاری تامین است.
اورژانس سرمایه‌گذاری و تولید در قم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اضافه کرد: باید وضعیت اورژانسی و فوری سرمایه‌گذاری و تولید بنا بر تاکید مقام معظم رهبری به‌موازات کشور در استان قم عملیاتی شود.

غضنفری افزود: مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی نباید به مانعی برای رویگردانی و فرار سرمایه‌گذاران از استان قم تبدیل شود.

وی تصریح کرد: برای تامین گاز موردنیاز شهرک‌های صنعتی قم باید از ظرفیت‌های بلااستفاده واحد‌های غیرفعال بهره برد.

غضنفری اظهار داشت: شرکت گاز و شرکت شهرک‌های صنعتی قم باید سهمیه واحد‌هایی که رغبتی برای بازگشت به تولید ندارند را قطع کرده تا این ظرفیت‌های خالی در مسیر توسعه صنعتی و بهره‌برداری از طرح‌های جدید استفاده شود.

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی قم لیست کاملی از واحد‌های تعطیل صنعتی استان برای تعیین تکلیف گاز مصرفی آن‌ها احصا کند.
استفاده از مازاد منابع انرژی واحد‌های صنعتی در طرح‌های توسعه‌ای

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اظهار داشت: به دلیل محدودیت منابع انرژی استان و استفاده از این منابع در چرخه تولید قم از رکود منابع گاز و ظرفیت خالی آن‌ها در واحد‌های صنعتی دیگر استفاده خواهد شد.

وی گفت: مازاد منابع انرژی آب، برق و گاز واحد‌های صنعتی در یک بازده زمانی دو ماه به واحد‌های جدید صنعتی اختصاص می‌یابد.

غضنفری در پایان گفت: نیروگاه ۲۵ مگاوات حرارتی برای تامین بخشی از مشکلات کمبود برق در شهرک شکوهیه قم احداث می‌شود و شرکت گاز موظف تا پایان سال گاز موردنیاز و شرکت شهرک‌ها نیز زیرساخت‌های لازم را تامین کند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی و معدنی موجود استان بیش از ۴۹ هزار و۵۶۲ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۱۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ویروس کرونا
نظرات شما