تاریخ انتشار: ۰۰:۱۷ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور ماهیچه بدون آب درست کردم که متاسفانه ماهیچه‌ها خیلی خیلی سفت شده بودن و خیلی از کاربرای دیگه هم با من هم عقیده بودن که غذاشون سفت شده، اما بنده با آزمون و خطا تونستم با کمی تغییر جزئی این غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه و مجلسی رو درست کنم که بی نهایت خوب و خوشمزه شد که به جرات میتونم بگم جزء ۲ غذای برتر ذائقه من هستش. پیشنهاد میکنم حتما این سبزی پلو با ماهیچه رو درستش کنید و لذتش رو ببرید.
رویداد۲۴ آماده سازی خوراک سبزی پلو با ماهیچه: ۴ ساعت


مواد اولیه برای ۳ نفر:

آب (جهت پخت نهایی ماهیچه) ۱ لیوان کوچک
پیاز (بزرگ) پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل ب i میزان لازم
روغن بمیزان لازم
سبزی خرد شده (شامل (جعفری و شوید و تره و گشنیز)) نیم کیلو
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) یک قاشق غذا خوری
دارچین (اگر چوب دارچین استفاده کردین یک برگ) یک قاشق چایخوری سر خالی
گوشت ماهیچه گوساله / گوسفند نیم کیلو
برنج ۳ لیوان
سیر سیر ۱ بوته کوچک
زردچوبه بمیزان لازم
زعفران دم کرده مقداری



طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم):

طرز تهیه ماهیچه:
۳ عدد از پیاز‌ها رو خلالی (کمی کلفت‌تر بخاطر اینکه نسوزه) کرده و در ظرف نچسب با کمی روغن و زرد چوبه بحدی تفت میدیم که پیاز سبک بشه دقت کنید پیاز‌ها نباید طلائی بشن.


بعد تکه‌های ماهیچه رو به پیاز‌ها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگ قرمزی گوشت کمی گرفته بشه


سپس ۱ عدد پیاز باقی مانده رو مثل اول کار خلالی خرد کرده و همچنین یک بوته سیر که داشتیم رو پوست کنده و با پشت کارد کمی لهش میکنیم و بعد تکه‌های گوشت تفت داده شده رو طوری در ظرف جمعشون میکنیم که پیاز‌های اول و نرم شده زیر گوشت‌ها قرار بگیرین (تا گوشت‌ها نسوزن و با آب پیاز مغز پخت بشن) سپس پیاز‌ها خلالی شده جدید و سیر له شده و دارچین رو روی گوشت‌ها میریزیم.



سپس در قابلمه رو میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا حدی که غذامون قل کوچک بزنه و هر از گاهی تکه‌های گوشت رو به آرامی جابجا میکنیم تا نسوزن و ته نگیرن.


بعداز حدود ۲ الی ۲:۳۰ ساعت که گوشت‌ها کاملا پختن و رنگشون عوض شد میبینیم که کاملا ماهیچه‌ها پختن، اما سفت هستش در مواد اولیمون یک لیوان کوچک آب داشتیم و یه قاشق رب و نمک و فلفل که ابتدا رب رو در کنار ماهیچه و گوشه ظرف تف داده و بعد آب و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم یه ۱۰ دقیقه قل بزنه و بعد زعفران آب کرده رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که گوشت نرم بشه حدودا نیم ساعت دیگه میبینید که گوشت کاملا پخته و حالت آب شدن تو دهان رو پیدا میکنه اونوقت غذامون آماده س و زیر شعله رو خاموش میکنیم.
دقت کنید هر چقدر این غذا چرب‌تر باشه، خوشمزه‌تر و لذیذ‌تر میشه پس واسه روغن رحم نکنید!
همچنین این غذا نباید آب دار سرو بشه. (کاملا بذارین با شعله کم آبش بره و فقط روغنش بمونه)



طرز تهیه سبزی پلو:
ابتدا سبزی خرد شده رو داخل تابه میریزیم و کمی بدون روغن تفت میدیم تا آبش کمی گرفته بشه و بعد کمی روغن بهش اضافه میکنیم و یه کوچک سرخش میکنیم نه در حد سیاه شدن بلکه باید رنگش سبز باقی بمونه بعد زیرش رو خاموش میکنیم
برنجی رو که از قبل خیس کرده بودیم رو روی گاز میزاریم تا حدی که برنج نیم پخت بشه دقت کنید که کمی سفت‌تر از حد معمول واسه آبکش کردن بردارین
بعد آبکش کردن موادمون رو با برنج مخلوط میکنیم و ته دیگ رو طبق سلیقه میچینیم و برنج‌های مخلوط شده رو داخل ظرف میریزیم و البته ۱۰ دقیقه با شعله تقریبا زیاد میزاریم تا بخار برنج بالا بیاد و سپس شعله رو کم میکنیم و تا برنج پخت بشه و بعد در کنار ماهیچه میل میکنیم
نوش جانتون
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما